מיכתבים(?)

yblumann

New member
Malta

אספן, Malta- Royal Visit 1954 הבול יצא ב 3 מאי 1954 . ניתן לרכוש את הבול במחיר מינימןם של 0 4 אג בבריטניה ובמלטה. הבול על המעטפה שוה קצת יותר אבל לא יותר מ2 שקל. Yoram

האספן

New member
לא יודע עדיין...קודם אני רוצה לדעת

מה זה ועם שווה משהו......

זה שווה המון!

האמת היא, שזה שווה בדיוק כמה שיהיו מוכנים לתת לך על זה. אם תמיר מוכן לתת לך עבור זה שני בולי כלנית חתומים, ואף אחד אחר לא מוכן לתת כלום, כנראה שזה מה שזה שווה. עכשיו אתה רק צריך להחליט אם אתה מסכים לעסקה, או שאתה שומר לך את המעטפות.

python 4

New member
אולי אם זה היה מיום ההכתרה...

אבל ממה שהצלחתי להבין מהתאריך על גבי החותמת זה מה- 13 ביוני 1953, כלומר זו לא מעטפה שהוחתמה ביום ההכתרה. מעטפה כזו אמורה להיות שווה יותר, לא?

ronmerav

New member
הנושא של המכתב

לדעתי, ובלי להכנס לעומק (גם אין לי זמן היום וגם וירוס במחשב שלי!!!) הוא איזה ביקור של המלכה הטריה אליזבט השניה באיזו מושבת כתר. מעניין שעכשיו הזמנתי מהשרות הבולאי האוסטרלי בול וגליונית זכרון לכבוד 50 שנה לביקור של המלכה ב... איזשהו אי נידח. חשבתי לעצמי, שווה לעשות איזה אוסף קטן על מסעותיה של המלכה ברחבי האימפריה. וזאת עליכם לדעת: באותם ימים, מסע של המלכה לא היה דבר של מה בכך! קודם כל, היא הפליגה באניה, עם פמליה מכובדת. שנית, המסע היה אורך מס' שבועות, והיא היתה מגיע למדינות שונות. פעם באפריקה, פעם באזור אוקייניה וכו'.ובכל מקום היתה חגיגה של ממש. אני בטוח שאפשר למצוא ספרות על העניין, כמו גם גלויות ובודאי חומר בולאי.

לרון ולכל נפגעי הוירוס "סאסר"

כולל אני http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2910196,00.html כנסו לשם יש שם עזרה לגבי זה

elcool

New member
אתם אוספים כאלו?

שיא ווארדי! על כל לחם שאנחנו קונים יש כאלו. זה שווה משהו?

רוןמרב אמר פעם שהוא אוסף

אני מתפלאה שיש לכם היום על הלחם כאלה, לא ידעתי שזה עוד קיים. ולא אני לא אוספת את זה

מה, אתה רציני?

אתה באמת לא יודע כמה זה שווה? בולים של לחם אחיד שווים יחסית מעט, לחם לבן קצת יותר, והכי שווים זה הבולים של הלחם קימל. שמעתי שפעם הונפק בול של לחם קימל עם הדפס רכב הפוך של "נטחן לאחר הפסח", והוא נחשב להכי יקר מכל בולי הלחם. לא יצא לי לראות כזה בעיניים, אבל אני מאמין שהסיפור נכון.

ronmerav

New member
אני אוסף!

לא משקיע בזה מאמץ, רק מה שמזדמן. באמת לא ידעתי שעדיין מדביקים בולים על לחם. לגבי מה שאבא של נעם כתב, לדעתי הכי יקר זה בול עם 2 זרעוני קימל מודבקים עליו מאחור, אחד בכל צד... וזה גם טעים!

yblumann

New member
איגרת דאר אויר שווי

אספן, מצטער להיות האדם שמוריד צפיות....The agent of bad news הפריט הוא איגרת אוויר שיצאה בשנת 1953 כחלק ההוצאה להכתרת מלכת בריטניה והערך טל הפריט שלך אינו רב ביחוד שמצבו לא כל כך טוב. Yoram

למעלה