מיכל שלום

rama69

New member
מיכל שלום

את יכול לפרט מעט על המלאך גבריאל ותפקידו עבורנו. תודה אתי דמרי

נשמה יקרה היי אני לא מתעסקת

עם המלאכים. לגבי המלאך גבריאל ספציפי נמנעת מלהיות איתו בקשר. למה? ככה לא טובה לי באופן אישי האנרגיה שלו. חוץ מזה אני מעדיפה להיות כמה שיותר קרוב אל בורא עולם ולתקשר איתו ישירות ללא תווך של ישויות ולא של מלאכים. חוץ מזה מי מבטיח לי שמה שכותבים כדברים בשם המלאכים זו אמת ולא תעתוע של ישות מתחזה בשם המלאך הזה או המלאך האחר... משיחות עם רבנים הבנתי שרק מעטי סגולה מאד מזוככים, בעלי זכות בכלל לתקשר עם מלאכים אז מי אני, קטונתי... שוב דעתי האישית בלבד מצטערת שלא יכולה לעזור

דורינה5

New member
דברייך אינם ברורים

את חושבת שרק יחידי סגולה יכולים להתקשר עם מלאכים, ואת קטונת מכך, אבל את כן יכולה לתקשר את הבורא עצמו? וכי אין הבורא עולה על המלאכים? וחוץ מזה, מי אמר לך שזה הוא עצמו ולא איזה תעתוע?

דורינה יקרה ברוך בואך...../images/Emo24.gif

גם את יכולה לתקשר עם בורא עולם ישירות. אין צורך במתווכים בדרך. כן בורא עולם נמצא מעל עולם המלאכים. נשמתך היא חלק מנצוץ בורא עולם, לכן יש לך זכות לתקשר איתו ישירות. איך אני יודעת שזה לא תעתוע? כי לדבר עם הניצוץ שבתוכי זה לדבר עם הנשמה שלי ורק הנשמה שלי. אותו דבר את אמורה להתחבר אל הנשמה שלך אל הקול הפנימי שלך שבתוכך ולא לשום דבר בדרך....כאלו שעלולים להסיט אותך מקו האמצע שלך. אני מאמינה באמונה שלמה שאני מחוברת אליו בכל ליבי. אלוהים מצוי בתוכי ואני בתוכו. לגבי מסרים מישויות אחרות לעולם לא אדע מה אמת ומה שקר. לגבי תקשור על ידי אדם אחר??? לעולם לא אדע אם זה אמת או שקר. האם אנו יודעים להבדיל בן טוב לרע?...

דורינה5

New member
מיכל, תודה רבה

הבהרת יפה את עמדתך. התכוונת לניצוץ הפנימי שבתוכך והוא בעצם נשמתך. זה יופי. אנשים רבים מתקשרים כך. חלק קוראים לזה תקשור עם העצמי הגבוה. אני חושבת שזה אותו הדבר. בכל אופן, אנשים אלה מוותרים מראש על תקשור עם ישות חיצונית, הן מסיבה שלא רוצים לתת לישות חיצונית שליטה על חייהם, והן מהסיבה שאת ציינת, שבעצם לא יודעים מי ומה מגיע, ומה איכות המסרים (אמת או שקר) שהם מעבירים.

למעלה