מיכאלה...

poppyblues

New member
מיכאלה...

את "לחיי האהבה", לא ראיתי אף פעם, את "משחק החיים" תפסתי באמצע והתחברתי ישר!! אבל מיכאלה??? זאת סידרה מפגרת עם קאסט גרוע ביותר, יסמין עם הקול המעצבן והקריזות הבלתי נסבלות, דן עם החיוך הדבילי שלו, צבי המסכן הנצחי והחברה שלו שדומה לדג שלא אכל חודש וחצי, משה עם המבטים המפגרים שלו, ואם כבר מדברים על מבטים מה לעזעזל קורה למיה????? לא מצאו שחקנית אמיתית עם עניים יפות אז הביאו פוזלת???? ומה עם התסריט? ככה מתעוררים מקומה? מאופרת וערנית כאילו כלום לא קרה??? נו באמת! כמו ששמתם לב יש לי הרבה מה להגיד על הסידרה המטומטמת הזאת אבל למרות הכל, אני לא יכולה לא ליראות אותה!!! בבית, בחדר כושר, אצל חברים, מברים על מיכאלה, רואים מיכאלה, רק מיכאלה מיכאלה מיכאלה!!!! מתי זה כבר ייגמר????

m G m

New member
בשביל זה יש פורום מיכאלה......

אבל בכל מקרה- אי ממש לא מסכימה איתך! מיכאלה אחלה סדרה!!!!!!

DAN1EL

New member
לא נכון.

הפורום הוא על הטלנובלות של הוט 3. גם מיכאלה היא טלנובלה כזאת, ולכן יש כאן מקום להודעה הזאת. מן הסתם מעדיפים לכתוב בפורום "מיכאלה", אבל כשהסדרה תיגמר והפורום שלהם ידעך, הם יעברו לכאן. :)

yoooni

New member
אם היית רואה מיכאלה...

היית יודעת שרענן דואג שמיכאלה תראה כמו מלכה כל הזמן. הוא עושה לה פדיקור מניקור, מקריא לה ספרים, מאפר אותה, ואני בטוח שזה לא נגמר בזה.

ירדנדן

New member
יוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה אתה בוגד בפורום שלנו!!!!!!!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif

למרות כל החסרונות של הסדרה: התסריט פגום, הדמויות שטחיות, המשחק לא משהו, וכמובן - זה נחשב לזבל טלוויזיוני - ובכל זאת, קשה לא להתמכר אליה.

למעלה