מיכל אמדורסקי עזבה ?!

barmiz

New member
מיכל אמדורסקי עזבה ?!

אל תגידו לי שזה לא מעודכן, שזה ישן ובלה בלה זה הפרסומת הכי מעודכנת שיש! כשאמיר הופיע ליומיים רשמו אותו ואז מחקו.. עכשיו רשום שם שרי/אורנה רוטברג אז זה פרסומת הכי מעודכנת שלא תגידו שלא חח אזזז מיכל אמדורסקי ירדה מהמודעה משמעו שהיא עזבה / הועזבה

RossandRachel

New member
וואו...

זה אומר שסופסוף יעל... אני הולכת באוגוסט- ונידונתי לגורל של מיכל! 7 פעמים עם מיכל- זה לא מזל- זה גורל..ובפעם שסידרתי שכל בי"ס ילך ובסוף טסתי לחו"ל- זה היה עם יעל והפסדתי את זה....

aMiRi GiRl

New member
מה?! באמת?!

את יכולה אולי לסרוק/לצלם את זה?! כי מיכלי אמרה לי שיש לה שם חוזה עד דצמבר.. ואם היא עזבה.. אוווווווף :( אני לא מאמינה! רציתי ללכת למרי לו עם מיכי חודש הבא!!

שירנטע

New member
לא ניראה לי שמיכל עזבה כי...

בפנאי פלוס כתבו שיעל הודיעה להבימה שהיא מתכוונת לעזוב ממש בקרוב, אני לא יודעת אם זה נכון אבל זה מה שהיה כתוב (בגיליון של השבוע) בכל מקרה אם זה נכון אז לא הגיוני שמיכל עוזבת כי אם גם יעל וגם מיכל עוזבות אז אין הצגה! (או שפשוט לאביטל לבני יש הרבה עבודה...
)

בחודשים האחרונים

עם אחד השחקנים הראשיים לא מופיע בתאריכים שמפורסמים במעריב אז לא כותבים את שמו לדוגמה אילנה אביטל,היא לא עזבה את מרי לו היא סך הכל לקחה הפסקה של כמה חודשים בשביל להופיע בצלילי המוסיקה (שדרך אגב רכשתי כרטיס לספטמבר בחיפה
)וגם בשביל לעבוד על הדיסק ואחרי שהיא תסיים היא תחזור להופיע כרגע אורנה ושרי מופיעות. ואותו דבר לגבי מיכל,מיכל כידוע צילמה לאחרונה תוכנית ריאליטי ליס אז יעל הופיעה בתאריכים האלו,ככה שאני לא מאמינה שמיכל עזבה.

barmiz

New member
זהו..

זה גם מה שאמרתי לשירן קודם שדיברנו על זה.. יכול להיות שהיא חתמה על חופשה (כמו אילנה).. בכל מקרה.. מי שלא מופיע לא רשום.. ורעות.. איזה שורה את?

miri a

New member
יש מצב שהיא עזבה...

אבל בכל זאת לא ניראה לי. יש עוד כמה חודשים עד לסיום החוזה שלה. ואז היא כבר תעזוב. וגם אני בטוחה שהיא הייתה מיידעת אותנו לפני כן :)

שמחה שנהנת../images/Emo24.gif

אני כבר מחכה בקוצר רוח לראות את זה
. אני הולכת ב9\8 שורה 11 כיסא 28 (תשובה לבר
) אני גם הולכת בקרוב למבקר המדינה 2005(טלי
) ולמי שחלם(הילה זיתון
וקרן רמי
)שזה יתחיל להציג מספטמבר

שירנטע

New member
אני הייתי היום ב"מבקר המדינה"

טלי פשוט גדולה! ואגב, היא הולכת לעשות החודש את "מרילו" בשני התאריכים אז ממש כדאי לכם לבוא!!

שמחה שנהנת שירני../images/Emo24.gif

ביום שישי בבוקר הזמתי כרטיסים למבקר המדינה ל29 לחודש,וביום חמישי בתוכנית הבוקר של אפרת רייטן דיברו על ההצגה וטלי קיבלה ביקורות מעולות מאוד ממש מתים עליה
ואני חושבת שגם טלי וגם קרן רון שחקניות מעולות ומוכשרות מאוד ואני אוהבת את שתיהן

למעלה