מיכאלי

מאקי

New member
מיכאלי

מיכאלי ברשפון בבית בסלון.. כאילו... החזית של בית עם נטבח מוסדי כמו של מסעדה. עיצוב מצויץ להחריד. לא מסעדה (הרי אי אפשר לעבור ולהזמין שולחן לזוג) אלא מעין גן אירועים או שירות חדרים לקבוצות. בפתיחה : קוקטיל מנגו.. שהורגש בו יותר מים מכל דבר אחר... מגוון של "על מגש עם מלצרית" עוף בפנקו עם רוטב (סביר) קרפ עישבי תיבול (טוב) תפוחי אדמה בציפוי( לא נגעתי) סנדביצוני ביס (לא משהו) ברוסקטה (סביר) כשהסבנו לשולחן.. שולחן גדול היו עליו מגוום של טאפסים.. אנטיפסטי ירקות סרדינים מטוגנים כבד פטה סלטים והוגש גם כבד אוז ברוטב קסיס ולחם. למנות עיקריות הוזמנו להתלבש בין קדרה (סביר) דג מוסר בעשבי תיבול (היגיעו 2 גלילות יבשות וללא כל טעם) ועוד מנה צימחונית כרישה.. ומנה נוספת שאיש לא בחר אז לא טעמתי. לקינוח היגעו מרק פסיפלורה עם משהו באמצע מאפה תפוח עץ עם שוקולד ועוד סורבה אף אחד מהם לא מרגש. השוקו החם היה.... קר.. והתה.. לא היגיע... יין אמפורה זמורה (לבן ועוד משהו ללא תוית) מים ומיץ תפוזים) אז ככה.. שירות חובבני.. לא משהו מבחינה קולינרית.. כבר יצא להשתתף בארוחות מוזמנות.. בין אם כסא החותנת כשהיה בעין אילה .. ובין אם בבית ביפו על הגג.. בארוחות שכאלה... אלה לפחות כרגע עולים בדעתי... ואין מה להשוות בשום סטנדרט.. אינני חושבת שאשוב לשם... ובטח שלא אחליט לארח אורחים שם.. למרות אולי הכוונות הטובות הפספוס הקולינרי היה מתמשך. וחבל. כי כל התפאורה היתה בעד. ראו קחו זאת בחשבון.

קשיו

New member
נשמע ממש לא טוב..

ואם זו היתה ארוחה שהוזמנת אליה מטעם המסעדה אז בכלל.. ואני הייתי בטוחה שארוחות כאלה אינן משקפות משום שהם משקיעים מעבר לסועדים רגילים, אם ככה- אז המצב באמת רע.

מאקי

New member
זה היה אירוע פרטי של חברה בינלאומית

שאנחנו במסגרת תפקידו של מר הגענו. ודבר נוסף.... המטבח מהיותו פתוח אי אפשר היה להמנע .. (טוב אני הצצתי כי זה החלק שהכי מעניין אותי כידוע).. וזה היה רחוק מלעורר תאבון.. וזה בעדינות. חבל כי התפאורה של קרוב למרכז.. בית עם שביל חלל גדול לאכול מזוג טוב.. אינני מתייחסת לעיצוב כי זה ממש ענין של טעם (המאמר מוסגר טעם שאינו טעמי.. אבל זה בסדר... עמודים קריאולים.. וכיפות סטייל הונציה בוואגס אף פעם לא עושים לי את זה כשהם מוצאים מהקונטקס) אבל.... זה לא שהפתיעו אותם.. הם ידעו שבאים אנשים לאכול לא? ואם זה המייטב שהמטבח מוציא...אז זה מאוד מצער.

למעלה