מילה

astral travel

New member
מילה

בקשר למה שרשמת לי על בנך - סבבה, - כל אחד בפני עצמו, ומבחינתי יש כזה דבר הכי טוב שיש - כשזה נמדד באופן אובייקטיבי, למשל - בתחרויות - כשאת מגיעה מקום ראשון - נכון לזמן נתון - את הכי טובה שיש. - אז תמיד יהיה יותר טוב ממך ? - לא אם את לוקחת את המקום הראשון באליפות העולם, ובוא נאמר משהו שהוא גם מספק - והוא הכי טוב שיש ביחס לסביבה שלך, אז גם להיות אלופת הארץ זה טוב - כי ניצחת את כל מי שחיי בארץ שלך, אני מאמין שצריך לשאוף לרמות גבוהות בכל דבר שעושים - אחרת בשביל מה לעשות אותו, אם לא שואפים ליותר - לא מתקדמים, - ואם לא מתקדמים - לא מתפתחים, ואם לא מתפתחים - נשארים תקועים - ואם נשארים תקועים - לא מאושרים. אז לשאוף לרמות גבוהות זה דבר חיובי. איש איש ורמת השאיפות שלו. איש איש - ומה שנותן לו סיפוק.

מילה1

New member
זכותך לשאוף להיות אלוף.

אבל בין אליפות/נצחון לבין אושר יש דוקא קשר הפוך. כמה אלופים אתה מכיר שנשארו אלופים לאורך זמן? ומאושרים? יתכן שיש יותר אנשים "תקועים" מאושרים-אם הם תקועים במקום שטוב להם, אז נכון- אתה יכול לקרוא לזה "גן עדן של שוטים" ויש בזה הרבה מן האמת- ממחקרים עולה שדיכאון ונטיה להתאבדות נפוצים יותר אצל אנשים בעלי רמת משכל גבוהה, שאפתנים במיוחד ובעיקר- פרפקציוניסטים. כי הרי ככל שמתקדמים יותר- שואפים ליותר ואז המטרות מתרחקות יותר, לא כן? אני בהחלט בעד מצויינות, התקדמות והתפתחות - אבל בגבולות הפוטנציאל האישי שלך, לא באובססיה ולא במטרה לנצח את הזולת. מה דעתך על תרומה לזולת/ לאנושות /לעולם /לאיכות הסביבה/ לבעלי חיים/וכד' - ואפילו "בקטן" - זו לא התקדמות והתפתחות? מה דעתך על נכים/עוורים/חרשים שמתעקשים ונאבקים להתנדב לצה"ל- הם לא הכי טובים בעולם,בארץ ואפילו לא בצ'כונה שלהם, אבל הם כן שואפים להצטיין, להתקדם, להתפתח, בגבולות שלהם. בנדון מומלץ לקריאה הספר: "הדרמה של הילד המחונן" (שכחתי שם המחברת).

shamon51

New member
למה אני לא עושה צבא?

אסטרל, עם כל הכבוד, קראתי את דבריך וזה ממש לא לענין (בקיצור תרוצים) יש כל כך הרבה תפקידים בצבא עם אתגרים מדהימים ויכולת מצויינות (מודיעין/ מחשבים...) שבהם יכולת להביא תועלת. אני באישיותי לא ממש מתאים למסגרת הצבאית ולמרות זאת שרתתי בסדיר מלא וגם 800 ימי מילואים עד שפרשתי וזה בהחלט נתן לי הרבה חוויות ונסיון מעבר לכל הימור בבורסה של וול סטריט. שמעון

shamon51

New member
עוד לאסטרל,

המחשבה מאחורי ה"הסברים/תרוצים" שלך היא: אני חושב רק על עצמי ושכידוע: מי שחושב רק על עצמו, נשאר בסוף רק עם עצמו" ולחילופין החיפושיות שרו: "כסף לא יכול לקנות לי אהבה" Money can't buy me love מה שנקרא תשובה אינטואיטיבית לבחור אינטואיטיבי...

astral travel

New member
טוב נמאס לי להתפלסף איתכם

מי אמר בכלל שכסף קונה אהבה,,, מי אמר שהמטרה שלי בכלל זה כסף - לא אכפת לי מכסף בכלל. - אני יכול להיות הומלס ואני יהיה מאושר. קיצר שמעון - אני אפילו לא רוצה להגיב על השאר, אתה מציג אותי כמו איזה אחד שכל מה שאכפת לו זה כסף, ושלא אכפת לו מאף אחד חוץ מעצמו....... - יודע מה אני אפילו לא יטרח להמשיך לרשום עוד אף מילה - כי נמאס לי להצדיק את עצמי - או לתקן את מה שאומרים עלי - ולא אכפת לי בשיט מה תחשבו, אז תחשבו מה שתחשבו, ותמשיך לעשות ימי מילואים - תדע שהמערכת רק מנצלת אותך - אתה חסר משמעות, אז תוריד ת'גאווה המנופחות הזו שאתה מציג כאן - אתה כלום. המערכת דואגת לעצמה, כמו שכל המערכות והפרטים בעולם דואגים לעצמם. מילה תקשרי אלי - 067-543-144

למעלה