מילה אחת

מילה אחת

מילה אחת יש לי לתאר את המצב: מ-ז-ע-ז-ע... כל הזמן חדשות, כל הזמן דיבורים, כל הזמן מתח, כל הזמן פחדים... כ-ל ה-ז-מ-ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה יכול לשגע פיל... יש לי צמרמורת כשאני רואה את החיזבאללה מריעים לאדם שמחזיק בידו סכין מלאה בדם... הם חיות. בעצם, מה פתאום חיות?!?! אני מעליבה את הכלבה שלי כשאני קוראת להם כך! הם לא חיות, הם הרבה יותר נחותים מזה... הרבה הרבה יותר נחותים מזה... כאן אין אף מילה שיכולה לתאר אותם!!!! וזה מפחיד. זה מפחיד לחשוב שיש אנשים כאלה...! אנשים שמסוגלים לעשות הכל למען מטרה, שגם היא לא כ``כ ברורה... נורא. ואסיים במילה היחידה שאני יכולה לתאר ת`מצב הנורא הזה: מ-ז-ע-ז-ע... המזועזעת התל-אביבית עדי

amitoosh.

New member
באמת אפילו לא חיות...

אני ראיתי אותם בטלוויזיה בערוץ 11, למי שלא רוצה לקרוא על זה שיצא, אז בקיצר ראיתי את הפראי אדם (אדם?!?) זורקים חייל שלנו מהחלון וממשיכים להכות אותו, והמשטרה וכולם מריעים ומחייכים. אתם יודעים, אחותי עדי, כתבה שהם לא חיות. אבל לי יש סיבה אחרת למה הם לא חיות. חיות הורגות בשביל לשרוד, הם יותר גרועים, הם הורגים בשביל ההנאה? תגידו לי, זה פשוט לא ייאמן, איך אפשר להנות מלראות אדם מדומם, ולזרוק אותו מהחלון? איךךךךךךךך? איך אפשר להנות מזה, אני לא חושב שאף אחד מאיתנו מבין, בעצם אני בטוח, עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
תקלטו ש..

היום ככה, לפני שהראו את התמונות המזעזעות יותר, דיברו בצהריים עם איזה מישהו פלסטינאי.. בקיצור, הוא אומר ככה שהמשטרה הפלסטינית נסתה להגן עליהם ושהם גם נפצעו וכל מיני זיבולים כאלה.. ומיקי חיימוביץ` אומרת לו: תראה.. התנועות שלהם הביאו די על שמחה... והוא אומר לה: לא צריך לפרש כל תנועה. נו באמת. עד כמה זה יכול להיות מגוחך?

adi1

New member
אתה כל כך צודק!

אתה כל כך צודק ואתה כל כך קטן וכבר קולט דברים שאפילו ה`` `` אלה לא קולטים כל הכבוד לך!!

sharon91

New member
תודקת ו..

המטרה שלהם היא שנמות, לדעתי. פשוט ככה. וזה מזכיר לי קצת את השואה, כל השנאת חינם הזאת.

מריאן

New member
חיות???

תגידי מה את רוצה מהחיות??? ראית חיות שעושות מעשה מחריד כזה? משסעות אנשים בניבזות כזאת??? אפילו את הילד מוגלי שטעה בג`ונגל, אימצו חיות טרף. אודה על האמת, אני שמאלנית, כלומר הייתי עד שלשום, ולא עוד !!!! הבנתי סוף סוף שלעולם לא נוכל לדבר עמהם ולעשות שלום עם המפלצות האלו. הם השטן בהתגלמותו. הבעיה היא שחלילה וחס אנחנו עוד עלולים לשכוח. מקווה כי לא נשכח ובודאי שלא נסלח להם ל ע ו ל ם על מעשה הנבלה שלהם בחייילנו.בכל זאת לא הובן הרמז של הטילים ברמאךלה אם הם מעיזים אחר כך עוד להפגין שם. אלוהים מה עושים???

למעלה