מילה טובה ל wish

wish2

New member
בהתחלה חשבתי שזה שחר עושה לי איזה קטע

אבל אני נותנת לה סיכוי להיות אמיתית . תחשוב איזה יפה היה פה בפורום ובעולם אם חצי מהאנשים היו מחבקים כמוה .

xcalibur

New member
גיי, נשי מדי ולא מעניין בעליל

אני חושב שזה כול היופי שבעניין. כול אחד כאן מוסיף לפורום את הצבע שלו. העולם היה מה זה משעמם אילו היה כולו בצבע אפור :/

wish2

New member
לא בא לך להיכנס מתחת לשמיכה שלה ?

אני יודעת שאתה מאוד ריאלי וחד אבל תנסה רגע לנקות את עצמך ממי שאתה לשניה . תנסה להיות חלול לא לחשוב על כלום להרגיש צמר גפן בראש . תעצום עיניים ותחשוב על השמיכה הרכה והמפנקת של מור , תחשוב איך זה לצלול אליה .

wish2

New member
בא לך גילוש או לא ?

תענה בלי לחפש משמעויות נסתרות

xcalibur

New member
כי לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה

האישה הזאת לא יציבה נפשית וזה הדבר האחרון שאני צריך כעת.

כן, זה כל היופי

הכל צריך להיות כאן, אתה וסייבר וגולדי ופנו וזאביק וסימור ומרטין ווויש וכולם. וגם אני. לא רק שהיה משעמם, אנחנו צריכים את הצבעים האלה כדי לחיות. להבין. לגדול.

זיקן

New member
מנהל
אללה הקטן והאכזר למה את לא מבינה

הוא רוצה אותך.

כולנו רוצים.

הכל. כל הזמן. רוצים איזה פנטזיה רוצים שהמוח יזרים כימיקאלים שייתנו לנו תחושה... מה שלום הברך?

זיקן

New member
מנהל
,תודה בינתיים בסדר

מצד אחד קשה להבין מה אני צריך ניתוח מצד שני מפחידים אותי מהבאות שבעתיד אסבול מזה ואז כשאהיה יותר "זיקן" יהיה לי יותר קשה עם זה וניתוח בגיל מבוגר זה לא דבר פשוט ויש גם צד שלישי זה הצד שמשלם פיצויים הוא רוצה הוכחה שאני לא מיתחזה כנראה שכעת זה "המיקצוע" שלי, מזל שהרגל השלישית מתפקדת בסדר אפילו בעמידה

פנומן 72

New member
לך תדע - אולי הוא גם דיסלקט בנוסף לכל

הוא רצה לכתוב זקן אבל היד רעדה והוא לחץ על ה- "י" בטעות ... הבן אדם הוא אניגמה. הוא כותב שהוא בן 55 אבל כבר הודה שהוא יותר.

זיקן

New member
מנהל
לא רק היד רועדת לי גם הלשון..

לידעתך הפורום הזה נולד בתחילת נובמבר 2009 אז הייתי בן 54 ו 11 חודשים בנתיים חגגתי 55 ועכשיו אנ בן 55 ו 7 חודשים זה "היותר" ומועד ההיתערבות שלנו הוא ב 27.12.2011 אז אהיה בן 56 בדיוק במה אני מבלף פה ? אתה רוצה להגיד לי שרק אני היזדקנתי אצלך לא עבר חודש מאז נירשמת לתפוז ונישארת באותו גיל אני עידכנתי את הגיל שלי בכרטיס וכלל לא מיתבייש בו, ומה איתך?

פנומן 72

New member
לא מדובר על שנה

היה רושם שפעם אמרת שאתה 10 שנים מבוגר יותר, או 10 שנים צעיר יותר. אבל אם אתה סגור על 56 אז סבבה לגמרי...

למעלה