מילה אחת:

Kryptonite

New member
מילה אחת:../images/Emo168.gif

לורייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפרק של ה-י-ו-ם!!

אני לומאמין!!!!! אני חשבתי שגמני הוזה כשלורי עמדה בדלת!!!! חחחחח איך התלהבתי!!! הלוואי שהיא תישאר פור גוד!! והפרק היה ממש ממש מצחיק ויפה! במיוחד כשרד אמר ללורי שהיא תישן במיטה של אריק ואריק "כן רייד דה קאוץ'" LOLLLL זה היה גדול!

Charmed Gal

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

גם לורי, גם הסבא וסבתא עם הצרחות של הסבתא וגם שוצי! כולם היו שם! איזה פרק מצחיק ומעולה!
דונה הייתה מצחיקה בקטע שהיא אמרה שהיא רוצה לומר רק שני דברים, "איכס!" ו"תודה לאל!" שולת!!
לורי גם שולתת! התגעגעתי אליה!
והסבתא מצחיקה... "ברט!!!!!" ושוצי כזה חמוד!

be a bee

New member
לא אהבתי../images/Emo10.gif

רד רשע! וגם אני לא האמנתי כשראיתי את לורי. בהתחלה חשבתי שהזכירו אותה רק בשביל להסביר את ההעלמות המיסתורית
. אוף שיספרו כבר!!!!נמאס!

שלום אני חדשה פה

שלום לכולם אני חדשה פה אני חולה על אשטון קוצ'ר החמדמוד ועל כולםם פז שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט שמעתי שעולך להות מפגש אבל אני רוצה להזהר אותכם תיזהרו ראסמי יש אנשים סוטים בעולם...

bono134

New member
../images/Emo77.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

yonco

New member
שתי מילים: לורי שולטת!

איך התגעגעתי ללורי ולזנותיות שלה, וליופי המדהים של ליסה רובין קלי! אח, איזה חתיכה... הפרק היה נחמד אבל לא ממש אהבתי... לא יודע, הוא פשוט לא היה כזה מצחיק כמו השאר... אני אוהב מאוד כשהסבא והסבתא באים, זה ממש ענק... לדוגמה הפרק הזה שבו נחשפנו לגיל הבלות של קיטי, ושהם באו לבקר... זה היה פרק אדיר! מקווה שלורי תישאר.. ודרך אגב, ג'קי מה זה לא יפה בזמן האחרון! מקווה שמחר יהיה פרק יותר טוב, ושלא עצבנתי אתכם עם הדעות שלי ודרך אגב, אחרי הפרק של היום, נשאלת השאלה: האם קיטי סופסוף התעשתה וחזרה לעצמה? שנאתי את התקופה שהיא היתה מבאסת... כי היא הנפש המחיה של המשפחה, כי רד כזה דיכאוני

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאיזה פרק טוב!

נקרעתי מהסבתא עם ה"ברט!" שלה, היא כזאת מצחיקה! חחחח ואיך התגעגעתי ללורי....איזה כיף שהיא חזרה, וביצ'ית מתמיד!

ארררררררררררררר פיספסתי!!!!!!

אנלא מאמינה שפיספסתי את לורי!!!!!!! אנשי הפורום הטובים ספרו לי מה היה לפני שאני משתגעתתתתתתת

איזה פרק טובבבבבבבב

יאווווווו!!!!!!!!!!!! ברגע שאני אמצא את הציטוט שאני רוצה אני אשנה חתימה

Elf1

New member
לווילמר כנראה תהיה פריצה קולנועית!

צפיתי היום כהרגלי בחדשות ערוץ הבידור, והם דיברו שם על הסרט החדש של מקולי קלקין ("שכחו אותי בבית") ושל סת' גרין (אוז מ"באפי ציידת הערפדים") זה איזשהו סרט עצמאי שכנראה יהווה קמבאק למקולי קלקין, סרט שנקרא "מסיבת המפלצות" ולווילמר יש שם תפקיד....
יאיי, גו וויל!!!!

Kryptonite

New member
ציידת?../images/Emo46.gif../images/Emo168.gif

קוטלת, קוטלת...
(תירגומים ישראלים מעצבנים) ד"א
לווילמר

Better Man

New member
סת' גרין ,אגב

ישחק העונה ב2 פרקים של "המופע", הפרק הראשון בהופעתו(The Battle Of Evermore) הוא הפרק הכי מחורבן בעונה, הפרק השני מוצלח למדי(Nobody's Fault But Mine), בו הוא עושה חיקוי ענק של פז, אסור להחמיץ!

GrEeN AliEn

New member
המפ

לורי חזרררהההההההההההההההה היה אחלושקה של פרק.. אין להם ממש פרקים גרועים בזמן האחרון לפחות לא לדעתי
המפ. להתראות.

למעלה