מיכל שלום

כרפולי

New member
מיכל שלום

באת לבקר אצלנו בברסלב אז באתי לבקר אצלך... שתהיה שנת שלום ביננו לבין עצמנו והרבה שמחה לכל הפורום ולכל עם ישראל
בסוכר עם
הרבה שמחה
@
פשוט
|שטויות בהמוניהם| :)) שנת ברכה לכל עם ישראל בע"ה

כרפולי

New member
כמעט שחכתי לציין

שכל חברי\ות הפורום מוזמנים לפורום "חסידות ברסלב"

tevagil

New member
זה מה שנחמן מאומן אומר ?

ניצחתי ואנצח גמרתי ואגמור אני נהר המטהר מכל הכתמים אני איש פלא ונישמתי פלא גדול חידוש כמוני לא היה מעולם ר´ נחמן זצ"ל ואתם עוד הולכים אחריו ? אני ה מ ו ם !!!

צדיק באמונתו יחיה...../images/Emo24.gif

טבע גיל היי!!! אתה לא צריך להיות המום. לך יש את אמונתך והיא ממלאת אותך כח ואור גדול. לברסלבים יש את האמונה שלהם שממלאת אותם אור גדול ושמחת חיים. את המשפט שנרשם אתה יכול לקרוא בכמה זויות ובכמה כוונים. נניח שאתה מתיחס אל המשפט כאילו נאמר מפי נחמן מברסלב אז אכן אתה יכול לומר יאו איזה איגו מנופח יש או היה לבנאדם הזה.... מה הוא חושב את עצמו? מנצח נצחונות??? מי הוא בכלל שהוא קורא לעצמו נהר ובאיזו זכות הוא חושב שהוא יותא זך וטהור מאחרים שהוא לוקח על עצמו את הקרדיט לנקות ולטהר כתמים ומי הם בכלל אותם הכתמים? האם הוא מצביע עלינו? מי קבע שהוא פלא ועל סמך מה הוא טוען שהוא פלא מחודש? ואיך הוא מעז לקבוע שהוא החידוש המחודש על פני האדמה? גישה אחת לראות את הדברים ולגישה הזו אני קוראת שפת האגו ופרוש האגו האישי חד וחלק. גישה שניה לקרוא את המשפט היא: להתיחס אליו כמו אל מנטרה. משפט בו אתה מדבר אל עצמך ומפאר את עצמך ואת נפשך ואת מי שאתה. אני טבע גיל נצחתי ואני טבע גיל תמיד אנצח. לא משנה כמה קשים יהיו חיי וכמה מכשולים יעמדו בדרכי אני אתגבר על כולם. אני טגע גיל נהר עצום נהר של חסדים שזורם בעולם ומטהר ראשית את עצמי מכל מיני כתמים שחורים שמפריעים לי בחיי לזרום כמו אבנים סלעים ומכשולים אחרים, אני מצליח להזיז את כולם מדרכי כי אני נהר מטהר. אני טבע גיל איש פלא איש סוד איש שיודע רזים וסודות כמוסים ומחובר אני אל נשמתי הנהדרת שהיא פלא אדיר בפני עצמה. נשמתי שיודעת את כל ידע היקום ומה שהיא צריכה זה רק תזכורת והתעוררות על מנת שתוציא את כל הידע הגלום בה ותגרות אכן לחידושים בעולם הגשמי ולכן אני נחשב לחידוש הכי גדול ביקום בעולם ומעולם. נו מה דעתך על שתי הגישות שהצגתי לקריאה כה פשוטה ולנוכח משפט כה פשוט. ואני מאמינה שישנן עוד לפחות 68 זוויות מבט לקריאה ופרוש הטכסט שנרשם למעלה. הכל הוא בעיני המתבונן. הכל הוא בפרוש המח של כולנו שמפרש את אותה מציאות בדרכים שונות. כל אדם הוא עולם ולכן העיניים שלנו הם עיניים אשליתיות והמציאות היא לא בדיוק המציאות שאתה רואה או אני רואה. איש איש באמונתו יחיה. אז צא מההמימות שלך תתאפס ותתחיל לזרום קצת יותר בקלות עם עצמך ועם האנשים שסביבך, אם אלה שאוהבים אותך עם מכריך ועם כל מי שאתה בא במגע איתו. אהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

tevagil

New member
אז את גם עורך דין ?

