מיכאלה.. שיר הנצחה..

אליעד699

New member
מיכאלה.. שיר הנצחה..

מיכאלה שלי.. שיר פרידה אחרון מילים: אליעד הוס מיכאלה, אישתי האהובה מה עוד נותר לומר יומך האחרון לא השאיר בפי דבר פרינססה קטנה, מתוקה ושברירית כל כך יפה, מדהימה ורגשנית עם ארנבת קטנה, קוראים לה גודאר אותך היא עשתה מקסימה ככל שאפשר פזמון: אין מילים עוד לתאר, כן, אהבתי אלייך היא כמו צל שמדבר כל כך קשה לי בלעדייך נשמתי, תחזרי אליי אהובתי עיניים משגעות, חיוך מטריף יושבת לה במיטה, מכוסה בצעיף. הגוף המהפנט, השפתיים המושכות. כל כך כל כך יפה אין-היא פשוט מלכה פזמון: אין מילים עוד לתאר, כן, אהבתי אלייך היא כמו צל שמדבר כל כך קשה לי בלעדייך נשמתי, תחזרי אליי אהובתי ועכשיו.. כשאת לא איתי. רענן פשוט לקח אותך מבלי ידיעתי אבל אל תדאגי, נסיכתי היפה כי הסוף של רענן ממש קרב ובא פזמון: אין מילים עוד לתאר, כן, אהבתי אלייך היא כמו צל שמדבר רענן תתחיל להתפלל, כי אני אותך עוד אחסל! תנו תגובות.. :( :( :( :( :( :( :( :( :(

אליעד699

New member
יש למישהו תמונות מפרק117 ו118?

כשהיא מתה? או 116? שמיכאלו'ש הייתה עם השמלה הזהב.. בבקשה אני רוצה להכין חתימת פרידה ממנה...

תיפי1

New member
תמונה... לא מתאימה ללב חלש

שיר יפה חחח... אני מקווה שזה עוזר לך

אליעד699

New member
תודה:(

עצוב לי.. אני אוהב את מיכאלההה למה היא מתה?!?!??! למישהו יש תמונות מהאסון?

אליעד699

New member
אוחחח

מה אתם לא רוכשים כבוד אחרון למיכאלה דנון??? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( נו בבקשה תתנו לי תמונות!!!

Romulan

New member
מספר מטחים לסיום

יכול להיות שהקישורים הופיעו קודם בפורום. לא קראתי
ראיון עם אפרת אחרי הפרק השלישי תמונות ממסיבה ב-TLV אפרת עם מורן אייזנשטיין הסוד הגדול: אפרת כהן עברה שלושה אודישנים עד שהתקבלה ויונתן רוזן נלחם על בחורה, אלא מה ועוד שני קישורים למטה

אליעד699

New member
תודה רבה.. סוף סוף מישהו מעריך אותה

יפייפיה שלי... אני כל כך אוהב את מיכאלההה... שרענן מנשנש הזה יישרף בגיהנום!! ומיכאלו'ש תסתכל עליו מגן עדן ותצחק!! יפה שלי אני אוהב אותה..... ולמי יש עוד תמונות מהזוועה שהייתה?

גם אני מעדיפה את מיכאלה!!

יפה שלי!! והייתה לי תמונה שלה שהיא מתה, אבל עכשיו אני לא מוצאת אותה!! גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

אליעד699

New member
עצובבבבבבב כואב הלבבב

יפה שליייייי אני חולה עליייה!!! כל כך יפה מלאכית קטנההההה

גם אני חולה עליה!!

מ"מ=מיכאלה מושלמת!! אח! כמה שלמות! חבל שהיא מתה! סיגל אבין הבת ****!! תשיחנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איך היא הרגה לי תמושלמת הזאת??? גררררררררררררררררררררררררר

אליעד699

New member
מסכים איתך ב100000000000000000000%

שתישרף הסיגל הזאת!!! ושתלך לגהנום עם רענן!! ומיכאלה תסתכל עליהם בעיניים המושלמות שלה ותחייך!

מושלמת!!!!

בטח עכשיו כולם היו קופצים עליי, אבל הייתי מעדיפה שגיא יישאר עם מיכאלה! בקטע שהוא חזר בלילה והיא קראה ספר וכל הקטע עם הגופיה החדשה וזה, אין, הם היו כ"כ מושלמים ביחד!! אם אני פוגשת את סיגל אבין, אני מורידה לה את שתי היידם, כדי שלא תוכל לכתוב יותר!! גרררררררררררררררררררררררררררר

אליעד699

New member
נכון!!!!!

אני שונא את אספה!!! טוב לא ממש שונא.. מתעב!! בגללה ובגלל גיא מיכאלו'ש מתה :( אוףףףףף.. זאת הייתה צריכה להיות אסי שתהייה עכשיו בארון קבורה!! למה דוקא המלאך הטהור הזה?????? אוף.. אני אוהב את מיכאלההההההההההההההההה ושונא את סיגל אבין!!!!!!

למעלה