מיכל

Levinzone

New member
חמוד :/

היא פרסמה פה פעם תמונות כאלה משלה, ובמקרה יצא לי להזדמן לאתר הזה היום (נשבעת שיצאתי אחרי שגיליתי מה זה!!) אז למה לא??? תן לילדה לפתח את היצירתיות שלה. -יעל-

תמיד

יש אייסיקיו... אתר חולה לאנשים כמו מיכל (את יודעת שאני אוהב אותך) בצפר ביי

קיר קמט

New member
דווקא אתר נחמד.

אתם חושבים שאני דוחה בגלל שדירגתי שם כמה תמונות ??? אני נורא קשוח. הורדתי כמעט לכולם את הממוצע (חוץ מתמונה אחת , שנתתי לה בדיוק את הציון הממוצע שלה)

merde

New member
ממש לא.

גם אני דירגתי שם כמעה.. ויש שם דברים לא רעים בכלל.. תראו, לפי דעתי.. כל מי שלא מודה שלזה מגיע ההכרה שלו וניקוד גבוה סתם מקנא!

קיר קמט

New member
לא נכון !

אין לו גוף בכלל , הוא לא עבה ולא כלום. צריך קצת עובי כדי לקבל את הניקוד ממני.

merde

New member
צודק בזה..

אבל תראה את האורך! זה עבודה קשה להביא דבר כזה בשלומות לשדה האסלה. אתה היית צריך לראות אחד שעשיתי ככה, זה היה הכלאה של שניים עבים במיוחד. לקח לי 10 דקות להוציא אותו, עשה לי קרע קטן בתחת שגרם לי לבכות כל עם שחרבנתי לחודש אחרי זה, והיה בקוטר של 25 סנטימטר לפחות לפי זכרוני. פשוט שני חתיכות התאחדו, אחת נשארה ישרה והשניה עטפה אותה מסביב, זה היה מדהים.. עשיתי למאז´ להוציא אותו וכמעט בכיתי שראיתי אותו.. הייתי כל כך גאה אפילו לא הורדתי את המים לחצי שעה אחרי זה. חבל רק שלא היה לי מצלמה.... הוא היה 10 וודאי.

קיר קמט

New member
25 סנטימטר ??????

איך קראו לאיש הזה שתמיד הגזים ? הברון מינכהאוזן , משהו כזה?

merde

New member
זאת לא הגזמה לעזאזל!

אני מסביר לך שדיממתי ממנו! הוא קרע לי קצת את פי הטבעת!(כמו בלידה של התינוק) הוא נתקע לי באמצע ולקח לי 4 דחיפות חזקות במיוחד להוציא אותו.. זה היה משהו כזה - l+0 תדמיין שה0 מקיף את ה1 וזה חרא ארוך ועבה. זה היה משהו רציני החזקתי אותו בכוח 6 שעות(נסיעה מאילת הבית) וזה מה שקרה, זה כאב, בכיתי, התפללתי עד שהוא סוף סוף יצא. לדמיין שדבר כזה.. מופלא נוצר בתוכי. זה היה מדהים, ואני לא מתחרט שעברתי את החוויה הזה..

סופרמן!

New member
זה כמו כדור כדורגל לא?

אני חושב שהקוטר של האסלה(לרוחב) לא מגיע ל25 ס"מ...

merde

New member
בטח שכן..

אבל התכוונתי היקף, ההקיף של הקטע העבה בו היה לפחות 20 סנטימטר.. באמת זה ממש ממש כאב.. יש לי כרגע מגרנה.. קשה לי לחשוב.

סופרמן!

New member
מה שאנשים עושים באמצע הלילה...

קוטר האסלה ללא מכסה- 26.5 ס"מ ועם מכסה 22.5 כאמור לרוחב בחלק הרחב ביותר. האם יפתח ת´יירד המוני של גדלי האסלות?

קיר קמט

New member
עכשיו זה קצת יותר הגיוני

אבל זה עדיין נשמע דמיוני. באמת חבל שלא צילמת אותו. ומוזר אם החזקת אותו שש שעות הוא אמור לצאת בצורת שלשול. לא ככה? ככה זה תמיד קורה לי. מה שמזכיר לי את החרבון האיכותי שהיה לי אתמול , למרות שלא היה בו שום חרא גדול. זה היה יותר כמו הר געש שהתפרץ. זה בלי ספק הדיון הכי מגעיל שהיה כאן הרבה זמן , אבל הוא מאוד מצחיק אותי.

פ א ק !!

25 ס"מ??? דאמיט!!! אני מקוטר 8 ס"מ (מ ק ס י מ ו ם) מדממת עד אין קץ. אלוהים ישמור, לא היה עדיף כבר איזה ניתוח רקטומלי טוב?

רגע, מדברים על קוטר, כן?

אם ככה, בשביל שאדמם צריך איזה קוטר כלבתא של איזה 12-15 ס"מ טובים. וזה פאקינג כואב, בייחוד אם החרא מוצק מאד. שיט, אני הבחורה היחידה שלוקחת חלק בדיון ה מ ס ר י ח הזה?

סופרמן!

New member
אנאלי איתך כנראה ממש לא כיף...

מה זה 15 ס"מ? זה טירוף... לדעתי 10 ס"מ ואת לא יושבת יותר לעולם...

המרחפת

New member
אין ספק

שזה השירשור שהיה לי הכי קשה לקרוא אי פעם. ובכל זאת, מגלים דברים מעניינים על טבעם לש אנשים.

מתח

New member
לחרבן גוש בקוטר 25 ס"מ...

זה בערך כמו להלחם עם תחנות רוח :)

למעלה