מילואים

rigoletto111

New member
מילואים

כפי שראיתם, בסוף החודש הקודם נעדרתי מהפורום, וזה עקב שירות מילואים. אתם לא תאמינו איזה כיף זה היה... בסיס נידח ומבודד בלי אף אחד על הראש. כל היום אכלנו, ראינו סרטים בכבלים, קראנו, עשינו בשר על האש בשבת, יצאנו לטיול בסביבה, דיברנו אחד עם השני (חבר'ה נהדרים!) , הסתובבנו בבסיס עם גטקעס, הכנו ארוחות שחיתות (עמדו לרשותנו מטבח ומקררים שהתוכן שלהם נראה כמו רשימת הקניות שלי לשנה), לכל אחד היה חדר לבד מטעמי נוחות, שיחקנו פינג-פונג וכדורסל , ועוד דברים כיפיים. וגם חזרתי יומיים לפני הסוף כי לא יצאתי לחופש באמצע (למה לצאת לחופש מהחופש, באמת?) הבסיס היה ליד אילת והיה נעים וכיפי, בזמן שבו בכל שאר הארץ התחוללה סופת גשמים. לפני תחילת המילואים עשינו טיול בעיר הנבטית עבדת, וכמובן איך אפשר בלי המטווח (השגתי מקבץ מצויין! חמישה חורים במטרה!) הכיפי... למה החרדים לא עושים צבא? כי הם לא יודעים איזה כיף זה!!

R a c h e

New member
ולמה, למה לא אמרת שאתה כאן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

rigoletto111

New member
לא היה לי אוטו אז לא הגעתי לאילת..

וגם אני לא מכיר אף אחד שם - אז לא רציתי להגיע ולשוטט ברחובות. חוץ מזה, אם קיבלתי שבוע שקט מוחלט, למה לקלקל אותו ברעש של העיר?

ואז שואלים למה המדינה בגרעון תמידי

בגלל אנשים כמוך!!! סתם- סחתיין. בתקמבנת בחיים. עכשיו אני מבינה למה אבא שלי תמיד שש כ"כ ללכת למילואים. או אולי זה בגלל שאמא שלי נוהגת להכות אותו?

למעלה