מילה טובה

רחלילי

New member
מילה טובה

אחת לאסף מהחנות רוזן מינץ (אופניים) שנתן לנו היום שירות מכל הלב, ולמרות שהגעתי אליו אחרי שחרשתי את יתר החנויות שהיו פתוחות בשעה המאוחרת בעיר, ולמרות שהיה לו גם חסר במלאי אופניים עם תכונות שחיפשתי-ולמרות שהוא יכל להזמין לי את המוצר החסר לעוד כמה ימים, הוא ממש רצה לעזור לי, וחיבר אותי עם לקוח שלו, שאסף ידע שיתכן ומעוניין למכור אופיים יד שניה עם אותן תכונות כנראה. אסף ידע שאם ארכוש את האופניים מאותו בחור, הוא עצמו (אסף) לא ירוויח מכך כלום.
ובכל זאת עשה את החיבור, ועל כך לדעתי מגיעה לו מילה טובה, שלא לדבר על כמות הסבלנות שהיתה לו כלפינו. ועל כך שמעולם לא רכשתי ממנו זוג אופניים.

רחלילי

New member
מילה טובה לא פחות

על הזוג מסינה המקסימים שחלקכם מכירים, שאיך שהוא מישהו למעלה עשה שוב ושוב ושוב שבמקרה לגמרי אגיע אליהם בכל מיני נושאי ועניינים, והיום לראשונה פגשתי אותם בצורה מסודרת, והכרתי זוג עם לב זהב.
אז לכם-תודה רבה!!! איזה רוחב לב, הגשת עזרה, השקעה ומסירות. תודה לכם!

נאווש7

New member
העולם עגול...

הכל נעשה ממש בלי כוונה, אך עם הרבה רצון טוב, ובמקרה גם לאשה מדהימה כמוך. שרק יתאפשר לנו. מכל הלב. הסמקתי

gady8888

New member
נאווש7 - אני לא מכיר אותך, אבל תומך נלהב

בתורת העולם הוא עגול.

נאווש7

New member
עציץ מדהים - הפתעה

רחלי יקרה,
כל מה שנעשה היה מכל הלב ולגמרי במקרה הקצוות התחברו...
מה שחשוב הוא שיש מי שיודע לומר תודה.
וכן, אני מנחשת, פולניה...
באמת ומכל הלב,
תודה ענקית!!!

דיתי70

New member
מצטרפת

לפני שלושה שבועות השתדרגתי בזוג אופניים חדשות וראשונות שלי בעקבות המלצה של חבר לקבוצת הרכיבה ללכת לאסף מרוזן ומינץ, הוא גם קנה אצלו זוג חדש לפני מס' חודשים.
גם אני בדקתי במספר חנויות במודיעין תל אביב ורחובות להתרשמות כללית וסקר מחירים ובסוף חזרתי לרוזן ומינץ כי לקחתי בחשבון שאת הטיפולים יהיה נוח לעשות קרוב לבית ולא מחוץ לעיר (בעקבות המלצה מהחבר).
אסף קיבל אותנו בחיוך , מה שמצופה מכל מוכר , אבל הסבלנות שלו להסביר על ההבדלים ותפקידם בין שני סוגי האופניים שראיתי וההשפעה שלהם על הרכיבה הייתה רבה ומפתיעה.
בגלל התקציב שלי הוא המליץ על אופניים חדשות משנת 2012 זולות יותר בכ-1200 ש"ח מהדגם החדש של שנת 2013 אבל לא התלהבתי בגלל הצבע.
ביקשתי ממנו לבדוק את עלות שדרוג המכלולים באופניים שרציתי (בגלל הצבע המיוחד) הוא חישב את העלויות והראה לי כי ההפרש לא משמעותי מאותו סוג של אופניים עם מכלולים משודרגים רק בצבע אחר שפסלתי בגלל תקציב.

כשפניתי אליו בשאלה אם הוא מכיר מישהו שיכול להעביר לקבוצת הרכיבה סדנה/הדרכה קצרה לטיפול ותחזוק אופניים הוא הציע את עצמו ללא היסוס ואמר שרק נגיד מתי כשהתחלתי לדבר על עלויות אמר ...ללא תשלום רק תארגני את החבר'ה וגם ביקש לעדכן אותו על רכיבות שנעשה בעתיד והוא ישמח להצטרף.

היום כשנכנסתי אליו בצהרים אחרי רכיבה של 50 ק"מ בשטח פצועה וחבולה אחרי נפילה מהאופנים , דבר ראשון הוא שאל לשלומי ואם לא נחבלתי בראש לפני שבכלל אמרתי לו שבאתי לרכוש ספידומטר , הוא חשב שבאתי עם האופניים לתיקון.
מכיוון שהחנות הייתה עמוסה ולא רציתי לעכב אותו לקראת שעת הסגירה אמרתי לו שאבוא שוב בשבוע הבא למרות שאני יכולה להזמין באינטרנט או ללכת לקנות במקום אחר.

אני הרווחתי חבר והוא הרוויח לקוחה מרוצה !!!

רחלילי , אני בטוחה שגם אם לא תרכשי אצלו את האופניים תחזרי אליו לקבל שרות ולרכוש אביזרים לאופניים בגלל היחס החם החיוך וכמובן השירות.

הכי חשוב תיהני ברכיבות ותיזהרי מנפילות...זה לא נעים וכואב

עידית

רחלילי

New member
תודה!

ואחרי אתמול ועוד המלצות שקיבלתי, אני עומדת לשלוח את בעלי אליו גם.

דיתי70

New member
רוזן ומינץ

החנות נמצאת בישפרו כשנכנסים לחניון של כמעט חינם פונים שמאלה ליד ביט

למעלה