מיכל המלח במדיח

סנאית22

New member
מיכל המלח במדיח

קבלתי מדיח כלים שהיה בשימוש מספר שנים, מאחר ועד כה לא השתמשתי במדיח יש לי שאלה של מתחילים: פתחתי עכשיו את מיכל המלח במדיח ויש שם מים - האם זה צריך להיות כך? אני מקווה שזה לא מעיד על סתימה. הפעלתי כבר את המכונה פעם אחת לצורך ניקוי עם חומר ניקוי מיוחד של "פיניש", לא שמתי כל חומר אחר (אבקה/ מבריק/ מלח).

אצלי...

תמיד יש מים במיכל המלח כאשר מוסיפים מלח אז המים נדחפים כלפי מעלה. בעקרון מוסיפה רק כאשר נדלקת נורה שמתריעה על הוספת המלח

cbr1100

New member
מלח במדיח

כן. צריכים להיות מים במיכל המלח. בזמן הפעולה בשלב מסויים נפתח ברז חשמלי שמכניס מים למיכל ומשם לתוך המדיח. המצב תקין.

סנאית22

New member
תודה על התשובות, ו...עוד 2 שאלות על מדיח

תודה רבה לכולם על התשובותת, ו...הנה עוד 2 שאלות של מתחילה: קראתי באחד מאתרי הטיפים שאפשר להשתמש במדיח בנוזל כלים במקום אבקה - מספיגים את הנוזל בספוג ושמים את הספוג במדיח (כנראה בתא של האבקה). האם למישהו יש ניסיון של שימוש בנוזל כלים במדיח? והשאלה השניה - האם כלים מפלסטיק מתאימים לשטיפה במדיח? מה עם כלים (סכו"ם וצלחות) חד פעמיים? הם נראים כל כך לא עמידים.. תודה מראש למי שיענה!

cbr1100

New member
בקשר לשאלה הראשונה

לא!!!! להשתמש בסבון כלים רגיל במדיח !! סבון כלים רגיל מקציף. הקצף גורם לפעולה לא תקינה של המדיח. הקצף נכנס לתוך הצינורית במד גובה המים ומשבש את פעולתה. כתוצאה מכך יתכן שהמדיח יכניס מים ללא הפסקה (יציף).

cותי

New member
תלוי איזה כלים מפלסטיק,

תלוי גם בכמה מעלות חום את מפעילה אותו, השבוע הכנסתי קופסאת פלסטיק (של שוקולד השחר) והיא התעוותה לגמרי, לעומת זאת את קופסאות הפלסטיק אני מכניסה למדיח ולא קורה להם כלום, אני מפעילה את המדיח ב-55מעלות.

רוני1955

Active member
הבנת הנקרא

תשובה לשאלה השניה - כלים חד פעמיים, כשמם כן הם. חד פעמיים.. אפשר לזרוק אותם כשהם מלוכלכים, ואין צורך לרחוץ אותם לפני זה. אם בכל זאת רוצים לרחוץ אותם - לא במדיח. הם קלים מאד, וזרם המים יעיף אותם ממקומם, ויהיה לך בלגן לא קטן במדיח. בנוסף, במדיח עם גוף חימום חשוף, הם עלולים להגיע אליו , להידבק, ולגרום לנזק.

avi5199

New member
באבקה של המדיח יש חומר מונע הקצפה

אם תשימי נוזל כלים רגיל , או סבון שלא מתאים למדיח , המדיח יתמלא קצף שיעלה ויגלוש, ועלול לנזול מכל החורים להרטיב את החשמל ולגרום לקצר... .אפשר לשטוף כל דבר במדיח העמידות של הכלי בדרך כלל תלויה בטמפרטורה, אם יש לך מדיח שאפשר לכוון לטמפרטורה נמוכה את יכולה לשטוף גם כלים חד פעמיים.

סנאית22

New member
תודה, ושאלה נוספת.

המדיח שלי עובד רק ב65 מעלות, האם עדיין ניתן להדיח כלי פלסטיק? ושאלה נוספת - רשת שבה מניחים את הכלים קצת בלויה, היכן אמצא רשת חדשה לכלים? המדיח הוא תוצרת "קונסטרוקה". האם אפשר לקנות גם רשת שאינה של אותו יצרן? ושוב תודה מראש לעונים!

avi5199

New member
רשת שלא מאותו דגם של מדיח לא תתאים בדרך כלל.

עם כלי הפלסטיק את צריכה לעשות ניסוי, אני חושב ש 65 מעלות זה חם מידי והכליפ יתעוותו בחום.

צריך להיות מים באזור של המלח

בכל מקרה כאשר את ממלאת מלח למלא עד אשר המלח נשפך החוצה ולא יוצא יותר מים

למעלה