מיכל כל הכבוד האתר מקבסים ומעניין. אני ששמחה בשבילך ומאחלת לך המון המון הצלחה.
ר רונית גורדין New member 24/3/04 #1 מיכל כל הכבוד האתר מקבסים ומעניין. אני ששמחה בשבילך ומאחלת לך המון המון הצלחה.
א אודי בן יעקב New member 24/3/04 #3 רונית, חשבתי להציע לך להצטרף ולהשתתף אתנו, אבל במחשבה שניה נראה לי שיש כאן כבר מספיק נשים ולא הייתי רוצה שהמיעוט הגברי כאן ירגיש עוד יותר שולי ונרדף. אז בינתיים, אם לא קשה לך, תמשיכי ללוות אותנו כצופה פסיבית מהצד. ערב טוב.
רונית, חשבתי להציע לך להצטרף ולהשתתף אתנו, אבל במחשבה שניה נראה לי שיש כאן כבר מספיק נשים ולא הייתי רוצה שהמיעוט הגברי כאן ירגיש עוד יותר שולי ונרדף. אז בינתיים, אם לא קשה לך, תמשיכי ללוות אותנו כצופה פסיבית מהצד. ערב טוב.
G graphein New member 25/3/04 #5 ברוכות הבאות לכל המצטרפות ודף "נוסחאות" להתמצאות קלה יותר עבור המיעוט השולי והנרדף.
א אודי בן יעקב New member 25/3/04 #6 משהו משהו, עכשיו צריך רק להחליט למי אני שולח את זה. חן חן על תשומת הלב למיעוט השולי והנרדף, אכן אנחנו זקוקים לזה. עוד מעט אשלח חומר מעניין. ביי.
משהו משהו, עכשיו צריך רק להחליט למי אני שולח את זה. חן חן על תשומת הלב למיעוט השולי והנרדף, אכן אנחנו זקוקים לזה. עוד מעט אשלח חומר מעניין. ביי.