מילה טובה, אפשר?

מילה טובה, אפשר?

אז כפי שאני מניח שידוע לכם, לאחרונה שדרגתי את מחשב כך היד שלי ל4150, ואבא שלי קבל את ה1940 שברשותי. הפוקט הגיע עם נרתיק "HP - יוצאים מידי חובה" וללא מגן מסך. כמו כן, מכיוון שאבא משתמש במכשיר באוטו, ולא רק במשרד, החלטנו לרכוש מטען לרכב (שיתאים לשני הדגמים), וכמובן, נרתיק אלומינים ומגן מסך. הזמנתי מחברת BNC את שלושת הפריטים הנ"ל ולמחורת יצר איתי קשר איש מכירות שלהם שאישר את ההזמנה, תוך שבוע המשלוח חכה לי בסניף הדואר. לאורך כל השבוע דבר איתי איש המכירות שלהם, ועדכן אותי לגבי סטאטוס המשלוח. כל הפריטים הגיעו ארוזים ב"פצפצים", שלמים, ועובדים היטב. ללא ספק, שירות טוב. אני ממליץ.

2cookie

New member
עומרי../images/Emo8.gif

אני מצפה לשירות דומה מכל חברה שמכבדת את עצמה...

ללא ספק.

אבל... לעומת זאת, אני יכול לתת ציון לגנאי לחנות OMC, שפורסמה כאן בעבר כחנות בעלת המחיר הזול ביותר לעברית איירון שכבר מושכים אותי שבוע עם "זה יגיע עוד היום" ועוד לא הגיע....

boniasi

New member
אני חיכיתי שבועיים לעברית שלהם...

כאילו הזמנתי ביום ראשון,וזאת שלקחה ממני את ההזמנה אמרה לי שעד סופשבוע הרשיון יהיה אצלי,כמובן שהוא לא הגיע.ומשיחה איתם הם אמרו שהרשיון לעברית עוד לא נשלח אליהם מאירון,ובסופו של דבר הרשיון הגיע אליי תוך שבועיים.אבל המחיר הזול של העברית 241 ש"ח כולל משלוח,מפצה על זמן ההמתנה.

בגלל אנשים כמוך - זה המצב...

"המחיר מפצה על זמן ההמתנה" - מושג ישראלי, שגורם נזקים לציבור הצרכנים. למה במקרה של מחיר זול הצרכן צריך לסבול?

boniasi

New member
אז אתה מוזמן לבטל את ההזמנה משם

ולהזמין מהאתר של אירון ב-395 ש"ח,הבחירה בידך.אישית אני מעדיף לחכות יותר זמן למוצר ולשלם הרבה פחות.אגב לא התכוונתי שאם המחיר זול יותר אז צריך לסבול,רק רציתי לידע אותך שזה המצב איתם.אגב אפשר להגיע לאחד מהסניפים שלהם עם המכשיר ולרכוש את העברית על המקום.

המממ

היום תפסת אותי ביום לא טוב, לא אתווכח איתך, אבל לדעתי אתה לא צודק. "אגב אפשר להגיע לאחד מהסניפים שלהם עם המכשיר ולרכוש את העברית על המקום." הגעתי לסניף שלהם, הזמנתי ישר משם, ועדיין, מחכים...

למעלה