ממתי את משמשת כסנגור. הבן-אדם אמר את הדברים או לא אומר? הוא לא אמר גיל טבע. הוא אמר "אני". אני לא בטוח שיש 2 זויות לקרוא את זה, כך שבוודאי לא 68. אם הוא היה רוצה להגיד "אני וגיל טבע" או "אני ושאר האנשים" הוא היה אומר זאת. יש פה סתם חולה גדולות, שקיבל תרומה ממשהו שמצא יהלומים בבטן האדמה. לפעמים אני רואה את חסידי ברסלב רוקדים על איזה משאית, ואני מרחם עליהם. אין להם את מי לשמח, אין להם למי לסגוד. האלוהים שלהם מת. גם אם הם סוגדים לנשמה ניצחית של הנחמן הזה, הם עדיין סוגדים לאדם. אז בכך יש (כמו שאת מציינת) בעצם סגידה לעצמי. כי אם אחד מהם הוא כל כך גדול, אז מכאן יוצא שכל אחד מהם הוא כל כך גדול. אין להם למעשה למי לסגוד. אין להם סגידה למישהו שראוי להערצה, שהוא הכי יפה, ואשר תמיד לובש כתר זהב. הם לא שונים מגבר שכורע ברך מול גוף אישתו הערומה, רק שאצלם זה גבר מול גבר.

אם כוחות התנגדות כל כך גדולים...|בו

אי אפשר להגיע לשום מקום. כנראה שיש גיל מסוים שבו אי אפשר לשנות תבניות התנהגות. מצטערת שניסיתי להאיר את עינייך. חבל שאין בך שמחת חיים. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

tevagil

New member
אין בי שימחת חיים ?

מדוע את מעליבה אותי ? את יכולה להאיר את עיני ?

tevagil

New member
ומתוך הכתובים

פרק 16 פסוק 17 בבהגווד גיטה. תורגם ע"י דורית לובן, דבקה אמיתי של קרישנה: אישים זדונים הינם מלאי חשיבות עצמית. אלה המבצעים לכאורה טקסי דת או הקרבות, מבלי להתחשב בסמכות כלשהי או בכתבי הקודש. ובגלל שאינם מאמינים בסמכות, הרי שחוצפתם הינה ללא גבול. אשליה זאת מקורה במעט הממון שצברו וביוקרתם הכוזבת. זדים כאלה נוטלים לעתים את תפקיד המטיף, ואף שמוליכים את הציבור שולל, הם נודעים אז כמתקני דת או כהתגלויות אלוהים. הם עורכים הקרבות ראוותניות, או שסוגדים לאלים-למחצה, או שממציאים להם אלוהים. בציבור מפרסמים אותם כאלוהים וסוגדים להם, ושוטים חושבים אותם למתקדמים בעקרונות הדת או במדע הרוחני. הם עוטים את בגדי הנזיר, ובלבוש זה עושים שטויות למכביר. למעשה, האיסורים שחלים על מי שפרש מן העולם הינם רבים מאוד. אלא שהזדים מתעלמים מאלה.הם סבורים שאיש איש ונתיבו שלו: ואינם מקבלים שום דרך מוחלטת. המילה אוידהי-פורוקם, שפרושה התעלמות מכללים, מודגשת כאן במיוחד, כל זה מקורו בבערות ובאשליה.

כרפולי אני אוהבת אותך ואת שמחת...

החיים שבך... כמה ססגוניות כמה מקוריות כמה שמחה הלוואי על כולנו. כן אני מקבלת את ברכתך, חשוב מאד שנגיע לשלום ראשית ביננו לבין עצמנו זה הסוד וזה המפתח הראשוני. המפתח השני זאת השמחה כי במקום ששורה העצב נעלמת השכינה. אהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

כרפולי

New member
טבעגיל-- שנה טובה גם לך.....

מה שחשוב זה שגיל אנני שומע "בקולך" וגם טבע לא. אני מחזק את מה שאמרה מיכל יכולת לראות את המשפט ולהתעלם או לפחות לשאול למה התכוון הכותב או עוד 1000 צורות ודרכים אחרות להתייחס. אבל בחרת שלא לראות את זה ככה ולכן אני בוחר שלא לענות לך. מדוע? כי אתה לא שאלת שאלה אלא, קבעת עובדה. אפילו לא שאלת אותי האם אני חסיד ברסלב ומה גם לא אמרת שלום. מכל הדברים הנ"ל מסתכם משהו מאוד מכוער. וסתם לידע כללי אני לא בא לחנך אותך ולא להוכיח אלא שתם עצה: הכל תלוי בהתבוננות של האדם על כל דבר שקורה לו בחיים אם קיבלתי ביקורת "בונה" ממשהו אני יכול להשיב לו מתקפה אבל מה יצא לי מזה?! אבל אני יכול להתכל על זה בהתבוננות של להסביר לבנאדם שהדרך שהוא בחר לדבר בה היא שגויה ומזיקה לו ולחברה שמסביבו..... אני מאוד מקווה שאתה לא מקבל את כולם "בסבר פנים כ"כ יפות" כי הרי אףחד לא היה נשאר פו. בסה"כ כתבתי שנה טובה חג שמח וכו אז שתהיה לך שנה טובה שבוע טוב ומקווה "לשוחח איתך בפעם הבאה ברמה קצת יותר גבוהה....
כל טיב

כרפולי

New member
ומיכל-- תודה רבה על קבלת הפנים ../images/Emo9.gif

ישרכח על האהבת ישראל שיש לך...... קבלי ח"ח מאוד זה נותן חיות לפורום....

למעלה