מילויים לפרלינים

פוגלינה

New member
מילויים לפרלינים

אהלן, קודם כל, בגלל שאני חדש פה, אז נעים מאוד. כיף למצוא פה תשובות להמון שאלות... אבל לא מצאתי מידע על משהו שחיפשתי. אני מחפש רעיונות למילויים לפרלינים ולא מצאתי. אני בעצם מחפש יותר מרעיונות. אני צריך גם מתכונים... אז אם תוכלו לעזור לחובב שוקולד תקוע... תודה

מני.ת

New member
אין סוף אפשרויות

אפשר למלא באגוזים, פרלין רך או קשה. עם טעמים (תמציות טעמים) , ליקרים, ואפילו גנאש בשילוב אבקת סוכריות מתפוצצות.... והכל כיד הדמיון הטובה.

ו ר ד ה 1

New member
גנאשים מגוונים אני יודעת אבל

האם אתה שם גם ליקר נוזלי? כמו שהוא ? האם הוא לא ממיס את השוקולד? ואם ההוא נוזלי לגמרי איך סוגרים? אשמח אם תוכל לענות לי גם על חלק מהשאלות. תודה

מני.ת

New member
תשובות (-:

הליקר מוסף לתערובת הגנאש ולא כמילוי בלעדי בפרלין, כך שהוא רק מוסיף טעם. אני לא יודע איך עושים פרלין ממולא ליקר. אני מנחש שמכינים פרלין חלול ואז מזריקים פנימה את האלכוהול, אבל זה רק ניחוש פרוע.

אפולוש

New member
פרלין דובדבן באלכוהול

להשרות דובדבנים (מומלץ טריים אך אפשר גם מסוכרים-במידה שהם טעימים) בכלי אטום ממולא באלכוהול/ שרי ברנדי וכו' ולהכניס למקרר. כל יום יש צורך לנער את הכלי כך שלא תווצר שיכבת סוכר למטה. לאחר כחודש יש לטעום את הדובדבן במידה שהוא רך וספוג באלכוהול ניתן להשתמש בו. * במידה שהדובדבן טרי יש לחרוץ אותו בסכין בשני צדדים. אין להוציא את הגרעין כי הדובדבן צריך שלמור על צורתו העגולה. לנגב בנייר מגבת את הדובדבן לטבול אותו בפונדנט מומס (פונדנט=מומלץ לקנות בחנויות המתמחות) להניח על נייר פרגמנט לייבוש, ולטבול שנית בפונדנט. תהליך זה של טבילה בפונדנט יש לבצע בין 3 עד 4 . להכין פרלין חלול ועמוק להכניס לתוכו את הדובדבן ולסגור בשוקולד היטב ! האלכוהול ימיס את הפונדנט שהופך לנוזל מתוק בטעם האלכוהול !!! לזכור שיש גרעין בתוך הפרלין

למעלה