מילולי בבחינה.....

SHARON 103

New member
מילולי בבחינה.....

היי, קודם כל תרשו ל לפרגן לכולם כי הציונים כאן לא אנושיים בעליל ........ וכל אלה שקיבלו גם פחות מ-700 ... סחתיין על ההשקעה!! לגבי המילולי, הבנתי מהשירשורים האחרונים שהרמה של המילולי בבחינה בזמן אמת לא תואמת לרמה של המילולי של רוב המכונים. זה באמת כך? יש הבדל כזה גדול ? אם ככה, בתור אחד שלומד לבד עם ערכה של גבע, איך כדאי ללמוד לחלק המילולי ? איזה מכון נותן שאלות משקפות? באיזה חלק במילולי צריך להשקיע יותר? ומה לגבי הכמותי והאנגלית... גם בזה יש הבדל משמועתי בין הרמה בזמן אמת לבין הרמה של המכונים? תודה

ףרמיוםFm

New member
אני מניח שזה אינדבידואלי

עשיתי באוקטובר, ולדעתי בבחינה עצמה היה יותר קל מבסימולציות של המכונים... אבל זה רק אני

rasmus girl1

New member
מועד דצמבר

במועד דצמבר הרבה אמרו שמילולי לא היה פתיר וקשה במיוחד אבל, גם אני עשיתי את המועד הזה ולדעתי הוא היה באותה רמה עם הסימולציות,אולי חוץ מהאנולוגיות, אבל בסופו של דבר זה אינדבידואלי. בכמותי-אני עד עכשו מבולבלת חשבתי שבבחינה הרמה הייתה קצת קלה יותר מהסימו ובסוף קיבלתי ציון נמוך ב13 נקודות מבסימולציות, אני מניחה שלא קראתי נכון את השאלות או משהו. אבל במועד אפריל הקודם הכמותי היה קשה בהרבה מהסימולציות. אנגלית-בדיוק אותה רמה. אני מניחה שזה עניין של מזל ומקרה, עד כמה המכונים מצליחים לנבא מה יהיה בבחינה. בהצלחה.

Ice1213

New member
לא כזה גדול..אבל כן יש הבדל..תתנחמי

בזה שהמילולי בגבע הכי קרוב לבחינה האמיתית.. אני ממליץ גם על ההיגיון והבנת הנקרא של קידום.. בהצלחה :)

למעלה