מילה טובה ל wish

מילה טובה ל wish

לבלוע את העולם...כמה יפה. בעיני זו השאיפה הכי עמוקה של כולנו, להיות עם כולם, כי יש בנו תשוקה לאחדות. וכל המילים והקללות העשירות שאת מביאה מרגישים לי חלק מאותה תשוקה, גם התשוקה לאהבה, אפילו אם יש מעליה אלימות או פחד זה עדיין אותו מקום והמחיצות של הגוף, ועוד יותר של החברה, החוקים המגבלות השיפוטים, אם זה בית משפט או נורמה, מנוגדים לחוויה העמוקה שלנו, זו שרוצה לבלוע את העולם. לשכב עם כל הנשים. להתפשט. לתת ולקבל אהבה בלי חשבון. וכולם באים ממהות של אחדות. מצד שני.........אחרי שאני בעצמי הזמנתי משטרה והחוק הגן עלי, הבנתי שהחוק, המגבלות, הנורמות, וגם מחיצות הגוף- הם כאן מסיבה טובה. כל עוד אנחנו בעצמנו מלאים חסימות ופחדים, כל עוד אנחנו עם התמכרויות ואלימות- גם הסביבה תקרין עלינו. זה כמו שפעם קראתי בבודהיזם טיבטי- תתחיל עם לפתוח קצת את החלון בבית של האני שלך. אל תפתח ישר את הדלת ותשאיר אותה פתוחה לכל העולם. ... לאט לאט. יש בי מקום שמחבק את כולכם, ומערסל את כולנו במיטה אחת גדולה, סדינים רכים וחלקים ומכילים. ולמרות שהמיטה הזו וירטואלית ואיננה אפשרית בקיום הפיזי, היא שרירה וקיימת.

xcalibur

New member
שאלה מתוך סקרנות

האם יש מישהו בפורום שעינייך אינן רואות בו טוב? לפעמים נדמה שאת נחפזת בהגדרה לתושבים כאן (כמובן ללא שום קשר ספציפי לוויש).

חרב ממתינה לשולף...

עיניי רואות למידה מכל אדם כאן אני יכולה לגדול אם יש כעס או בושה, חרדה או כאב- הם כולם בי. ורק אני יכולה להתמיר אותם. אתם כאן גם בעדי, תומכים בי בשיעור, גם אםאתם מקללים או עוקצים, זהבסדר. זה נכון. ואני גם בורחת איתכם, נעזרת ומתמכרת אתכם, חושפת, ניסחפת, הכל חלק מהתהליך. הכל חלק מהדרך. לפעמים אני נחפזת כי חלק ממני זה חוסר סבלנות וחוסר אמון בתהליך. לאט לאט לי...

וואוו.... קלטתי אותך לגמרי

פנומן 72

New member
לא יודע מה עברת אבל זה לא נראה לי

נעלמת לגמרי, לא עולה במסנג'ר, לא כותב פה. אז אם זכית במיליון דולר ואתה מטייל עכשיו מסביב לעולם ולא זרקת לנו עצם - גם טוב. באמת מפרגן. אבל אם זה בגלל שאתה שוב לוקח ואתה בסאטלה רוב היום ומקבל בתחת משמעון הגרוזיני - אז זה ממש לא טוב. אפרופו ענין של חיבור. אז מה עובר עליך ?

xcalibur

New member
הבעיה מתחילה

כשאת נכנסת עמוק לסרט כזה שכולם בעדך. אני כבר כמה פוסטים שלך מתלבט אם להאיר את עינייך ולהוציא אותך "מהקומה" העמוקה הזאת שאת נמצאת בה. לא יכול להיות שמישהו רק יתקע פה נאד ואת תחשבי שהוא האפיפיור. אף אחד כאן הוא לא נוף צופים כפי שאת הוזה לך ואני אומר זאת בתור אחד המכיר את הנפשות הפועלות בפורום לא מהיום ולא מאתמול. קחי זאת כעיצה ידידותית: תתחילי לגלות ספקות באנשים.

