מיכתבים אסורים...

blue love

New member
מיכתבים אסורים...

חזרתי היום הביתה ב1600 יחסית די מוקדם.. פתחתי את הדלת (שתמיד נעולה גם אם יש מישהו בבית..)ו....שקט כל כך.. הילד לא קופץ עליי כדי להסניף ממני את ריח הזיעה והסגריות שנאגרו עליי במשך היום...האשה לא זורקת ``היי`` קצר מהמטבח...פשוט דממה!.. עוד אני מנסה לזכור אם היא אמרה לי שהיא יוצאת למקום כלשהו...חשכו עיניי..! על השולחן בסלון היתה מעטפה אדומה גדולה.. בתוך המעטפה הזאת שכנו להם מכתבים ושירים שכתבתי לחברות לשעבר ומיכתבים שהן כתבו לי...במשך השנים אספתי את כל אותם הזכרונות ושמרתי אותם יחדיו בתוך אותה מעטפה שהיתה מונחת במקום הידוע רק לי.. פסח הגיע...הנקיון בבית חוגג...כל ארון מנוקה...כל דלת ניפתחת..כל קופסה מתרוקנת...בקיצור לא נשאר מקום אחד שלא עבר טיפול של האשה שאיתי.. צבע עורי הכהה יחסית..הפך לבן כשלג...הראש ניסה לארגן בתוכו את הדברים ולנתח אותם.. אם המעטפה על השולחן..היא גילתה את הסוד שלי...היא פתחה לראות מה תוכנה של המעטפה?...ואם היא פתחה...האם היא קראה מה כתוב על הניירות הישנים?... האם זאת הסיבה שהיא איננה כרגע בבית??...להרים טלפון ולשאול מה קורה? איפה את?... ופתאום משחק המפתח במנעול הדלת קרע לי את חוט המחשבה..הנה היא...עומדת בפתח ושואגת...``א...ס...י..................................`` בוא תעזור לי עם הדברים מהסופרמארקט.. רצתי ...כמו אחוז דיבוק לעבר סקיות הניילון שעמדו ליד המעלית והכנסתי אותם פנימה. ``דרך אגב`` היא אמרה...``יש מעטפה על השולחן בסלון ...כנראה מבחנים שלך מהתיכון או משהו....`` הצבע חזר ללחיי...חיוך גדול נסוב על פניי...ניצלתי...(-: מוסר הסכל... לפעמים עדיף להשאיר את העבר מאחור...אחרת אפשר לקבל התקף לב...(-: blue

tairon

New member
בלו ידידי היקר

לכולנו יש עבר זכרונות חוויות הם אלו שהפכו אותנו למה שאנחנו כיום הם חלק מאיתנו לא הייתי רוצה למחוק אותם או לשכוח אף אחד מהם מרע עד טוב גם לאישתך יש חוויות עבר בטוח בזה אהבהות ישנות אכזבות שמחות חברויות.... לא יודע למה צריך להסתיר או להחביא את העבר זה היה וזה חלק ממך

may may.

New member
blue blue

התקף לב לא אבל האנדרנלין תחשוב על האנדרנלין שזרם בגופך באותם רגעים אוווווווווחחחחחחחחחח והעבר... אם הזכרונות יפים למה להשאיר מאחור תחיה אותם שלך M

*g99

New member
בלו...

מטעיות לומדים.... מה שאני למדתי זה שהיא כ``כ אוהבת אותך,ובוטחת בך,שאתה צריך פשוט לעשות חושבים!!! איזה מזל הא?

פיקולו

New member
טיטאניק טבעה, אתה ניצלת

אל תקשיב ליפי הנפש הסובבים אותנו פה. אחי, אתה ניצלת ממשבר בחיים שלך ממש בדקה ה-90. שמור על עצמך. פעם אחרת, תשמור את זה במשרד או מתחת לגלגל הרזרבי של האוטו.

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

הודעה באמת יפה אבל לא מסכימה... למה להשאיר מאחור? למה לא להיות גלויים? למה לא לשמור מזכרות במודע? לא יודעת... תודה על ההודעה היפה :) תוגית

linet1

New member
ומה רע בלשמור זכרונות?

כשאני ובעלי - שיחיה - הפכנו להיות חברים רישמיים - בהפגנתיות הוא החליט להיפטר מכל עברו...עמד ליד המיגרה הפעורה וערימות מכתבים תמונות, מזכרות, ופתקיות מצאו דרכם אל שקית אשפה גדולה. אני שכבתי להנאתי על המיטה מתבוננת במעשיו ושותקת. לאחר יומיים הגיעה שאלת המיליון דולר: ``את לא מתכוונת להיפטר מקופסאת הפנדורה שלך??`` הסתכלתי עליו המומה ואמרתי: קופסאת הפנדורה נמצאת בליבי ובראשי והיא הקופסא החשובה. את הניירת, אני לא זורקת כי זו תיזכורת למה שהיה ואין בכוונתי למחוק את עברי בגלל היקשרותי אליך. אתה תחייה עם זה ואם לא תוכל לסבול זאת - תמיד תוכל לעזוב ולהישאר רק בתוך התיבה הזו שתלווה אותי עד יום מותי... חומר למחשבה: העבר הוא עבר - ואין רע לשמור ממנו פיסות!!!

גם אני עברתי משהו דומה

רק שפשוט הסברתי לחבר שלי על מה מדובר ובזה זה נסגר. אני לא חושבת שצריך להחביא את העבר אבל בהחלט יש דברים שכדאי להשאיר מאחור וזה גם מאוד תלוי מי היא השותפה לחיים, אם היא קנאית או רכושנית אז בהחלט זה מצב לא נעים.

blue love

New member
לשמור...אך להשאיר מאחור..

בודאי שהעבר הוא חלק בלתי נפרד מאיתנו ואי אפשר להתעלם מקיומו.. אך בכל זאת יש מצבים שעדיף לשמור על הווה יציב...ולא לתת לעבר לקלקל את העתיד... blue

למעלה