מיכל

מיכל

אם יש דברים נסתרים - ובשל כך אני לא יודעת ולא מבינה. אני מבקשת שתסבירי לי (מאחר ואת כן יודעת וכן מבינה), בכדי שגם אני יבין וגם אני ידע (מי יודע אולי תופתעי ואני אינטיליגנטית מספיק להבין את ההסבר). מיכל! אין להקל ראש במעשה שנעשה, משהוא אמר את דבריו ומישהוא אחר החליט שבהוא יכול למחוק דברים אלו. אי אפשר להתחמק מהסבר ע"י משפט "יש דברים נסתרים.." בברכת אור ואהבה

לכל דבר יש עת ויש מועד../images/Emo24.gif

חיפושית יקרה שלום!!! לכל דבר יש עת ויש מועד. כמו כן יש לנו כלי ששמו סבלנות ועלינו ללמוד לפתח אותו. אין לי ספק שאת בחורה אינטיליגנטית וחכמה ואני חוזרת ומדגישה את זה כמעט בכל הודעה שלי. את לא יכולה להבין את הבסיס לפעולה שלי לא כרגע. ביום שתסירי את הבקורת והשפוט שלך כלפי פעולותיו של האחר ובמקרה הזה הפעולה שלי באופן אישי את תביני את הדבר הנסתר. אין לי שום זכות כרגע לחשוף בפניך צפונות ונסתרות. מי שיעשה זאת יהיו התובנות שלך האני האמיתי שלך וההכוונה שלך. רק להזכיר לך שההבדל ביני ובינך בפורום הזה הוא שבמקרה או לא במקרה אני מנהלת את הפורום אם יש לך בעיה עם הנושא גם אותך אני מזמינה לנהל פורום משלך כך באמת תקבלי את כל התשובות לשאלותיך ויתרה מכך כולנו נרויח מכוון שנושא הרוחני רק ילך ויגדל ילך ויתעצם כמו שקרה לו בשנה האחרונה. אני פשוט חושבת שבמציאות שנוצרה קצת התבלבלנו בתפקידים מה את אומרת? אור ואהבה אין סופית לך מיכל

כבודך במקומו מונח

אני, בהעברי ביקורת על דברים, לא שוללת את מקומך כמנהלת, אבל אין זה אומר שאני יקבל כול החלטה שלך בעניים עצומות. כן יכול להיות שהחלטתך צודקת. כן יכול להיות שהחלטתך שגויה. אין אני יכולה לדעת עם כך או כך, מאחר ואת חושבת שאני עדיין לא מוכנה להסבר (שאותו עדיין לא נתת). ברמה העקרונית, מורה, מדריך, מנהל, מנהיג חשוף לביקורת ועליו להיות מוכן לכך, יכול להיות שהביקורת שגויה ואת עם התחמקותך ממתן הסבר, מנציחה שגיעה זו. ואני רוצה לצטט משהוא שאמרת: "....אם יש לך בעיה עם הנושא גם אותך אני מזמינה לנהל פורום משלך ..." נכון את מנהלת את הפורום, מזה אני אמורה להקיש שהפורום הוא שלך ואם אני רוצה להביע דעה שונה אני צריכה לפתוח פורום משלי?! מצטערת שדברי קצת תקיפים ובאמת הייתי רוצה שהפורום יהיה נעים, אך חשוב לי לדעת שדברי לא ימחקו ואם כן למה. אור ואהבה

הדברים נמחקו בגלל עניין טכני../images/Emo22.gif

היי חיפושית!!! דברייך נמחקו כי הם היו תגובה להודעה. מבחינה טכנית אם מנהל פורום מוחק טיפה כתומה אוטומטית כל הטיפות הכחולות נמחקות לא בגלל שמה שנכתב שם אינו בסדר אלא בגלל שהם היו תגובת שרשרת להודעה שהייתה תחת הטיפה הכתומה. עד היום לא מצאתי דרך טכנית למחוק רק את ההודעה הכללית בלי למחוק את שאר השרשור. מקווה שעכשיו אני יותר ברורה. לגבי ההצעה לנהל פורום זו היתה הצעה אמיתית לא בגלל שחס וחלילה נפגעתי מדברי בקורת אלא שברגע שעוסקים בעשייה חובים בעצמנו את הבעיות הטכניות היום יומיות שמלוות בתוך תהליך הניהול מעבר להפעלת שיקול הדעת מה טוב ומה לא טוב למהלכו התקין של הפורום. חוץ מזה אם אנו רוצים פורום נעים עלינו ליצור פורום כזה אם אנו רוצים אוירה טובה אז באמת כדאי רגע להשיל את הכפפות ולנסות להזין את הפורום באנרגיות קצת יותר מפרגנות פחות שיפוטיות ופחות ביקורתיות. הפתרון הוא לשלוח כל הזמן אור ואהבה גם אם במחשבתנו הרציונלית העניין קשה. פשוט מי שמתמקד בלשלוח לאחרים זוכה שיזרום בתוכו אור גדול. את יכולה להביע איזו דעה שאת רוצה השאלה איך את מציגה אותה ואם הכיף שלך הוא להעביר כל הזמן ביקורת על אחרים אז תהני. אני מרגישה שבנקודת הזמן הזו בחרת בי להיות "שק האיגרוף שלך"... אור ואהבה אין סופית לך ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה