מיכל,

דרייה

New member
מיכל,

שלום לך,שלומך? אשמח באם תכתבי לנו קצת על זה החודש..יש בו כל מכל... אור לכל.

אכן ראש חודש חבל על הזמן- חודש אלול

אלול: "אני לדודו ודודי לי"... חודש של נקיונות חודש של חשבון נפש חודש של סליחות. סליחות בין אדם לחברו. סליחות בין האדם למקום. סליחות בין האדם לבין עצמו. בקיצור נקיון הבית הפנימי והחיצוני גם יחד. חודש מבורך. יום חמישי הינו יום מבורך: י"ד אלול אפשר לבקש את כל הבקשות האפשריות כבר מלילה קודם. יום מענין לעלות לקברי צדיקים. יום חמישי הכ"ח לחודש הינו יום בריאת העולם ע"פ הקבלה. יום בו האנרגיות אדירות. יום בו שבעה שערי שמים פתוחים ושבעה רקיעים פתוחים. יום מדהים לבקש את הבקשות האחרונות לקראת השנה החדשה. חודש אלול סוגר את מחצית השנה הזכרית, מה שאומר למהר לסגור ענינים ולהוציא לפועל פרויקטים שתכננו. כי מתשרי מתחילה מחצית השנה הנקבית שהיא בעיקר בנויה על תובנות ותכנונים. בהצלחה לכל מי שיישם את ההצעות.

לא רע אם דודו הוא גם דודי../images/Emo6.gif

דודו= דוד מלך ישראל מאוזן עוד יותר דוד= אזור מלכות אזור מלכות הוא המקום של כאן ועכשיו עולם העשיה דוד נמצא בבסיס הצינור המרכזי, כל כך אופיני לקו הרחמים. אז שום טעות לא קוראת במקרה...

izabu

New member
מיכל, בקשה

כולם שואלים אותי למה יום חמישי י"ד אלול מבורך אז תסבירי בבקשה למה. תודה אני

צטערת נפגשתי רק עכשיו בהודעה../images/Emo9.gif

י"ד הסתיים היום אור לט"ו... בערב י"ד היו שערי השמיים פתוחים לכל בקשת עזרה. לאלא שרצו לבטל רוע גזרה ולבקש מחילה ורחמים יכלו לבצע צום ותענית יחיד ביום י"ד לאלול. היום בערב לכל מי שמחובר אל עולם הרוח יש אפשרות להתחבר משעה 20:40-8:40 בבקר. למה? יום חבור לאיזון החודש והשנה מבחינה: גשמית רוחנית גם יחד. חיבור ליקום. אפשר להגיע לחיבור בין הנפש הרוח הנשמה והגוף. בכל אופן בפרוש הכי פשוט י"ד=יד יד עזרה וכו' ומכאן שיום כ"ו לחודש אלול יהיה יום מבורך גם כן כי: י"ד+ י"ד= כ"ח שזה הכוח על פי הקבלה ביום כ"ח אלול נברא העולם אז... ביום חמישי ה 25.9.2003 נוכל לברוא לעצמנו שנה מדהימה... בהצלחה לכולנו

למעלה