מילה טובה

Windbluesea

New member
מילה טובה

יש דברים בעולם שלא עולים אגורה אך הם שווים את כל ההון שבעולם: חיוך רחב חיבוק חזק מילה טובה. יש דברים שלא גוזלים כמעט זמן מחיוו של אדם אך הם שווים את כל הזמן שבעולם" חיוך רחב חיבוק חזק מילה טובה. יש דברים שלא צריכים לנסוע רחוק בשבילם אך הם שווים כל מרחק שיש חיוך רחב חיבוק חזק מילה חמה ומעודדת. אז אם כל כך פשוט לעשותם אז למה כל כך קשה לאנשים לחייך חיוך רחב לחבק חיבוק חזק ולהגיד מילה חמה.
משהו יפה שקיבלתי בדוא"ל מקווה שיגיד ויעשה לכם משהו.......

לצערי, כנראה לבני האדם...

קל יותר "לקטול" מאשר "לפרגן". קל יותר "לקלל" מאשר "לברך". קל יותר לומר "מגיע לי" מאשר לומר "תודה". קל יותר לומר "גועל נפש" מאשר לומר "מקסים". קל יותר לתת "סתירה" מאשר לתת "חיבוק". ואחרי זה שואלים למה הכלב הוא ידידו הטוב ביותר של האדם? כי הוא פשוט לא יודע לקלל, לומר מגיע לי, גועל נפש ולתת סתירה.
החיוך אינו עולה אגורה, אבל שווה מיליון.

טאקילה~*

New member
משוש......./images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

הנה זה לך בחינם! חיבוק
נשיקה
אוהבת אותך
ממי קח גם פרח..
לא עלה לי אגורה נישבעת... והכל מכל ה-

giulietta

New member
למה?

מפני שבעולם המנוכר והאינטרסנטי של היום זה מפחיד לתת בלי לצפות לתמורה. זה מפחיד לחייך חיוך רחב ולהיענות בפנים קפואות או לועגות. זה מפחיד לתת חיבוק חם שיוביל לאינטימיות , שתוביל לחשיפה, חשיפה גם של המקומות הכואבים ולהיענות באדישות. זה מפחיד לתת מילה טובה שתוחזר במילה פוגעת ונמצאתָ נדיב ותומך אך דחוי ומושפל. מי שגדל בסביבה חמה ובטוחה שיש בה נתינה ואהבה, יתייחס אל העולם כאל מקום שאין צורך לפחד בו ומי שלא - לא. הוא יהיה חשדן וקר. עד שתבוא נפש אוהבת ותוכיח לו שאפשר גם אחרת וששם, בעולם של נתינה בלי חשבונות מצוי קמצוץ מן האושר שכולנו מייחלים לו. ג´ול

Windbluesea

New member
לילה טוב לך.....

אפילו שהכל באריזות אין סיכוי שתפסידי פה יום... והספירה הגיעה לסיומה... אוף....זה היה ארוך

שאני אשפשף????

זהוא,, נשמעו יריות פתיחה סקוטים עם חצאיות מיני משובצות ותופים בין רגליהם,, שטיחים אדומים זיקוקי דינור,, להקות במה,, במרכז העיר,, והכי חשוב,, שיערות סבתא,,, וכל זה לכבודי ולכבוד משפחתי שהיום עזבה את חיפה רשמית !

Windbluesea

New member
תסתכלי ב-CNN....

בברזיל פצחו בקרנבל לכבוד זה... איפה הסקוטים ואיפה הם.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תקליט ליייייייי,,,,,,,,פליז פליז

אין לי CNN ולא כלוםםםםםם,,, אין לי גם טלויזיה,,,חחחחחחח הכל בתוך קרטונים,, ואני??? במקום לסדר,, יושבת כאן,, חחחחחח,,,,,לא זזה ! עד מחר,, אני פה !!!

m i c h a l i

New member
אינדיאני.....

בהחלט. שיהיה לך יום שכולו טוב... מחבקת אותך בלב....

למעלה