מיכל

שןשנה

New member
מיכל

את זוכרת שדברנו על המינון לבן שלי שהרופה אמר לתת לו20r +10ואמרת לי למה הוא לא אמר לתת 2 20 sr את צודקת הוא באמת לא מרוכז בשעה אחרונה ללימודים אז החלטתי לתת לו היום 2 20 srאז מה את אומרת למה לצפות את חושבת שהיום הוא היה יותר מרוכז אבל אני מה זה דועגת מעצבן אותי שאני זות שציריכה להחליט על הבן שלי עוד בתרופות לכמה זמן הוא היה מרוכז לפי דעתך הוא בן 11וחצי שוקל אני חושבת 34

05 מיכל

New member
שושנה, הדבר הכי חשוב שאמרנו היה:

למצוא דחוף רופא שמבין ב ADHD ובמינונים של תרופות! אני באמת לא חושבת שאת צריכה לצפות לשום תופעה מיוחדת. אני מקווה שפשוט יהיה לילד יותר קל ככה. מה שכן, וזה חשוב מאוד: אם נתת לו 2 SR בבוקר, אל תתני לו שום כדור נוסף אחרי הצהריים. אם תראי שקשה לו עם שעורי בית, את חייבת להגיע שוב לרופא. ולמה? כי אם הרופא הרשה לתת SR ועוד רגיל בבוקר, ועוד אחד רגיל אחרי הצהריים, אז מבחינת הכמות היומית זה כמו שני SR בבוקר. אסור לתת יותר מזה בלי אישור של הרופא, ואני באמת לא יודעת אם הוא ירשה כשהמשקל הוא 34. באיזה שעות הילד מכין שעורים בדרך כלל? באיזה שעה הוא חוזר מבית הספר?

שןשנה

New member
הוא חוזר

1וחציושעורים אני מנסה למצוא שעה טובה כי יש הרבה בעיות עים זה חלק שהוא לא בכיתה אז הוא לא מביא שעורים חלק שהוא כותב אבל לא ברור אז כשהמורה המתקנת נותנת לו שעורים בחוברת אנחנו עושים אבל גם עים הרבה בעיות למרות שהוא לא מקבל הרבה דפים אני גם מצפה ממנו שיעשה כמה שיותר אאני נותנת מעצמי עוזבת הכולוצמא מאוד שיעשה ויתקדם

05 מיכל

New member
אל תלחצי על "כמה שיותר", אלא על

"מה שהמורה להוראה מתקנת נתנה", ואם אפשר מה שנתנו בכיתה. אל תלחצי מעבר לזה.

למעלה