ו
ה העדי של עדי New member 12/8/05 #30 היי... זה לא מדגיש בכותרות... אוף... טוב, תדמיינו שה-ו' מודגשת...
ה העדי של עדי New member 12/8/05 #28 "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן" סתם, סתם... אממ... "האוננות המזויינת הזאת הנמוכה והשטוחה" [לא טעיתי,הוא הוסיף שטוחה בהופעות חיות... אהה ואמא- זו לא אני צוטטתי את זה... בעצם אני אפילו לא קוראת את זה... אני בכלל לא יודעת מה זה... לא ראיתי את ההודעה הזו בחיים שלי...
"הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן" סתם, סתם... אממ... "האוננות המזויינת הזאת הנמוכה והשטוחה" [לא טעיתי,הוא הוסיף שטוחה בהופעות חיות... אהה ואמא- זו לא אני צוטטתי את זה... בעצם אני אפילו לא קוראת את זה... אני בכלל לא יודעת מה זה... לא ראיתי את ההודעה הזו בחיים שלי...
ה העדי של עדי New member 12/8/05 #27 ../images/Emo4.gif "דלת נועל ושקט לא לדבר"??? טוב, זה צולע אבל נגיד...
ה העדי של עדי New member 12/8/05 #33 חחחחחחחחחח טני לי את היד שלך... טוב נו אני כבר לא בגיל שאני יכולה לתרץ טעויות כתיב אז... אממ... אין לי כרגע...
חחחחחחחחחח טני לי את היד שלך... טוב נו אני כבר לא בגיל שאני יכולה לתרץ טעויות כתיב אז... אממ... אין לי כרגע...
ה העדי של עדי New member 12/8/05 #34 ../images/Emo9.gif "ילדים ישנים באוהל בסלון, על זה אני חולם, על זה אני חולם..."
ה העדי של עדי New member 14/8/05 #65 גם כאן יש... יצחק (אבא שלו) יובל(בן דוד שלו) יוסי(אבא של יובל- דוד של אביתר) טוב, יש עוד אנשים שקשורים במשפחה כמו יעקב אבל אני אחסוך לכם....
גם כאן יש... יצחק (אבא שלו) יובל(בן דוד שלו) יוסי(אבא של יובל- דוד של אביתר) טוב, יש עוד אנשים שקשורים במשפחה כמו יעקב אבל אני אחסוך לכם....
M MikeY fReAk New member 14/8/05 #54 מושלם../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif הדרך הכי טובה לתאר אותו