מיכא"ל שלי- עדן כהן.

מיכא"ל שלי- עדן כהן.

מיכא"ל נתן לי המון לחיים, למדתי שאם אני שואפת למטרה כלשהיא, מצפה למשהו מעצמי ואם אני רוצה משהוא לא משנה מה זה, אם אני באמת רוצה אותו, אני ישיג אותו. מיכא"ל נתן לי המון כלים להצלחה שאותם התחלתי ליישם כבר במקביל לפרויקט והם מאוד עזרו לי- בהכל. בשבילי מיכא"ל התחיל לפני 14 שבועות ולא יגמר לעולם, בכל דבר שאני יעשה יהיה לי איפה ליישם את מה שלמדתי. למדתי גם שאני זאת שבוחרת מה לעשות בחיים שלי ואני זאת ששולטת בהם ואחראית למה שקורה בהם. אני לוקחת אחריות למעשים שלי להצלחות ולכישלונות שלי, ותמיד שואפת ליותר, ויודעת שאני יכולה יותר. יש לי את המוטיבציה להמשיך, להתמיד ולעשות את מה שאני אוהבת בצורה הטובה ביותר. מיכא"ל תרם לי המון גם מבחינה לימודית, הוא פתח לי המון דלתות להמון תחומים חדשים ומעניינים. כל מה שרשמתי כאן, וזה עדיין לא חצי מכל מה שלמדתי במיכא"ל. לסיום, מיכא"ל היה חוויה מאוד מעניינת וכייפית בשבילי, שלקחתי ממנה המון ואני חושבת שזה שינה אותי בהמון דברים. הייתי שמחה אם הייתה ניתנת לי ההזדמנות לעשות את הקורס המלא. (שאותו אני בטוח יעשה כשיגיע הזמן, כי אני רוצה ויכולה!) ואני רוצה להגיד תודה רבה לעשהאל שנתן לי את הכלים האלה- להצלחה! -------------------------------------------------------------------------------------------------

hadarwin

New member
ואו!

עדן, המכתב שלך אמיתי וממצא, כל הכבוד על ההשקעה ואני בטוח שתמשיכי לקורס המלא (גם אני בתקווה), מקווה להיפגש שם!!! חח, והמכתב שלך היה מאוד יפה אמיתי ונכון!!!

davidori

New member
יפה ../images/Emo13.gif

תודה על השיתוף
שוב אני רואה עוד זווית של מיכא"ל..

tal 05

New member
עדן..

הפקת המון מהפרוייקט,כל הכבוד לך.. ו..בהצלחה בקורס המלא

למעלה