מיכל1 - וכולם

תגל

New member
מיכל1 - וכולם

סליחה שהכעסתי אותך! כל שאמרתי הוא שאני מכבדת את החדר שלכם, ונהנית לכתוב כאן שירים בשבילכם ומי שכועס על הוויכוחים כאן, אז לא לכעוס זה לגיטימי להתווכח כולני שונים זה מזה! תגל

מיכל 1

New member
מתוקה שלי לא כעסתי עלייך או על מה שכתבת...ואני מצטערת שזה מה שלקת מכל מה שכתבתי לך אוליי כדאי שתקראי זאת שוב.....

תגל

New member
קראתי פעם חמישית...

ציטוט ממך: ``הפסיקי לחפש סיבות כדי להוכיח לעצמך כמה את חלשה כביכול``, זו נימה בוטה ומגעילה. אינך מכירה אותי וחבל, אני מתנצלת כי אני מנומסת ורוכשת כבוד למבוגרים ממני. זו לא אומללות ואינני מסכנונת. אם לא נאה לך הכבוד שרכשתי לחברייך ולך... מה חבל! אבל המסקנה שהסקתי מתגובתך היא שאת מזלזלת בי... ציטטתי לך למה.... אז אל תתפלאי שלקחתי את דברייך בגוון שלילי. תגל

לתגל המאוששת!!

התחלת להיות דומה לי וזה מוצא חן בעיני!!!!!!!!!! כן נמרה,הנימה הזאת והדרישה הלגיטימית שיעריכו אותך בשל מה שאת ולא בשל מה שלא היית מצדיקה את כל האימון והאהדה שהיו לי בך מהיום הראשון-ידעתי שסייעתי למישהי שלעולם אסור להפסיד !!!!!!!

תגל

New member
מה זה מאוששת - חבל``ז

אני אולי קטנה אבל אני לא פראיירית. אני יודעת גם לענות כשצריך. ואני לא נתונה להשפלות אף אחד כאן. אני אכתוב מה שבא לי מתי שבא לי אני לא פגעתי באף אחד שלא יספחו לי תוויות של אומללות

למעלה