מילה טובה...

רז89

New member
מילה טובה...

אני אמנם מה שנקרא ´ימנית קיצונית´ אבל אני חושבת שצריך לדעת גם לפרגן כשאפשר ולהגיד מילה טובה. התשדירים שלכם פשוט מצויינים!!!!! כרגיל.... אני כמובן לא אצביע מרצ, ואני לא תומכת בתוכן הדברים, אבל אין מה להגיד, אתם כרגיל שמים את כככלללל שאר המפלגות בכיס הקטן... מבחירות לבחירות אתם טובים יותר ויותר וכל בחירות אני מחכה לתשדירים שלכם... באמת כל הכבוד!

nonick2k2

New member
סנובים? אם אנחנו סנובים למה רצית

להחמיא על התעמולה של מר"צ? ובכל זאת... תודה רבה - אבל את המחמאה שלך היתה חייבת לאמר לצוות ההסברה של מר"צ ולא חברים בפורום זה שלא כולם אנשי מר"צ.

astrix

New member
תודה רבה לך

כמובן שאני מסכים איתך כי לפי מה שרעיתי בתשדירם מרצ היא המפלגה היחידה שכמעט כל יום יש לה תשדיר חדש ולא ממחזרת ססמאות (עיין ערך ליכוד עבודה ש"ס שינוי דע"ם וכו´) ואני חייב להגיד שלמרות כל החילוקי דעות שיש לי עם מפלגות ימניות, אני מאוד מעריך אותם בגלל הסיבה הפשוטה שגם הם מבינים שחייבים לשנות את המצב הנוכחי כדי שלא נתפורר חברתית כלכלית. השאלה היא איך ולמה ופה יש ויכוח אידאולוגי טהור ולא כמו כל שאר המפלגות (ליכוד עבודה שינוי ש"ס וכו´) שחיות על המצב הגרוע ומשמרות אותו וכל הוויכוח בניהם הוא על מי יותר או פחות מושחת. חבל רק שהציבור לא מבין שהמפלגות האלה פוגעות בו ועדיין מצביע להם. אני מקווה שאולי בשנים הבאות הבחירות יעמדו על האידולוגיה שבין מרצ לאיחוד הלאומי, ושהציבור יחליט סוף סוף מה הוא רוצה.כדי שנפסיק להתקע באותו מצב קשה שאנחנו נמצאים בו. עופר

למעלה