מיכללללללל גם את חשה את מה שאני חשה עכשיו נכון? שיו ואנחנו לתומנו חשבנו שהעלמנו אותם לצמיתות...
ל להבה כחולה New member 14/12/03 #1 מיכללללללל גם את חשה את מה שאני חשה עכשיו נכון? שיו ואנחנו לתומנו חשבנו שהעלמנו אותם לצמיתות...
מ מיכל מנדל New member 14/12/03 #2 אני חשה שהם מנסים להפעיל את מי שהם יכולים... אלו הם פרפורי גסיסה יקירתי. לא לדאוג עשינו היום עבודה מדהימה יחד... בכ"ה הם לא יוכלו עלינו כי נהיה משולש. ולא סתם משולש, לכל אחת מאיתנו יש צבא שלם משלה. משולש זה כוח, אז בהצלחה לכולנו...
אני חשה שהם מנסים להפעיל את מי שהם יכולים... אלו הם פרפורי גסיסה יקירתי. לא לדאוג עשינו היום עבודה מדהימה יחד... בכ"ה הם לא יוכלו עלינו כי נהיה משולש. ולא סתם משולש, לכל אחת מאיתנו יש צבא שלם משלה. משולש זה כוח, אז בהצלחה לכולנו...
מ מיכל מנדל New member 14/12/03 #4 בודאי אין כמו המוטות שלך../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif תזכירי לי להביא את מה שהכנת היום אם יהיה מיובש...
בודאי אין כמו המוטות שלך../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif תזכירי לי להביא את מה שהכנת היום אם יהיה מיובש...
מ מיכל מנדל New member 14/12/03 #6 המוט שלם ומריח כמו ריח של צמחים... אם את אומרת שהוא מיועד לי אז הוא מיועד לי... מה כל כך הרבה מוטות אני אמורה להבעיר בבית שלי??? שתיים שלך, אחד בשבילי ואחד כאילו בשבילי? מה שתגידי...
המוט שלם ומריח כמו ריח של צמחים... אם את אומרת שהוא מיועד לי אז הוא מיועד לי... מה כל כך הרבה מוטות אני אמורה להבעיר בבית שלי??? שתיים שלך, אחד בשבילי ואחד כאילו בשבילי? מה שתגידי...