מיכתב בבקבוק

זהר nj

New member
מיכתב בבקבוק ../images/Emo23.gif

חג שמח לכל הנשואות לכל הנשואים אחד הדברים הכי יפים בחג הזה שכילד מאוד אהבתי ל היכנס לסוכה לשכב על השולחן להביט בסכך עם הריח ההוא ו לחלום... אז היה עוד פיגוע ו שוב נהרסו עולמות של חלק מאיתנו ו החיים שם בארץ אגמי הדמעות נמשכים ל הם כמעיין שיר עצוב עם כינורות ברקע ו הסוף לא נראה באופק ..והחיים החיים כמו שאני מכיר אתכם ואותי ממשיכים להם בקצב הלא נפסק שלהם..חג ...מגיעים הביתה מהעבודה קוראים את עיתוני החג עם הכתבות סיכום ה ישראליות האלו ש משאירות אותך עם יסורי מצפון על היותך ישראלי שחי עכשיו ולא בשנים עברו ו בערב מתקלחים ש מים חולצה יפה ו הולכים ל הורים שלי ..שלה..ולמחרת החג עוד מנסים ל האחז באשליה הזו ש חג עכשיו ו החיים צריכים ל הראות אחרת עכשיו לפחותכי מחר זה ה לקום מוקדם ו לרוץ את ריצת המרתון האינסופית של החיים יש מקומות ש בהם לפני חג ה עיריה מקשטת את הרחובות ב עצי אשוח מעוטרים בסרטים אדומים או ב פנסים דמויי פנסים מהמאה השמונה עשרה ..וחשבתי על זה ש את הקשוטים של החג בארץ נותנים האנשים ו ה חום .. לראות את הנשים האלו מתרוצצות יום יומיים עם סלים מהשוק לראות שאמא קנתה כיפות חדשות כאלו עם נצנצים להוריד יערות שלמים של צמחיה בשביל הסכך לשמוע את אמא אומרת לכולם "חתימה טובה" כאילו כל אחד ברחוב סיים איתה מסלול להריח עכשיו את הפריחה המתוקה הזו עכשיו של הפרדסים לנסות לחפש את אותהו נחניאלי מיתולוגי שגדלנו עליו ב כיתה א ו לנסות ל העביר את ה מיתוס הזה לילדים שלנו.. לפעמים אני חושב יאללה..יש ככ הרבה ציפורים יפים בעולם הזה עם צבעי טורקיז וארגמן ישנם עופות טרופיים עם צבעים מבריקים כאלו ולנו הביאו את הנחניטלי הזה.. ציפור קטנה ..פשוטה כזו ..בצבעים של אפור שחור ל בן.. לא מבריקה לא נוצצת ..מן ציפור כזו ש הצבעים שלה לפעמים מתארים את ה צבע של המדינה הזו ..אפור ..לבן.. ו הים..יאללה ..הים הזה עכשיו הוא הים הכי יפה בעולם.. אז תוסיפו ל הכל את הרוחות האלו ש מתחילות לנשוב עכשיו בארץ -- רוחות הסתיו תוסיפו את החום ..את הפשטות ..את הסוכות המוארות האלו בצבעי ה ש מיכות ש מעטרים את ה קירות שלהם.. תוסיפו את ה "שנןת טובות"המיתולוגיות האלו ש היינו תולים על דפנות הסוכה משהו כמו "חייל מנשק את אחותו" או משפחה ישאלית כזו מסביב ל שולחן " תוסיפו את הסתיו..[כבר אמרתי?] תוסיפו את הטלפונים ש מורידים ל מטה ל סוכה כדאי שאם יקרה משהו אז ש נדע ..חוצ מזה .."אם זהר יתקשר כפרא עליו מי יענה לו"... אז אם תחברו את כל זה ו לא תשכחו את ה פרצופים היפים שלכם ]ו במיוחד שלכן ] אי שם ב ארץ אגמי הדמעות --אז תקבלו משהו יפה.. משהו שאני מתגעגע אליו.. הבת שלי שומעת עכשיו שיר של שרית חדד בחדר שלה [ משהו כמו רגע אני אשאל אותה...זה הולך ככה:"ולי קראת פרח ועיניים --אני זוכרת הייתי נשמה ..רק איתך...פתאום נפלתי ..לאדמה".. אתם קולטים ה פספוסה הזו לובשת חולצה של הינקיס עם כובע מצחיה של פילדלפיה..מדברת אנגלית כאילו אבא שלה הגיעה לארהב עוד עם ה "מיפלאואר" ו היא שרה לי "הייתי בגן עדן--עכשיו הלב פתוח" ועוד לא דברתי על הקטע ש היא "נופלת לי לבד לאדמה.."..בגיל כזה.. היא אומרת לי ש השירים שאבא שלה אוהב אהובים גם עליה .. זה מצחיק עד כמה אני מחובר ל מדינה הזו.. לקחתי שיר של שרית חדד ו עשיתי ממנו מורשת קרב ..אבל הוא יפהו זה מה חשוב..לא? עוד משהו .. בשיר הזה [ ככה אני מתעדכן] יש שורה שאומרת ככה" זה סיפור ישן וידוע" אז ככה אני ב פורום הזה[ לפחות ל חלק מכם]..ספור ישן וידוע... לא? וואלה אני מחייך שנה טובה אחים שלי זהר

אתה תותח....

