מילה טובבבבבבבבה

איילה1227

New member
מילה טובבבבבבבבה

אולי למישהו מן המשתתפים יש איזשהו טריק- אשר על ידו אוכל לגרום לחבר שלי להגיד לי מילה טובה, להחמיא ולפרגן???? הצילוווווווו אני על סף מוות מחוסר חיזורים איילה

dudusch

New member
קודם כל את תמיד מוזמנת

לפה כדי לקבל מחמאות...(במיוחד בימי חמישי). לכ אחד יש את הדרך שלו להראות אהבה. יש כאלה שזה ע"י ליטוף, חיבוק או מילה טובה, ויש כאלה שזה ע"י מנחות אלו ואחרות (קפה למיטה, ארוחה, סיוע במשהו וכדומה). פגשתי פעם בחורה בת 70, שגדלה במשפחה ללא חיבוקים. היא אוהבת את ילדיה ונכדיה, אך לא יכולה לחבקם! תארי לך מה זה לעבור חיים שלמים בלי החום והקרבה. אל תחכי שהוא ישתנה כי סביר להניח שהוא לא, ואם את רוצה שישתנה אז חשבי שוב... מצד שני, אל תייסרי עצמך בגלל שהוא לא אומר לך מילה טובה, כי זו לא את שלא בסדר, כמו שגם הוא בסדר. מסובך ולא ברור אולי, אבל מקווה שמה שכתבתי ידרבן אתך לקצת מחשבות... וחוצמזה? ברוכה הבאה, ומאחלים לך רק כיף!

תדברי איתו.

אל תגידי "למה אתה אף פעם לא אומר לי מילה טובה" אל תגידי "היה נחמד אם הית אומר לי מילה טובה" תגידי משהו כמו "אתה יודע מה היה יכול לגרום לי הרגשה ממש טובה? אם לפעמים היית אומר לי משהו נחמד. אתה הרי אוהב אותי, חושב שאני יפה, חושב שיש לי עיניים משגעות. אם תגיד לי את זה, זה יעשה לי הרגשה ממש טובה"... זה עובד.

yulinka

New member
תראי אני לא יודעתמה בדיוק הסיפור ..

אבל..לי היה פעם חבר...שניסה לשכנע אותי שזה לא שלאאפת לו ממנ יוהוא לא מרגיש כלום כלפי...אלא הוא פשוטמהאנשים האלה שלא מראים את הרגשות שלהם...ואני האמנתי לו...<טוב נו אז הייתי ילדה קטנה וטיפשה > ...וכל הזמן ציפיתי מנו להתנהג כמו בחור מאוהב...ואמרתילעצמי שהוא לא מתנהג כה פשוט כי זה האופי שלו והוא לא מראה את הרגשות שלו.... נפרדנו אחרי 4 חודשים ...התברר שהוא פשו לאהיה מאוהב וזהו...והכל בלשיט...אם הוא באמת מאוב הוא יראה את זה ויפרגן וישקיע וכו´ וכו´... אבל כמובן...אני לא יודעתמה הסיפור של החבר שלך... אפשר לקבל קצת יותר פרטים?

yulinka

New member
אגב,עכשיו יש לי חבר חדש כבר חודשיים

ורק עכשיו אני סוף סוף מבינה איך מישהו שבאמת אכפת לו אמור להתנהג אלי... זה הדברים הקטנים האלה... פתאום להסתכל עלי ולהגיד לי כמה אני יפה או פתאום לעצור באמצע הרחוב ולתת לי נשיקה או להתקשר באמצע היום רק כדי להגיד שהוא התגעגע אלי.. ותחשבי על זה ...

איילה1227

New member
הוא אוהב אותי....

בזה אין לי ספק. הוא מראה לי את זה בדרכים אחרות, אך בלי מילים טובות ומחמאות.הוא ידאג לי,רוצה שאני יבוא איתו לכל מקום, ינשק, יחבק, יקנה לי מתנות כשאני עצובה או סתם כי בא לו. אך אף פעם הוא לא יכתוב לי משהו, יגיד לי איזשהי מחמאה... איילה

dudusch

New member
תרשי לי?

כשאת בדאון או סתם עצובה, הוא יצחיקך במעשי משובה. כשאת רוצה משהו ממש ממש, הוא יתמיד עד שהוא ימומש. הוא ינשק כשכואב, ויראה שהוא אוהב. את רוצה מילים גבוהות? בשביל מה יש אמהות? אמא תמיד תחשוב שאת נהדרת, שאת אחת ומיוחדת, ושאין אחרת. הוא המשענת, והוא אינו קנה רצוץ, אז אל תשתהי על כזה תירוץ מצוץ. אהבי אותו, הוא מה שיש, גם אם מילות אהבה אינו לוחש. הו משקיע מעצמו, גם אם "משורר" אינו נמנה עם שמו. אז תהני, כי מה עוד נותר? ואל תעסקי בזה יותר, זה סתם מיותר...

