מילוי שקי איגרוף

מילוי שקי איגרוף

האלן. חשבתי לקנות שק איגרוף. רציתי להתייעץ איתכם. חשבתי לקנות את השק איגרוף הזה : http://www.dookrav.com/site/productSpec.asp?id=533 בגובה שני מטרים (200 ס"מ) ללא מילוי. הייתי רוצה לדעת האם אכן כדאי לי לקנות שק שיותר גבוה ממני (אני 1.85), ובמה כדאי למלא אותו. מצד אחד אני צריך שהשק יהיה לא רך מדי, וכאשר אני יתאמן עליו זה גם יחשל אותי, מצד שני אני לא רוצה שהוא יהיה קשה כמו קיר. אני רוצה שהוא יהיה רך מספיק כדי שאוכל להתאמן עליו ללא מגנים וכפפות ומצד שני קשה מספיק כדי שיחשל אותי (כאשר אני מתאמן עליו). על איזה מילוי אתה ממליצים? תודה מראש. B.B

אתה יכול לפרט למה לדעתך הכי טוב בד?

ומה הכוונה בד? כאילו לקחת חולצות ישנות ולהכניס לשק? אני לא בטוח שיש לי מספיק חולצות כדי למלא שק באורך שני מטרים
B.B

broccoli

New member
פסולת בד ממתפרות

להרבה מתפרות יש פסולת בד - חתיכות בד גזורות שאין להם שימוש. כדאי להרים טלפון לכמה (יש בדפי זהב), חלקן נותנות בחינם או בתשלום סמלי.

megamad

New member
בשק איגרוף של אבא שלי הוא מילא

בדשא שהוא כיסח מהגינה שלנו, זה היה שק די טוב אבל ישן, ויום אחד הוא פשוט נקרע....

Beowolf

New member
לא כדאי להתאמן ללא כפפות

השק צריך להיות מאד מאד רך כדי להתאמן ללא כפפות, עור הידיים נוטה להשחק ולהיפצע תוך זמן קצר יחסית. אלא אם יש לך כוונה לחשל יד ברזל בסגנון שאולין עדיף להשתמש בכפפות אימון דקות המגנות על עור הידיים.

ofir c

New member
למה בד? (הסבר)

זה לא קשה מדיי ששובר לך את היד עד כדי כך שאתה לא יכול לתת אגרוף וזה לא רך מדי כמו נגיד סתם צמר שאתה נותן מכה והשק מתקפל זה בדיוק אני כבר התאמנתי על שק מבד וזה היה ממש טוב אבל כול אחד והעדפות שלו ואם אתה לא שם כפפות שים לפחות חתולות הבד הארוך

היי

אני לא מכיר אותך, כך שאני לא יכול להגיד לך דברים מדוייקים בהתאם לרמתך. הייתי ממליץ לך למלא קודם כל בבדים. בגדים ישנים, תחתונים, מגבות ריצפה של המקלחת, שהן כבר ישנות
כל דבר שהוא בד. העיקרון זה שבהתחלה, בהנחה שאתה מתחיל, שהשק לא יהיה כבד יותר מדי. כמובן ש"כבד" זה עניין אישי. השק לא צריך להיות יותר מדי קשה, כי אתה יכול לגרום נזק. הייתי מציע לך בהתחלה להתאמן עם כפפות דקות. כמו בסרט הדרקון של ברוס לי, במקרה וראית. רק בשביל למנוע שיפשופים מציקים. המטרה קודם כל היא לקבל "תחושה" של האגרוף. לדעת איך זה לתת אגרוף על משהו קשה. אני אישית התאמנתי ללא כפפות, גם על שק חול (לצערי אין לי מקום אחר לתלות את השק חוץ מהמשקוף בדלת של הכניסה למרפסת גג בדירה שלי, לכן יכלתי להתאמן רק על אגרופים ובעיטה קידמית), ולא סבלתי מכאבים. כמובן שבהתחלה כואב קצת, אבל זה עובר. אם אתה רוצה לתרום לחישול של האגרוף אתה יכול לעשות כפיפות מרקפים על האגרופים על משטח קשה. כמובן שאני לא לוקח אחריות במקרה ואתה כן מחליט לנסות ותגרום נזק. אם אני זוכר נכון, את השק שלי קניתי עם מילוי בבש גל. שק מעולה. אני חושב שכדאי ךף
גם בדו קרב אני בטוח שיש שקים עם מילוי. אגב. יש לך בכלל מקום לשים את השק? תקרה רגיל, לא מבטון יכולה לקרוס, רק שתדע. ולשים במשקוף של הדלת זה מגביל. אז בקיצור, הייתי ממליץ לך להתחיל משק במשקל 30-50. אישית לדעתי לא תמצא שק במשקל כזה, כי השק שאתה רוצה לקנות הוא מאוד גבוה, ולדעתי גם לא ממש מתאים להתחלה. אולי כדאי ללכת על שק יותר קצר?

למעלה