מיכסת הטיפולים בגן תקשורת

imashelo

New member
מיכסת הטיפולים בגן תקשורת

שלום לכולם, בפגישה היום עם הפסיכולוגית שמרכזת את התיק של הילדון בגן, קיבלתי מידע ראשוני על הטיפולים המיועדים לו. הופתעתי מאוד מהמינון השבועי הנמוך. נאמר לי שזה עדיין לא סופי, אבל לעת עתה מיועד לו טיפול אחד עם קלינאית תקשורת, אחד עם מרפאה בעיסוק, אולי אחד עם מרפאה במוסיקה ואולי טיפול רגשי אחד. משך כל טיפול כחצי שעה. כשהבעתי את הפתעתי ממספרם המועט של הטיפולים, נאמר לי שבנוסף מטפלים נכנסים לכיתה גם לטיפול כיתתי וגם שהגננת עובדת עם כל ילד בנפרד, ושיש להחשיב גם זאת כחלק מהתוכנית הטיפולית. טוב ויפה, אבל זה לא מטשטש את העובדה שלילד יהיו בין 2 ל- 4 טיפולים פרטניים, ומתוכם אחד פחות משמעותי - לדעתי - למצבו. המרפאה בעיסוק גם כתבה לי במחברת הקשר שהיא ממליצה לא להפסיק את הטיפולים הפרטיים שהילד מקבל אחה"צ, שכן הוא זקוק לחיזוק רב בתחום. ונשאלת השאלה: אם הוא זקוק לחיזוק רב, מדוע מיועד לו רק טיפול שבועי אחד ברפוי בעיסוק? אני מתחילה לחשוב שהיה נאיבי מצידי לענות בחיוב לשאלה האם אנחנו ממשיכים בטיפולים פרטיים. האם יתכן שלוקחים טיפולים שיועדו לילד אשר ידוע לגביו שהוא מטופל גם באופן פרטי, ומעבירים אותם לילדים שאינם מקבלים טיפול כזה? ואשמח לשמוע גם מהי מיכסת הטיפולים של ילדיכם בגן. שלוש שאלות, הרבה תהיות, ותודה מראש על כל תשובה

ורד מ

New member
אומנם עובדת בגן שפתי

אבל בשל קיצוצים כואבים בשעות הטיפול 13ילדים בגן שלי יחלקו 5שעות טיפול שבועיות ! המצב עגום ביותר. קיצוצים.

למעלה