היי! אל תבאסי אותה סתם!

איילה, כמה זמן אתם ביחד? ישנה אפשרות שבא5מת הבן אדם לא אוהב את החברה שלו, אומר לה שהוא כן אוהב אבל הוא סגור ומופנם אז קשה לו לתת מחמאות, ואז מתברר שהוא בעצם לא אוהב אותה. ישנה אפשרות שנייה - הבן אדם באמת סגור ומופנם ולוקח לו זמן. תאמיני לי זה לוקח זמן לפעמים. החבר שלי, אנחנו ביחד 3 שנים (אם אתה קורא את זה אז אל תתעצבן), אמר לי רק אחרי 4 חודשים פעם ראשונה שהוא אוהב אותי, ראה כמה זה יפה ומאז, לא הפסיק. לקח לו זמן להתרגל לדברים שבן אדם לא רגיל לעשות כשהוא לבד. אבל אם את סומכת עליו, יודעת שהוא אוהב אותך, מרגישה את זה, אז אל תחשבי על זה. תדברי איתו על זה יפה והוא בטוח יבין. מצד שני, אם יתברר בסוף שיוליה צדקה, אז אני מצטערת... ישנ

עצות תמיד יש

היי איילה ברוכה הבאה לאיזור הפסיקי לפרגן לו הפסיקי לצפות ממנו הפסיקי להתרווח ולהנות מהעבר שלכם.. תמיד זה מתחיל עם זיקוקים ולאט לאט את נשארת עם המקל בלבד

ממש לא יפה ולא נכון!

יש אנשים שדברים כאלה באים להם יותר בקשלות ויש כאלו שלא. שתעזור לו לעבור על המגבלה הזו ביחד, במקום לזרוק אותו. איזו מין צורה זו. אני מאחלת לך, איילה, שתעברו את זה ביחד, עוד חצי שנה - שנה, פתאום תקלטי כמה טוב לך וכמה הכל נהדר, ותשמחי שלא הקשבת לאנשים בפורום. מצד שני - יכול להיות שאני טועה.

הבהרה

כל אחד בפורום יכול להביע את דעתו האישית וזוהי דעתי אבל דבר חשוב ביותר שכחתי לציין.. מחמאות עושות את הקשר טוב יותר אבל וזה אבל גדול- לא צריך להצטער אם הוא לא אומר לך את זה יום יום, לא צריך לחשוב מחשבות שליליות פשוט להמשיך בחיים ולא לחשוב על זה יותר מדי, לזרום עם הקשר ו.. תאמיני לי שזה יבוא לך בפתאומיות כזאת שפתאום תראי כמה טוב שחיכית אשמח לעזור בעתיד אהוב

אופס...

לא רציתי שזה יישמע כאילו אני מנסה להשתיק אותך אבל באת בכזו גישה של תפסיקי את זה ואת זה ואת זה, שהייתי חייבת להגיב...

זה בסדר..

הבנתי את הטעות שלי ואין לי בעייה עם הדעה שלך אז... שולם? אנחנו לא כועסים.. רק משוחחים

yulinka

New member
לדעתי...אם מגיעים למצב ש...

מצב שצריך להתעלם ממישהו כדי לקבל מנו יחס...אז זהו זה נגמר... אני לא מאמינה במשחקים ושונאת משחקים...אבל איתו זה הגיע למצב כזה שאמרתי לעצמי טוב נו מה כבר יש לי להפסיד..גם ככה אני לא מקבלת יחס ממנו...ואז ניסיתי את "המשחקים"...היינו באיזה מפגש של כמה חבר´ה..קומזיץ כזה על חוף ים..באנו לשם ביחד..וכל הערב התחמקתי ממנו הלכתי ודיברתי עם אנשים אחרים ישבתיליד חברות שלי ולא התיחסתי אליו בכלל...זה עבד כמו קסם...אחרי חצי שעה הוא כבר רץ אחרי לכל מקום כמו כלבלב קטן נישק אותי וחיבק אותי וקיבלתי את כל הצומי שרציתי..נו אז...נפרדנו אחרי חודש..

אני גם לא מאמינה ולא סובלת משחקים

אם אי פעם אמרתי לעצמי "טוב... אולי בכל זאת ננסה..." זה תמיד נגמר רע. אם תרגישי שזה לא עוזר. שלא אכפת לון, אז זו סיבה להיפרד. אבל אם את אוהבת והוא אוהב, יכול להיות שזה רק סימן של זמן עד שזה יבוא.

גישה שלילית

את האמנת שזה לא יעבוד.. ולכן זה באמת לא עבד אנרגיות שליליות שאת הכנסת לקשר הזה בנים מרגישים דבר כזה חוץ מזה, אני לומד על זה, אז יש אמת מאחוריי הדברים שלי צריכה להיות לך אמונה שזה אכן אפשרי לשפר אם תבואי בגישה כזאת, זה לא יעבוד אף פעם

למעלה