מיכתב בבקבוק

זהר nj

New member
מיכתב בבקבוק../images/Emo42.gif

זוכרים ת "שנות הטובות " הישנות האלו ?..אני מתכוון ל כרטיסי ברכה ש היינו שולחים ומקבלים לפני ראש השנה ..בכרטיסים האלו יכולת לראות משפחה יושבת ל שולחן אבא מחייך אמא מחייכת ילדים מסוקרים ו מחויכים.. או יכולת לראות חייל מחבק את אחותו..עם נצנצים כאלו מכסף מעל..יכולת לראות מצעד צבאי ..איש תוקע בשופר..וזה היה כזה משקף את אווירת הנאיביות ש הייתה פעם ב ארץ. אז.....שנה טובה אז קודם כל שנה טובה ל דוד \אח\חבר\שכן\בן\מכר\אשר על המשמרת שנה טובה ל רופאים שלנו שנה טובה ומאושרת ל מנהיגים שנה טובה לאנשים הפשוטים ו המקסימים שלי ש נמצאים ב מקומות הפשוטים שלי שנה טובה ל אנשים שגרים ב מושבים בקיבוצים שנה טובה לרמת אביב ג ו ל ירוחם ו דימונה ו שדרות שנה טובה ו מיוחדת לחיים חפר!! שנה טובה ל מוכר ב שוק הכרמל ב תיקווה שנה טובה ל מחלקי העיתונים ..ל מנקי הרחובות שנה טובה ל מרצים באוניברסיטאות שנה טובה ל כוחות הבטחון שנה טובה ל נשים בהריון שנה טובה לאוהבים ולאלו ששכחו מה זו אהבה שנה טובה לילדים שלנו ומורים לגננות ל ראשי ועדי הבתים שנה טובה ל מכבי תא שנה טובה ל חברה שלי ב עבודה ..שנה טובה ל חברה שלי מהמלואים שנה טובה לי שנה טובה לאנשי פורום נשואות נשואים.. ...........שנה טובה לך זו שיש לה הכל ... זהר

נעמי 1

New member
שנה טובה ללפלף של השכונה...

שמשמר לי את הטעמים של פעם... ומזכיר לי את החלבן עם בקבוקי החלב... את האיש עם העגלה והסוסה... את האיש עם הבלוקים של קרח... את מנדלה, בעל המשאית, שלקח אותנו בימי שבת לים. את הים בתל אביב עם הכסאות מהבד והאיש שצעק ארטיק לימון נגד קרחת וכו´וכו´. זהר, תודה לך שאתה כאן. שתהיה לך שנה מאושרת, שנה של אהבה. נעמי
תפוח|

נעמי´לה... והנה הגרסה המלאה

למיטב זכרוני: ארטיק לימון טוב לגרון משמין, מרזה, מעמיד ת´חזה ארטיק חלב טוב לגב ארטיק לוקס טוב ל... כן, גיברת..?

חחחחחחח בת לילית

ויש עוד גירסה: ארטיק שוקו ========= מביא את קוקו ארטיק בננה - מעמיד ת´אנטנה הלו ארטיק,,,,, משמין מרזה, מעמיד חזה! מדליקה בראש טוב !

ועוד נוסיף...

שנת גשמים, גאולה, גיל שנת דגים, דגן, דבש, דרור שנת וועדות שנת זריזות - כמוני
זריעה, זיו שנת חברות, חרות, חריש, חיים, חופש שנה טובה, שנת טללים שנת ידידות, יצירה, ירקות, יבול שנת כוח, כרמים. [URL='http://'] מדליקה[/URL]

סו

New member
זהר

שנה טובה לגעגועים שנה טובה של בקבוקים שנה של עוד שקמה שתפיל ענף לך כמטפחת סו

קרמבובת

New member
כל הדברים היפים האלה...

הדגלים של שמחת תורה...עם החלונות והנוצצים.. התפוחים המצופים סוכרייה בצבע ירוק או אדום..(כל פעם הייתי רוצה אחד כזה ומתאכזבת מחדש מהתפוח המאפן שהיה בפנים).. ואלה שהיו מוכרים את התפוחים האלה תמיד היו להם גם הסוכריות על מקל האלה בצורת תרנגול אדום... וסיגריות שוקולד וסיגריות מסטיק וקוקוס ורוד ומסטיק מדבקה וסוכריות על מקל עם טעם של קמח בשני צבעים..חחחחחחחחחחחח

זהר nj

New member
יש כזה שיר..

"לילה לילה מסתכלת הלבנה בפרחים אשר הנצו בגינה".. וזה מתנגן לי דווקא בראש השנה מישהו יודע למה? [נשאר לי עוד מהבת ספר בי זהר

למעלה