מיכאל נצר?!

evil i

New member
מיכאל נצר?!

מיכאל נצר מעביר הרצאות בפסטיבל?!?! גגגגגגגגדדדדדווווללללללל!!!!!!1

spidey 82

New member
ראה למטה שרשור "פסטיבל הקומיקס ה-8"

(למעשה 6) וידיעה נוספת של גליה לתכני הפסטיבל.

evil i

New member
אולגה... אני מתכוון, גליה!

אני חושב שהגיע הזמן לשים איפשהו משהו שיסביר קצת על הקאקון.

ailag

New member
אם אתה רוצה אתה מוזמן..

אני בטוחה שאתה יודע די הרבה
(וחוצמזה, אני בלחץ לימודים. תחזיקו לי אצבעות במבחן מחר)

evil i

New member
כל מה שרציתם לדעת על הקא"קון ה-6!

(לא רישמי לחלוטין) השנה יתקיים פסטיבל הקומיקס, האנימציה והקריקטורה (להלן: קא"קון) בפעם ה6 ברציפות. הוא מתחיל ביום שבת ה26/8 ומסתיים ביום שלישי ה29/8. וכמו בכל השנים הקודמות גם השנה הוא יתקיים בסינמטק בת"א. בקרוב בוודאי יעלה אתר עם תוכנייה ופרטים (חברי אוק"י יקבלו את התוכנייה הביתה בדואר), אבל עד אז הנה לקט של כל המידע הכי אמין שקיים כרגע לגבי הקא"קון. שוק הקומיקס: השנה יהיו הרבה הרבה יותר אמנים בדוכנים מאשר בשנה שעברה וכרגע זה עומד על בסביבות 38. השוק יתנהל בתוך אוהל בכניסה לסינמטק. שעות הפתיחה של השוק הן: יום שבת 26.8.06 בין השעות 20.30 – 23.30 יום ראשון 27.8.06 בין השעות 10.30 - 22.30 יום שני 28.8.06 בין בשעות 10.30 – 22.30 יום שלישי 29.8.06 בין השעות 10.30 – 22.30 אלו השעות שלהן התחייבו בעלי הדוכנים. מאוד מומלץ לבוא עם כסף ועם זמן פנוי לשוטטות משום שעתיד לעלות המון חומר ישראלי חדש ומעניין ובמחירים מיוחדים לכבוד הפסטיבל. תכנים: יש כל מיני מקורות: האתר של קומיקס וירקות מכיל מידע ושעות פעילות על חלק מהתכנים, ויש להניח שגם זה לא סופי. באתר הISF יש פירוט רחב יותר של התכנים בפסטיבל וסביר להניח שאלו יהיו כל התכנים בפסטיבל. אני ממליץ על הסדנאות של גירי ברנשטיין ועל ההרצאות של מיכאל נצר (זה חייב להיות טוב!). זהו בינתיים.

Hubert Hubert

New member
אגב, זה הזמן להתחיל בהימורים.

האם הפסטיבל יבוטל או לא? (או לחילופין, האם המלחמה הזאת תחזיק עוד חודש)

Hubert Hubert

New member
ועכשיו אחרי שהסתכלתי בלינקים.

וואו, הרצאות של אמיתי סנדי וגלנדון ואיזבלה, לזה אני בטוח הולך. ההרצאה של מתן כהן גם נשמעת לי מעניינת, אולי הוא יספר את הסיפור המרתק ההוא על איך וואלה אמרו לו שהם לא מחפשים קומיקסאי, ושעתיים אחרי העלו מדור קומיקס חדש (ואולי הוא אפילו יזיל דמעה סימבולית, ממש כמו בתמונה)!

איכשהו אני בספק.. לגבי כל התהיות

מארגני הקא"ק נחושים עד כה לקיימו כמתוכנן. ומתן מקבל במה בשביל דברים ש'עושים לו טוב' לא 'רע'. ואין קשר בין הביטול של האירוע באשדוד - שקשור למצב העירוני שם (ואם אתה לא מבין אז לך לפורום אשדוד 707 ותבין...) לבין קא"ק.

evil i

New member
יופי.

למה קניתי איזה 400 הזמנות בובספוג ששלחתי לאנשים שיגיעו לפסטיבל.

Hubert Hubert

New member
אמממ...

אני קצת אמביוולנטי לגבי קיום הפסטיבל בזמן המלחמה. אני לא בטוח אם זה המעשה הנכון. אני לא מאלה שחושבים שבגלל שיש מלחמה בצפון אז גם במרכז אנחנו צריכים לשבת כל היום מול החדשות ולכסוס ציפורניים, ובכל זאת זה עדיין מרגיש לי קצת לא ראוי לעשות אירועים "מיוחדים". סביר להניח שאני בכל מקרה אהיה שם, כי הקאתי את הנשמה על הפרוייקט החדש שלי, ובכל זאת רק רציתי לציין.

ailag

New member
../images/Emo47.gifטוגלנת

שזה קצת כמו שמכינים
, רק שזה שורה בראש הפורום ולא אוכלים אותה.

למעלה