מיכתב בבקבוק

זהר nj

New member
מיכתב בבקבוק../images/Emo29.gif

אדון הסליחות אהלן כמו תמיד כמו בכל שנה אני כאן מולך - טוב לא ממש מולך אתה שם ואני כאן אבל ניסיתי ל התקשר אמרו לי אתה ב ישיבות כל היום ..אני מבין זה ה תקופה הזו אתה ממש עסוק ו יש לך מלא על הראש עד יום כיפור . לפעמים אני לא יודע אם מעדכנים אותך החברה שלך אבל תגיד אתה שם לב מה קורה כאן ל מטה?? אני מאלו שחושבים ש הדברים הקטנים ו הנשכחים מסדר היום הם הדברים הכי חשובים ו אם תשנה אותם בכיוון חיובי כזה אז ישתנה כל העולם--לי לפחות אני רוצה ש נמשיך ל היות בריאים אני רוצה ש נדע ל הכיר יותר ו יהיה לנו את הכח ו האומצ לעמוד מולך ו הכיר ב סגולות הנפלאות שלך נסעתי אתמול ב כביש לכיוון מנהטן ו ממש לפני ה כניסה לעיר ליד איזה גשר ש קוראים לו על שם איזה וושינגטון ראיתי את מה ש אני מכתיר כ מראה המרגש של השנה ..אשה בת 60 אולי יותר ..שיער כסוף ..חטיארית עם קמטים --מהאמרקאיות ש נולדו ב אלבמה או גורגיה וכל החיים שלהם ש מעו מוסיקת קאנטרי ו בטח ל בעל שלהם יש כזה כובע של קאובוי עם שיער מכסיף ו המון קמטים... בקיצור אחת כזו או תואמת לה--עומדת על גשר ..לבד לבד ו מחזיקה מקל ועליו דגל ב גודל חצי דונם של ארהב.. ו היא עומדת שם ו מנופפת ל כל הנוסעים ש חוצים את הגשר מתחתיה.. ומחיכת מה זה מחיכת.. יאללה אם לא הייתי ממהר ל משרד נשבע ש הייתי מגיע אילה ו נותן לה מה זה נשיקה.. תתארו לכם ..בארץ..כביש ירושליים תא אשה זקנה ..ש מנופפת ל כולם עם דגל כחול לבן...יאללה ...זה גדול ו ה חטיארית הזו ה מקסימה ו הגאה ככ ב יו אס איי שלה הזכירה לי ש אצלנו בארץ לפחות ממה ש ראיתי ו שמעתי לא כל כך יהיה ניתן לראות דבר כזה. ומה רציתי לבקש זה ש אם תוכל תתן לכמה אנשים את הכוח את הגאווה ואת ה אהבה ל עמוד זקופים גאים ו לנופף ל כל ה באים ו ההולכים עם חיוך ועם דגל כחול לבן... תראה...שלום כבר לא נעים ל בקש ...אני מבקש כל שנה ו אתה ..טוב לא ניגע מזה יש לך את הסיבות שלך.. אהבה..אהבה אני תמיד מבקש אז חשבתי ש אם תוכל ל הגשים את הקטע הזה אז זה ימלא לי המון דברים אחרים.. חוצ מזה תשמור עלינו כאן ..ושם.. ו בעיקר תשמור על הילדים שלנו ...כי הם האור ש בקצה המנהרה.. ו בכלל תחשוב עלינו.. אם יצא לך סתם מיכתב עם בקשות לא שגרתיות לאדון הסליחות שנה טובה