כן,גם זה שיר של שרית חדד.... מה להגיד....מכורה לבקבוקים האלה שלך. וזה הופך אותי לאלכוהולית מרצון. תודה זהר, וחג שמח

מיהNY

New member
בניתי לי פה סוכה...

מאחורי הבית..עם הקישוטים האלה של פעם ועם רימון שתלוי לו מהסכך...ושנה טובה(קיבלתי רק אחת
) ששידכתי ליריעה...והיום..כן היום אפילו נושבות להן רוחות של סתיו גם בניו יורק...שמת לב? ויש הרבה אוכל(רוצה קצת מרק?) ויש אמא ויש הכל... חג שמח
מיה

חג שמח זהר.....

גם אני כאן מחייכת למקרא שורותיך.. אחרי הסוכה.. והברכות.. אחרי ארוחת החג אצל חמותי.. עם הגיסים והגיסות וכל הילדודס.. ואחרי התה והעוגה... והכי חייכתי כשקראתי.. "אם זהר יתקשר כפרא עליו מי יענה לו"... תגיד.. זה בא במבטא מרוקי? חג נפלא..

זהר nj

New member
כן עינת../images/Emo13.gif

זה הולך ככה "אמשי כפרא עליו זהר..עוד לא התקשר ..תורידו תורידו תטלפון " במבא של מרוקאית מקסימה

דווקא....

השנה לא בניתי סוכה , והמרפסת נראית כל כך ריקה , אולי כי "הקטנים" כבר גדולים , אולי כי הם לא ביקשו ממני , ונזכרת בכל השנים שבהן היינו תולים את הקישוטים שהכנו מגיזרי מגזינים צבעוניים , כן כמו "פעם" :) , וציורי ילדים היו מוצמדים אל הברזנט הירוק בסיכות שהיו לפעמים פוצעות את אצבעותיי , וגם , גם , את הנורות הצבעוניות שדולקות וכבות , כמו שיש אצלכם שם , שאיתם מקשטים עץ אשוח . והחג הזה , אני כאן , והם שם , וזה ברגעים מסויימים יותר מדי "לבד" , למרות שישנתי היום בצהריים 5 שעות :) והשקט הזה נותן למחשבות לרוץ בראש ,תראה מה גרמת לי לכתוב , מין מכתב בבקבוק משלי :) יש מקום לעוד דף בבקבוק שלך ? משו כמו 2 במחיר אחד ? :) חג שמח זהר

הבקבוק הזה הזכיר לי...

יש שיר שמתנגן לו ככה אל תגידי כן ואל תגידי לא אל תחפשי את הסוף הענן בוכה אל הים שוחה יש אוניה על החוף אוניה קטנה וארץ ישנה לנו שם באופק מחכה יש שם פרפרים ושלג בהריים פרחים יפים סגורים כמו נשיקה. אל תגידי כן ואל תגידי לא ים מדבר בלי מילים אלמוגים יפים ושלשה שחפים עפים מעל הגלים. גם אם נחפש בכל נמל קטן ובים נפליג כל השנה בתוך ים סוער רק שנינו נישאר כי לאהבה אין מדינה. אין מדינה לאהבה/יהונתן גפן לא יודעת למה אבל זה מה שהרגיש לי חג שמח! שוקולדה לא מרירה

זהר יקר..../images/Emo140.gif

אתה הוא חלק מהאוצרות הגדולים פה בפורום שמחה תמיד בליבך באשר אתה אבל תמיד.. מחשבתך חיובית ונשמתך זכה וכה ברורה.. היה שלם עם מקום כי לבך מנחה אותך נכון תמיד זה כייף לראות במכתבי הבקבוק שלך את אותה הזדקקות לחום המדינה את ההרגשה המיוחדת במינה שלך. יש בך אדם יקר הרבה הרמוינה ידידות נפלאה לעולם ותבונה ואתה יודע לקבל איש מקסים ולתת עוד יותר מבלי להכיר אותך פייס טו פייס יכולה להגיד שמרגישה את נשמתך הזכה ואת אהבתך הגדולה מרגישה שכל מה שאתה רואה תמיד אתה נוגע ועושה בדרכך היה מאושר איש יקר תמיד מעצמך ומהעולם כולו וזכור לא חשוב איפה אתה נמצא את היחודיות שלך איש לא יוכל לקחת [URL='http://'] מאחלת לך חג סוכות שמח באשר אתה איש[/URL]

זהר nj

New member
דרדסית נשית --אני מגיב../images/Emo13.gif

וואוו.. אחרי כל כך הרבה ש החמאת לי ו בחיי ש הגזמת אני מגדיר את עצמי כ אדם ממוצע אני וזה לא בשביל ל החזיר אבל אני חושב ש אשה כמוך ש לקחה על עצמה ככ הרבה אומצ היא משהו לא ככ רגיל בנוף החיים שלנו... וואוו..באמת הגזמת .ולא לשכוח אני אדם רגיל כזה ..קצת פלספן..אולי רגיש ..אבל רגיל שנה טובה זהר

קרמבובת

New member
איזה שיר מדהיםםםם

חחח זהריקו...שרית חדד מורשת קרב פחחחחחחחחח אגב..אני כבר לא קוראת עיתונים, לא מקשיבה לחדשות, ולא משתתפת בשיחות פוליטיות... אני מה שנקרא "מדינה בהמתנה"
חחח יעני על הולד חחחחחחחח.. קרמבו

למעלה