wish2

New member
אמרתי לבלוע את כל העולם

ולא רק בסקס . את כאילו אומרת מילה טובה עלי אבל הדבר היחידי שאת יכולה לציין זה על מי שאני זה קללות . אני לא מקללת אני עוקצת בחזרה , אין לי שום דבר נגד אף אחד ברמה אישית ויש לי קצת דם חם זה הכל . וירטואליות היא מראה משקרת ולא תמיד מה שנראה זו המציאות . מי שהכיר אותי מעבר לפורום המגונן ראה את המראה הזו של כאילו וויש אגרסיבית מתנפצת לו . אני בעצם 1.64 של המון נשיות ועדינות אני יודעת לדבר הכי יפה ואם יש משהו שהחינוך הקצת קשוח של אבא תרם לי ולאחיי זו דרך ארץ .את לא תמצאי אותי עוקפת מישהו בתור או עוברת על פניו של קבצן בלי להושיט לו יד . אם אני חושבת שלבחורה מותר גם להנות ולהרגיש כמו לגבר זה לא הופך אותי לזונה . אני לא מאמינה בכבלים ובטבעות חנק , אותי ניסו לחנוק ולסגור כדי לשמור עלי ורק רציתי לברוח . כשברחתי לא היה משהו שלא רציתי לנסות או ג בולות שרציתי לבדוק . יש אנשים שהקוביה המסודרת חברתית שלהם מספיקה לי זה לא מספיק . יש לי מיליון דברים שאני רוצה לעשות ומיליון מחשבות שאני לא מצליחה לגבש לאיזו תיאוריה על העולם חוץ מזה שהוא לא מתגמל . התיאוריה שלי על העולם מרירה קצת כי א ני עדיין חושבת על התוצאות של דברים שאני עושה ואיך החברה בדמותה של המשפחה שלי תגיב .זה אומר שאני יעשה מיליון סטלות ואבא שלי לא יראה אותי מעשנת , זה אומר שאני יהיה שחקנית במיטה עם הבן זוג שלי לפי הפנטזיות שלו אבל איך שזה יסתיים אני אחזור להיות הילדה הטובה שעושה עוגה ומביאה להורים . קראתי את מה שכתבת והחיים שלך נשמעים הכי מעניינים , אני נוטה פה ושם להאמין לך כי אין הזויה מן המציאות . אם את אמיתית אני מקנאה בשלווה שאת משדרת ובשלמות שהצלחת להגיע אליה . אני מרגישה חצי מהזמן כאילו חסר לי משהו , אני כל הזמן בהתגוננות אני לא סומכת על אף אחד ומעטים האנשים שהיום שמצליחים להגיע אליי , למדתי משהו ושסיימתי זה לא עיניין אותי , למדתי עוד שנתיים משהו ולא בא לי להתעסק איתו , אני כאילו לא מסופקת מכלום .. לא מאמינה שאפשר לאהוב ולחבק את כולם , אם אני יאהב את כולם וירצה שכולם יעשו אותי זה לא ירגיש לי כלום .

אח, את ילדה יפה

כשרק נותנים הזדמנות, הרבה יופי מתגלה. הרבה רגישות, חוכמה, אומץ, סקרנות. מאוד מזדהה עם פרועה -מחונכת , הקוטביות הזאת שאפילו ביאליק דיבר עליה, האמא-זונה-מלאך, נכון מאוד מה שאתה אומרת שהרבה מעולם הזנות מגיע מתוך ההתיחסות הגברית אבל אסור לנו להזניח את האחריות שלנו, הכל הרי בה מתוכך, זה הכוח האינוספי שלהנשים, גם החיים באים מתוכך לא יודעת מה גילך, אני מניחה שיש בינו כמה שנים טובות, ותראי שהאמהות תשנה אותך שבקושי תכירי את עצמך. אין לי שלווה או שלמות, אבל אני בדרך, והבנות מלמדות אותי המון, בזכותן יש לי אפשרות להכיל הרבה. הרבה מאוד. אולי זה מה שמשדר כאן שלווה. לאמיני בעצמך נשמע נדוש אבל את באמת יהלום בלתי מלוטש, צריך רק לקלף את השכבות אחת אחת, וזו עבודה שלך. תעיזי. תעברי גבולות. תשלמי את המחיר. תבלעי. תקיאי. אחכ תנוחי. תאהבי את עצמך, את הכל, גם את מה שמכוער ומגעיל, הכל. תישברי ותבני את עצמך מחדש, גם אם זה כל יום. תבעטי בכל מה שאת רוצה, ולאט לאט תגלי לאן את באמת רוצה. את אולי בנויה למסע השלם, זה שנועד לאמיצים בלבד

wish2

New member
את מדברת כאלו את מכירה את הנשמה שלי

ואותי.אז למה זה נשמע לי כמו בדיחה ?

xcalibur

New member
נכון שהיא הזויה תחת?

