אני יודעת שאתה מאוד ריאלי וחד אבל תנסה רגע לנקות את עצמך ממי שאתה לשניה . תנסה להיות חלול לא לחשוב על כלום להרגיש צמר גפן בראש . תעצום עיניים ותחשוב על השמיכה הרכה והמפנקת של מור , תחשוב איך זה לצלול אליה .
הכל צריך להיות כאן, אתה וסייבר וגולדי ופנו וזאביק וסימור ומרטין ווויש וכולם. וגם אני. לא רק שהיה משעמם, אנחנו צריכים את הצבעים האלה כדי לחיות. להבין. לגדול.
מצד אחד קשה להבין מה אני צריך ניתוח מצד שני מפחידים אותי מהבאות שבעתיד אסבול מזה ואז כשאהיה יותר "זיקן" יהיה לי יותר קשה עם זה וניתוח בגיל מבוגר זה לא דבר פשוט ויש גם צד שלישי זה הצד שמשלם פיצויים הוא רוצה הוכחה שאני לא מיתחזה כנראה שכעת זה "המיקצוע" שלי, מזל שהרגל השלישית מתפקדת בסדר אפילו בעמידה
לידעתך הפורום הזה נולד בתחילת נובמבר 2009 אז הייתי בן 54 ו 11 חודשים בנתיים חגגתי 55 ועכשיו אנ בן 55 ו 7 חודשים זה "היותר" ומועד ההיתערבות שלנו הוא ב 27.12.2011 אז אהיה בן 56 בדיוק במה אני מבלף פה ? אתה רוצה להגיד לי שרק אני היזדקנתי אצלך לא עבר חודש מאז נירשמת לתפוז ונישארת באותו גיל אני עידכנתי את הגיל שלי בכרטיס וכלל לא מיתבייש בו, ומה איתך?