מילה על SOUNDBOMBiNG III

2PAC4EVER

New member
בעיקרון היציאה טובה היחידה

שם זה פרעה עם ג´יידה בTHE LIFE בקיצור לא שווה ביזבוז של 90 שקל 1. Intro - Cipha Sounds & Mr. Choc 2. The Life - Styles P. & Pharoahe Monch 3. Freak Daddy - Mos Def 4. skit 5. Crew Deep - Skillz feat. Missy Elliott & Kandi 6. My Life - Kool G Rap feat. C-N-N 7. Round & Round Remix - Jonell feat. Method Man, Kool G Rap & Pharoahe 8. Yelling Away - Zap Mama feat. Common & Talib Kweli 9. skit 10. What Lies Beneath - Q-Tip 11. The Trouble Is. - The Beatnuts 12. Put It In The Air - Talib Kweli feat. DJ Quik 13. They Don´t Flow - Novel feat. Skillz 14. Rhymes And Ammo - The Roots feat. Talib Kweli 15. Spit Again - Cocoa Brovaz feat. Dawn Penn 16. On The Block (Golden Era) - R.A. The Rugged Man feat. L. Dionne 17. Outro - Cipha Sounds & Mr. Choc

DJ JuVi

New member
90 שקל?!?!?!?!?!

שום דבר לא שווה 90 שקל!!! גם לא מסיבה טובה................................. ממוסחר? אז ממוסחר! דיסק מצויין לטעמי! אבל, 90 שקל?!?! לירון תאני אני אוהב אותך! :) הליקון רקורדס...תתביישו גם אתם מזלזלים בקהל שלכם!!!! מה קרה למיוזיק מרקט?! לא רק שהם לא באו אלא שגם כל שאר החברות לא באו... אבל א ף א ח ד ל א מ ו ר י ד מ ח י ר י ם!!!

השיר הכי טוב שם זה...

Talib Kweli feat Dj Quik - put it on the air הפקה ענקית של קויק (כמו תמיד) וטאליב עושה שוב ראפ ענקי!

kodman

New member
השיר הכי טוב שם?

זה לא השיר הכי טוב - לא שיר כזה טוב בכלליות, ואלבום בינוני ומטה בכלל. אבל נחמד - וזה לא עולה 90 שקל (אני לא יודע איפה אתה קונה..) kodman

Ambitionz

New member
הרבה דיסקים חדשים עולים 90 ש"ח

בטוואר רקורדס לדוגמא. בעצם לא רק דיסקים חדשים.....לא לכל עיר יש את התו השמיני :) ודוקא מהקטעים שאני שמעתי מהאלבום הזה, יש כמה שירים טובים. השיר של DJ QUIK עם טאליב קוואלי מעולה, ויש עוד כמה טובים. דרך אגב, שמתי לב שהעלו את המקסימום בתו השמיני ל80 ש"ח...אני מקווה שהם לא ימשיכו עם זה, כי זה רק לכמה אחדים..ככה באמת soundbombing הבא יעלה 90 שקל, אני מקווה שלא...

kodman

New member
האאאאא

בתו השמיני דיסק יחיד לא כפול 80 ש"ח? אתה בטוח? זה בטח משהו ממש מיוחד כי דיסקים הכי חדשים יש שם ב 60.

Ambitionz

New member
כן, ראיתי כמה אחדים. החדש של E-40

למשל. אבל אולי 2-3 דיסקים שראיתי עולים 80 שקל. זה כבר לא "מבצע" כמו שהם כותבים על כל דיסק :) והוא לא "מיוחד", כך שזה די מוזר. חוץ מזה, יש שם מבחר גדול של מוזיקה שחורה והרבה דיסקים שלא ציפיתי לראות. והחדשים שראיתי, כולם עלו 70 (חוץ מזה של E-40...). לא ראיתי חדש שעלה 60.

למעלה