כול הפורום הזה נראה לה כמו פרחים ופרפרים אללה יודע איך....

זאת הבחירה שלך

לראות אותי בתור מישהיא בקומה, מנותקת, או רואה לעומק. זאת הבחירה שלך . אני יכולה לבחור להיעלב, לבחור להיות מסכנה, קורבן. אני יכולה היום לבחור גם אחרת. אני שעברתי התעללות ואונס ומכות, שעברתי זנות והתמוטטויות, אני יכולה לחבק אותך היום ולהסתכל בעינייך ולהיות איתך ועם הבחירות שלך.

xcalibur

New member
זה קצת מוזר

עם היסטוריה כמו שלך, איך יכול להיות שאת ממהרת כול כך להאחז באנשים שמעולם לא פגשת או הכרת? אני קצת מחצי מהגיל שלך ועם נסיון חיים לבטח קטן פי כמה וכמה ובכול זאת יודע לא להאמין למילה וחצי מילה ממה שנאמר על גבי הפורום ובוירטואליה בפרט. איך את מוצאת בתוכך את האמונה העיוורת הזו? נשגב מבינתי.

על העיוורון

כהקדמה, אצדיק אותך ואומר שקל לי לשבת ולכתוב מילים יפות, נראה אותי למשל בחדר מלא יתושים, או כשאני חולה, או כשיש איום של סתירה לפרצוף או שעומדים לזרוק אותי למיטה ולהכאיב. אבל לכל דבר זמן ועת לכל חפץ. אני לא נאחזת בך או באחרים אלא מנהלת עם עצמי דו שיח. דרככם. ההמצאות שלי כאן היא עבורי. כל אינטרקציה כאן מלמדת אותי עלי- על האשליות, האמונות, התחושות וההתמכרויות שלי. לאן אני ניסחפת. כמה חשובה לי תשומת לב, איך אני מגיבה, לביקורת או קללה או מחמאה. היכן המרכז שלי. גברים הם תמיד מורים מעולים היות והם מעוררים אצלי המון. ובקלות. אז אני מגיבה ומתבוננת ולאט לאט גדלה. לפעמים קטנה...וגם מרפה. לפעמים נאחזת...אוהבת יותר מצפה פחות. ככל שאני שופטת את עצמי פחות ומקבלת יותר- כך קל לי לקבל ולהיות עם האחר. האמונה היא בעצמי. בחיים. בתמצית התמצית שלי ושלך זהות. מי שירד הכי נמוך בחייו יודע את זה. אתה בוחר כרגע לא להאמין כי נפגעת בעבר. ואתה מפחד , לא רוצה, להפגע שוב.

xcalibur

New member
איפה ההגיון פה?

אם אני מטיל ספק כי פגעו בי כביכול, אז למה את שעברת כול כך הרבה יותר ממני, לא יכולה? ורק בשביל הפרוטוקול, אני מטיל ספק כי אני בן אדם וכי אני יכול. לא כי כן או לא התעללו בי.

מצאתי

שלהטיל ספק בעצמי יותר יעיל וחוסך אנרגיה. אני גם מאמינה בעצמי. שילוב שכזה. לאחרים אני נותנת קרדיט, בעיקר כי אני לא בנעליהם.

xcalibur

New member
אני לא מצליח להבין את מערכת הסקת המסקנות שלך

הסובבים אותך יפגעו בך הרבה לפני שתפגעי בעצמך (ארץ עוכרת יושביה אבל לדעתי זה נוגע לעולם כולו). את לא צריכה להיות בנעליים של אף אחד על מנת להטיל ספק. את צריכה להיות בן אדם. כמדומני זוהי הפילוסופיה של דקארט על רגל אחת.

למעלה