מילה בסלע....

ת^עלול

New member
מילה בסלע....

מוגשת לכם בזאת כתבה מפרי מקלדתו של המהולל קובי סלע, המוכר לכם ממוצ``ש. הכתבה התפרסמה באתר האינרנט המפורסם ``וואלה``, והיא מוסבת על הדיסק החדש של אברהם פריד (שהתעלה על עצמו הפעם). הכתבה (בניגוד לכתבותיו של קובי סלע) מסורבלת למדי. אם מישהו הצליח להבין מה הוא רוצה שם, (בעד - נגד), מוזמן לכתוב בפורום, ויזכה בפרס ``הקוד`` לצ`יטוט יפה. (דבר אחד לקחתי מהכתבה - מרדכי בן דוד האגדי. אין נכון מזה).

חרדי19

New member
גם אני הק` מצטרף להנ``ל, אבל...

ככל הנראה הוא קנה תדיסק ומתנה לאישתו (אם הוא נשוי) והיא העיפה אותו מכל המדרגות ביחד עם הדיסק, והוא מנסה להחזיר את זה לפריד... אתה מכיר ת`שיר של פריד א שיינע חלום? שיכור איז פריד, נישט קיין געזונטער איד...

אני, משום מה,

מסכימה עם כל מילה וחושבת שהסגנון שלו קליל למדי. תעלול, בחייך. קובי? סגנון כבד? לא הגזמנו?

קוביס

New member
חבר`ה קצת פרופורציה בבקשה!

ראשית לא חייבים לאהוב את מה שאני כותב, אומר או נושם. שנית (הרבה יותר חשוב) לא חייבין לה-ב-י-ן את כל מה שאני אומר , כותב, עושה וכו`. שלישית אני לא התעלפתי מהאלבום הזה, למרות שאני אוהב את פריד, (הרבה יותר מהמוזכרים באותה כתבה), ולכן כ``תוכחת אוהב`` אני מרשה לעצמי לתהות מה קרה לאברהם פריד המקצוען, בכל מה שקשור לבחירת החומר. לא טענתי נגד הביצוע של השירים גם לא נגד פריד עצמו (חלילה). הגרפיקה איומה, ה``להיט`` לחיים נכתב בסגנון תחרויות זמרה בקייטנה וזה, בהחלט לא מתאים לו. ואגב ת`עלול, מה שאתה מתקשה להבין, תתקשר אלי ואני אשמח להסביר. (גם אם זה ידרוש ממני הרבה זמן). (תוכחת אוהב, הבנת? או שאני אסביר?)

התמ-ים

New member
כאחד שמוכיר את פועלו של פריד ...

אבל לא מכיר את שיריו ... קראתי את מה שמר סלע כתב, ות`עלול, עם כל הכבוד, אני לא יודע על מה יוצא קיצפך. מה שיש שם זה אכזבה מהדיסק האחרון של מר פריד .. לא כולם מושלמים ... אפילו לא מר פריד ... זכותו המוסרית של מר סלע ``לקטול`` את הדיסק האחרון, ולהשוות אותו למב``ד האגדי ... שהיכרותי איתו דומה להיכרותי עם מר פריד ... ת`עלול, קורה שניתקלים בקטילה של דיסק שאתה אוהב, אבל לא צריך להתרגש מזה. יש כאלה שאוהבים, יש כאלה שלא. אני משוכנע שתתגבר על זה. שבוע טוב וחודש טוב

למעלה