מיכא"ל = שטיפת מוח!

מיכא"ל = שטיפת מוח!

מיכא"ל באמת עושים שטיפת מוח.. מכוווול הלכלוכים...

חחח..זה בסדר-גם הצבא כנראה עשה

לך שטיפת מוח. באמת מיכא"ל עושה שטיפת מוח-אבל צריך לדעת איך לנווט את זה ומה אתה לוקח מזה-כדיי שבאמת לא תהייה רובוט ותעשה כול דבר שיאמרו לך. אלא אם כן-מיכא"ל זה בול אתה! חחח

facundo te amo

New member
חחח מיכאל - "בול אתה"

כמה הזוי זה. שבן אדם נכנס לפרויקט ומגלה שככה הוא פועל בחיי היומיום. אני אישית אומרת בזבוז כסף חחחחחחחחחחח אבל לא נראה לי שקיים כזה. אבל זה רציני שטיפת מח... עדיין את כל החופש העברתי בין שודדי הזמן למינהם :( מה לעשות!?!??!?! תשטפו לי תמח!!! שאני אתחיל לעשות מחויבויות לבצפר

חחחח כנ"ל

אני לקחתי המון דברים-הקטע הוא שאני מזה הפסקתי עם חלק מהדברים חבל...לפחות אני יודעת שיש לי דרך לעשות דברים..חחחח לא נראה לי שיש משהו שנכנס לזה חזק-חוץ מהמנחים [הכי המנחה שלי!-בלי שרשורי סגידה חחחח] אבל ראסמי בזבוז זמן-למרות שלא נראה לי שיש מישהו שיודע את כול אופק ושיודע בקטע של הזיכרון אלא אם כן הוא תרגל טוב לפני [כאילו בלי מיכא"ל] גם יש ת'קטע של ידע כללי-של כול מיני דעות של אנשים או רעיונות [קיצר שכחתי ת'מילה]-אהה ניזכרתי-חחחחח תורות של אנשים-לא נראה לי שאנשים ידעו על תורה מסויימת-או לא יודעת-ברחה לי עוד מילה...חחח אבל אם יש בנאדם כזה-זה מפחיד-לומר ת'אמת...

למעלה