מיכאלה - משחק מחשב

guysahaf

New member
מיכאלה - משחק מחשב

אין לי מושג למה, אבל זה לא נותן לי לכתוב תגובה חדשה לנושא שכבר פתחתי, אז הנה ת'רד חדש. אז ככה, יש סרטון פרסומי חדש למשחק, קישור למטה. אפשר גם לראות אותו באתר של המשחק. חוץ מזה, חשבנו שאם כשהמשחק יהיה מוכן (אוקטובר-נובמבר) יהיה מפגש פורום, נבוא ונביא כמה עותקים למכירה* אז תורידו את הסרטון, ותפיצו לכל מי שאתם מכירים - שיש משחק של מיכאלה!!! *כמובן, שוב, אנחנו לא עושים כסף על הרעיון של הוט. פשוט על דיסקים, ועל העטיפה וההדפסה וכו' וכו' וכו'...

אני יראה את זה אחרי זה......../images/Emo78.gif

פשוט אני חייב/ת לרוץ להסעההההההההה

SofyTofy

New member
מה קורה בייבי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

וואי זה הולך להיות פשוט תותחי

sharon שרון

New member
חחחחחח מה קורה בייבי חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיווו יוצאות לי דמעותתתתת חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח מה קורה בייבי?../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח זה עזר לי קצת עם האכזבה מאקזיט
חחחחחחחחחח
מה קורה בייבי חחחחחחחח זה ענקקקקקקקק חחח איזה יפהה אהבתי
איזה מושלמת
והילה לא העלית לי את הסרטון
ותתחברי למסן..

N o A 1 1

New member
שלום

היי אני לא כותבת בפורום אבל אני קוראת כאן די הרבה זמן ורציתי לומר שלדעתי(אל תירצחו אותי) לעשות משחק מחשב לטלנובלה זה די דפוק, ואין לי כלום נגד מיכאלה ההפך אני ממש אוהבת תסידרה אבל זה עדין דפוק לעשות משחק מחשב..

RaZiK4

New member
וואי איזה אדיר כביר../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מה קורה בייבי" מה קשור בסוף ?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל זה היה מ צחיקקקקקקקקקקקקק זה הולך ליהיות להיט היסטרי .......... חחחחחחחחחחח אהבתי.

כוס אמקקקקק!היה פיגוע בירושלים!!!!!

עכשיו............ בגיבעה הצרפתיתתתתת! אני גרה בירושלים.......שונאת ת'מחבלתתתתתתת!

GILADOS

New member
חחחחחח, נשמע מגניב חחחחחחחחח, מחכה שהמשחק יהיה מוכן ../images/Emo13.gif

למעלה