מיכאל

מיכאל

מזה בעצם הפרויקט הזה? שמעתי שאפשר דרך הפרויקט לדעת תוך 2 דקות 150 מילים מהסוף להתחלה זה נכון? איך? האם זה עוזר? האם כולם שורדים את זה? ואם יש את זה בחופש פסח\קיץ?

לא בדיוק נכון...

2 דק' זה יותר מידי זמן ל 150

chuchi46

New member
חחח

עוד לא הצלחתי את השיטה החדשה... אז בינתיים אני זוכרת עד 25 מילים בערך... *צריכה לעבוד על זה*

אני זוכרת ש..

שבמפגש האחרון היה לנו לעשות הצגה ולחקות את המדריך וכל זה למדריך שלנו קראו מאיר שטרנבלאט[מאירה שטרנפלד] עשינו כאילו אנחנו לומדים והוא אמר שיש לנו 5 שניות ללמוד את כל הספר סתם הזכיר לי :]

imdark

New member
אה אז זה מסביר כמה דברים

אז אתם הדומיניון החיזרי ששולט על כדור הארץ דרך ממשלות צללים ומשיכת חותים מאחורי מסכה של אפלה? עם כן לחץ על האוזן שלי עם לא תסביר בידיוק מה אתם לקול הביפ (או יותר נכון למספר התדרים האלקטרוניים שהמחשב שלך קיבל דרך חיבור ישיר לאוטוסטרדת המידע) אז בייייייייייייייייייפ

אנחנו ../images/Emo153.gif ויוסי הוא המנהיג הגדול

אם אתה מצטרף אתה תושלט ע"י המוני חייזרים שמקשיבים למנחים שלהם הם מנחים אותם ואומרים להם איך לשלוט באנשי כדור הארץ-הפשוטים תיזהר-אם תיכנס לא תוכל לצאת מאוווווההההה

imdark

New member
er....yah sure

אכשיו נחזור למציאות שלנו מה אתם (חוץ ממצחיקים)

חחח-טוב שלא יעלו לך נפיוזים כי

בסה"כ חייזרים רוצים שלום! אז חוץ ממצחיקים,נהדרים,מגניבים,יפים,חכמים וצנועים....שכחתי משהו? חחח חוץ מזה אנחנו קבוצה של ילדים [הבנתי שזה גם למבוגרים-זה גם למנהלים & stuff] עם מנחה אחד/אחת שבמפגשים האלה [בין 14 ל-15-אצל כול קבוצה גיליתי שזה שונה] אנחנו רוכשים כלים ללמידה, לומדים לפתח את היצירתיות את המחשבה, להביע את עצמנו, אנחנו לומדים להיות אחראים ולעמוד בזמנים! לומדים לנצל ת'זמן שלנו כמו שצריך! לומדים גם מתמטיקה ואנגלית, מושגים חדשים ומילים גבוהות כאלו- שיעזרו לנו. נותנים לנו חידות וכיופי בית. אנחנו מפתחים את הזיכרון [כמו שנאמר לך בהתחלה] והקריאה, אנחנו לומדים תאוריות ותורות שונות של אישיים. איך להיתמודד על לחץ, כישלון, שאין דבר כזה ש"אני לא מצליח" אלא ש"אני לא רוצה"- והכול באחריותי! ואלו לא סתם משפטים-כבר שמעת אותם-אבל אף פעם בחיים שלך לא יראו לך למה זה נכון ויוכיחו לך אותם-ממש כמו בגיאומטריה שמוכיחים משפטים-ככה גם פה-מראים לך למה המשפטים האלה נכונים. מראים לך הרגלי למידה שיעזרו לך. תראה- בתור אחת שעוברת את זה- זה שינה לי מאוד את הרגלי הלמידה וזה מאוד עזר לי-פעם, הייתי בטוחה שאין לי סיכוי, היום גם אם נגיד אני חושבת ככה-כי זה קורה, אז אני יודעת שלפחות אני מסוגלת-שיש איזשהוא מעקה/מקפצה מתחת שתתפוס אותי כדיי שלא אפול-ממש ככה. ובתור אחת שחשבה שבחיים לא תלמד לנהל יומן שבועי לעצמה- היום אני כן כותבת-רק בשביל זה היה לי שווה לנסות-ואם יאמרו לך "אה, מיכא"ל זה לא עזר לי" או "שמעתי שזה לא עוזר" אז בגלל שאני שם אני רואה ילדים שלא עושים את כול מה שאומרים להם-אז איך הם רוצים שזה יעזור להם? ותמיד שווה לנסות! מקווה שהצלחתי להכניס את הכול! ואני ממש ממליצה בחום-כשאני אומרת לחברות שלי על זה-אז הן מצטערות עכשיו ואם אתה אומר לעצמך-אה לא יהיה לי זמן-אז זה כול הזמן-במיכא"ל תדע לנהל את הזמן כדיי שיהיה לך זמן להכול...אז זהו-ביי ביי

imdark

New member
תודה רבה

והפיוזים שלי בסדר אני עצוב שאין משהו כזה בהרצליה יש לי בעית זיכרון מאוד קשה שאני עובד אליה מגיל 10 בארך אני בט דרך אגב סתם שתידעו

אבל רשמת-"אני עצוב" ולא "עצובה"-בדק

ת שאין? תתעקשי שיביאו לאיזור-או שתבררי אם יש איזור קרוב שיש בו

yossi iv

New member
7 8 מפגשים במיכא"ל...

ומצאת פיתרון לעצמך, לא רק לבעיית הזיכרון שלך אלא לחלק גדול מהבעיות שלך... וכמובן,כניסה לכת החייזרים...

למעלה