מילואים/ ריח תפוחים...

blackwedding

New member
מילואים/ ריח תפוחים...

החלק הראשון... חוזר מאמצע כלום, מילואים באמצא החיים, כולי מאובק, עייף, מתגעגע אלייך רוצה לגעת בך, לחבק אותך, לנשק, אבל בקושי מסוגל לגעת בעצמי מחכה לאוטובוס שיקח אותי הביתה, עוד חצי שעה, כמו נצח... העיניים נעצמות, הראש נופל, נרדם... לפתע... ריח מוכר עולה באפי, חלום או מציאות?! קופץ בבהלה, מחזיר את העיניים עצומות , נושם עמוק, אוסף את הריח, ממלא את הריאות ריח מוכר, רגע... מאיפה?! עוד נשימה אחת... ריח מתוק, תפוחים, לא?! זה הריח שלך, הריח של השמפו שלך ריח תפוחים...אני נושם שוב ושוב, כאילו נושם אותך עוצם עיניים חזק, מדמיין אותך, רוצה אותך הלוואי והיית מחכה לי בבית...

bugbuster

New member
נהדר,

אשר לשיר שהועלה, הוא נמחק. חוזר ומבקש, אין לצטט שירים או כתציבות של אחר, ובאיסור חמור. ניתן לצרף קישור לשיר או לכתיבה.

מילואים

אתה שם בצפון במילואים באמצע שום מקום ואני כאן במרכז חושבת עליך, חושבת על חיבוקך, על הליטוף הרך שלך, על הידיים שנראה שהם מצירות אותי כל פעם מחדש, על אותם השפתיים שכל פעם מרגשות אותי מהתחלה. יודעת שאתה שלי רוצה אותך קרוב רוצה לקום בבוקר איתך ולישון בלילה איתך. רוצה להיות שם שאתה חוזר מהעבודה מחכה לך, מצפה לשובך. אתה שם במילואים ואני כאן מחכה לרגע שאני יראה אותך שוב יוכל להביט בך עמוק, עמוק מחכה רק לך אהובי. אוהבת אותך תמיד אתה יודע שאני חושבת עליך, אתה יודע מי אתה שלך מלאך עקשן שלי המלאך הקטן שלך

למעלה