מדהיםםם איזה כישרון
J j e n n y lopez New member 3/9/04 #12 ואוווווו זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאאאאאאאאאאד זה מדהים!!!!!!1 מושלם!!!!!!!!!!1 מהמם1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואוווווו זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאאאאאאאאאאד זה מדהים!!!!!!1 מושלם!!!!!!!!!!1 מהמם1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אליעד699 New member 3/9/04 #22 תודה מותק.. הייתי רוצה לכתוב עלייה שיר שמח אבל סיגל אבין הכלבה לא נתנה לי הזדמנות...
ב בילבי ע ל ספידים New member 3/9/04 #25 נכון?????????? גם כשהיא מתה! היא משולמת!! שיאוו, איזה מזל שבאת לפורום! לפני כן, אפחד לא הבין ממש איזה מושלמת מיכאלה!!
נכון?????????? גם כשהיא מתה! היא משולמת!! שיאוו, איזה מזל שבאת לפורום! לפני כן, אפחד לא הבין ממש איזה מושלמת מיכאלה!!
א אליעד699 New member 3/9/04 #28 איך אפשר לחשוב שהיא לא מושלמת? היא הדבר הכי טהור שיש!! היא קלפטה רעה אבל יש לה רוע מסוגנן ואלגנטי!!! אני כל כך אוהב אותהההה הייתי מתחתן איתה!!!!!
איך אפשר לחשוב שהיא לא מושלמת? היא הדבר הכי טהור שיש!! היא קלפטה רעה אבל יש לה רוע מסוגנן ואלגנטי!!! אני כל כך אוהב אותהההה הייתי מתחתן איתה!!!!!
א אליעד699 New member 3/9/04 #32 מסכנהההההה כואב לי הלב עליההה יפייפיה שלי..... בא לכם לעשות כאן שרשור תמונות של מיכאלה? אבל רק של מיכאלה לא של אסי!! יאללה אני מתחיל
מסכנהההההה כואב לי הלב עליההה יפייפיה שלי..... בא לכם לעשות כאן שרשור תמונות של מיכאלה? אבל רק של מיכאלה לא של אסי!! יאללה אני מתחיל
א אליעד699 New member 3/9/04 #36 זה לא אני.. זה ההשראה.. מסכנונת שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עצוב לייייי אני יושב שבעהההההההה
זה לא אני.. זה ההשראה.. מסכנונת שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עצוב לייייי אני יושב שבעהההההההה