קרמבובת

New member
יודע מה זהר?? חחחח

פעם...כשהייתי אומרת שאני קונה רק כחול לבן היו צוחקים עליי.. אחרי זה הפסקתי להגיד.. עכשיו מי קונה כחול לבן בכלל...חרא סחורה אבל מה.. מחר אני אמורה להיות על הכביש הזה של ת"א ירושלים, אני אקח דגל ישראל גדול מבד..אבקש לעצור רגע את הרכב..ואצא לנופף עם הדגל כ 5 עד 10 דקות וזה לא בצחוק ! כשקרמבו מבטיחה קרמבו מקיימת
מאמינה שזה יהיה בסביבות 11 בבוקר והלוואי שיעבור שם איזה זהר חחחח... אגב..בעלי יכול לחבוש כובע של בוקרים אם זה מה שאתה אוהב..
שבת שלום אני

natali323

New member
אדון הסליחות

תן לנו מספיק שמחה להיות אופטימיים מספיק תקווה להיות מאושרים מספיק כשלונות להישאר צנועים מספיק הצלחות להישאר נלהבים מספיק התלהבות להביט קדימה מספיק חדווה בכדי שנוכל לחלוק בה עם אחרים מספיק נחישות להשיג הישגים מספיק צער להיות אנושיים מספיק חברים להרגיש אהובים ומעודדים מספיק שנה טובה

זהר nj

New member
הלו קרמבו

אוקי קבענו כביש ירושליים תא מעל מחלף בן שמן ואל תלבשי מיני . ש ההנהגים יתרכזו רק בדגל!! ובחיוך שבת שלום

sahr12

New member
יפה זהר,מקסים....

חתימה טובה...... תקנא בנו, כשאנחנו כבר נאכל ונעשן בצאת כיפור...אתה עוד תצום...
חחחחחחחח....

הדגל שלנו../images/Emo104.gif

סתם לידע אותך זהר יקר יש עוד הרבה אנשים שבגלל מצבנו הביטחוני לא הורידו את הדגלים ממכוניתיהם עוד מיום העצמאות הוא יושב לו על האוטו בגאווה לפחות אצלנו אצל אחי ואבא שלי ועוד כמה אנשים קרובים שאני מכירה.. כך שבארצנו הקטנטונת יש פתריוטיות מיוחדת במינה
לגבי לעמוד על הכביש ולנופף בדגל שלא ביום העצמאות יחשבו או שזו הפגנה או שמישהו חולה נפש עומד ומנפנף
קרמבו אגב על איזה כביש תעמדי שאני יבוא לצלם
שבת שלום זהר

זהר nj

New member
אבל סער..תקשיב

אתם תכנסו לצום ל פני אז בזמן ש תצומו בהתחלה אני עוד אהנה ממנעמי החיים.. תחשוב עלזה לא?..אז אנחנו יוצאים תיקו צום שלם זהר

ק-ס-ו-מ-ה

New member
זהר..........

גמר חתימה טובה כשאני קוראת אותך, נזכרת בתקופה בה גרתי שם...כן שם מעבר לים.....בחגים היה לי כל כך מוזר.. יום כפור, הכביש הומה מכוניות, מסעדות פתוחות, אין אווירה, מרגישים מוזר כזה.......אחרי כמה שנים התרגלתי. סתם רגע נוסטלגי כזה........מקווה שאצלך זה אחרת....

avi1978

New member
מיכתב בבקבוק

Hi Zohar!! I am from minneapolis MN, and i was so happy to know that your idea, and that you get so many e-mail for that

זהר nj

New member
הלו אבי ממנאפוליס...

סוף סוף מישהוא מארהב קרא אותי !!! אות חיים מהיבשת!!! ו אם תה שמח בכלל אני מאושר מה אתה עושה באר....רגע.... רגע... מאיפה אתה???? מ י נ א פ ו ל י ס ????---בואנה איזה חור!!!! וואט אר יו דוינג דאר??מאן!!! אז יאללה אחי בוא תגבר את ה קבוצה האמריקאית בפורום אני מיה ניו יורק ועוד צריכים שחקני תיגבור ו חסר ל נו חלוצ מרכזי ש יבקיע גולים למה כולנו כאן או שוערים או ..מעודדות שנה טובה.. זהר [מינאפוליס????אתה בטוח?!!!]

למעלה