מילגות לסטודנטים

ksarit

New member
מילגות לסטודנטים

שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע אם ישנן מילגות לסטודנטים ADHD ןלקויי למידה????

דליה.ד

New member
פני לדיקן הסטודנטים

במקום לימודייך והפני אליו את השאלה...נשמח לדעת!

שבט

New member
אני ביררתי

ומכל המידע שהשגתי. אין מילגות ישירות לסטודנטים ליקויי למידה או ADHD אלא אם כן הם גם כבדי ראיה. מה שכן יש עמותת לשם שעוזרת ותורמת ישירות במכללות עצמן. ופונים לססטונטים ליקויי הלמידה בעצמם בכל מיני נושאים- רק היום צלצלו אליי ושאלו אותי אם אני מעוניינת בחונך, ז"א סטודנט מצטיין שיעזור לי במהלך כל השנה בכל מה שאני מתקשה בו לדוגמא כתיבת עבודות, מקצועות ספציפיים כמו חשבון וכו'. מלבד זאת הם מעבירים כספים לסדנאות כמו אסטרטגיות למידה וכאלה. אם תגלי משהו חדש אשמח לשמוע גם.. בהצלחה

שבט

New member
את מתכוונת של עמותת לשם?

בעקרון יש לי את הטלפון שלהם.. אבל את לא אמורה לדבר איתם ישירות אלא עם רכזת ליקויי הלמידה במוסד האקדמאי בו את לומדת. אליה הם מעבירים את הכספים והיא אמורה לדאוג לחונכים , לסדנאות וכו'. אם תרצי בכל זאת אני אכתוב לך.

pitput1

New member
אוקיי..

פשוט זה לא נכנס לי דרך האתר אז אם תוכלי לתת לי את הטלפון או פקס, זה יהיה טוב, כי אין לי דרך אחרת ליצור איתם קשר..תודה

שבט

New member
סבבה קבלי

זה הטלפון של גיא פינקלשטיין במשרד בעמותה, הוא המנהל או משהו בסגנון: 097498001. אם לא תצליחי להשיג אותו שם תכתבי לי ואני אשלח לך במסר אישי את הפלאפון הישיר שלו.

למעלה