כן,זה בהחלט מספק,תודה.
אתה בהחלט מלאך טוב וייחודי,מזכיר לי קצת את עצמי כשהייתי בגילך. אבל אני הצלחתי לבטל את ששת הסעיפים הנ"ל, רק כשוויתרתי על הרצון להיות צודק והאמונה שאני צודק. כאשר התחלתי לגלות פתיחות קצת יותר גדולה כלפי העולם. כל פעם קצת יותר,עד שמגיע הרגע שבו אתה מרפה לחלוטין מכל מה שאינך אוהב בחייך ואינו מקדם אותך למטרתך. ככל שאתה מרפה יותר וצודק פחות,הדברים משתנים בהדרגה. וכמו שאתה רואה,אם כן,בעיניין הזה של תחושותייך אינך ממש ייחודי. לפחות אני רואה מדבריך שאתה מודע לכך שלצדק שלך המוחלט יש מחיר. כפי שאני רואה את זה היום,מריבות עם ההורים יש לכל נער או נערה מתבגרת. תחושת בדידות גם כשמוקפים באנשים נוצרת בעיקר כשאנו מטפחים את תחושת השוני שבתוכינו יחסית לאנשים אחרים ולא את הדומה והמשותף. כאשר אנו מתעקשים לא לראות בתמונה הכוללת גם את הדומה והזהה. קח לך תרגיל פשוט,חשוב על הדומה בינך לבין אנשים אחרים כל יום ולא על מה ששונה.אולי זה יעזור. אתה רוצה לחשוב בבקשה,אבל חשוב על הדברים העשויים לקדם אותך והצמד להם מייד מעשה.המחשבה היא המסילה אבל בלי רכבת לא תגיע לשום מקום. הזכרונות מאבדים מעוצמתם ככל שאתה משיג יותר הישגים בהווה שבו אתה חי,ככל שאתה מייצר זכרונות טובים יותר עבור עצמך.זה תהליך שיכול להימשך זמן רב,אולם אם לא תתחיל בדרך,לא תדע. אנשים אחרים הקרובים אלינו נוטים להתאכזב כל הזמן,זהו תהליך טבעי המושתת על ציפיות שהם מפתחים.אינך יכול ממש לשלוט בזה,אם כי אתה בהחלט יכול לטפל בדרך שבה אתה רואה את עצמך. אני זוכר עשור כמעט שלם,שבו כמעט לא עשיתי דבר וכל מה שעשיתי לא הניב תוצאות. יחד עם זאת,העשור ההוא כבר במאה הקודמת ואני כבר במאה ה 21 .
כנ"ל לגבי רכילות.שנה את עצמך וגם הרכילות עליך תשתנה.היא תהפוך להיות טובה יותר. ובאשר לאהבה,כאשר תטפח פחות את תחושת הצדק הייחודית שלך ותהיה פחות צודק, וכמו כן תימנע מלכנות בני אדם אחרים הכותבים בפורום לתמיכה נפשית מפגרים,שניתן לפתור את בעיותיהם הקלות מקסימום בחודש וחצי, כאשר תעשה כל זאת ותתחיל לתת לאחרים אהבה,האהבה בסופו של דבר תגיע גם אליך.על מנת להישאר. זאת עובדה ,היא הגיע אלי,ובדיוק באותה דרך. איך אמר חיים שפיר מפורום משחקי החיים,אהבה לא מקבלים,אהבה נותנים, ואני אומר על סמך ניסיוני האישי בחיים אהבה דבר ראשון נותנים ואחר כך גם מקבלים. הרצון מתעתע בנו כל הזמן והאמונה איננה אמת. הרגע שבו האמונה מתחילה להוביל לאבדון,זהו הרגע שבו צריך להחליף אותה. אין היא אלא אוסף של הנחות לא מבוססות לגבי המציאות. אם אתה סבור שאתה יכול לבסס באופן מוחלט את ההנחות שלך,מה טוב,אם לא, זנח אותן לאנחות. כשתתחיל להתרכך קצת,המצב יתחיל להשתנות. עשה לעצמך הנחות,שלם פחות ריבית על הזכרונות.מי יודע,או אז החיים שלך יהפכו להיות יום אחד ממש מפעל הפיס. החיים הם אומנות,אם אינך קונה את הכישורים להעריך את היצירה, אינך יכולה להנות מהם,כי תמיד תפרש כל דבר כפגם וככתם. שיהיה בהצלחה, רק אתה תוכל לעזור לעצמך,אם כי תמיד תוכל להעזר באחרים, אם רק תסכים לוותר על החהחהחה המפורסם שלך.
כי ביחד זה הרבה יותר קל. והבחירה היא בידך. מוטי. נ.ב אתה רוצה לומר לי שאני יוצר רושם של אדם רציני מידי או שלא הבנתי את הכותרת שלך? אם כן,אז תודה על הפידבק. כבר מחר בבוקר אני מתחיל במהלכים על מנת לשנות את התדמית הזאת!