מיכאלה-חובה עונה 2!!!

Honkeyman

New member
כמה תיקונים

אני רואה את זה עם חבר שלי כל פעם והתחלתי לראות בגללו. והתמכרתי ומעניין אותי מה החידוש הבא בסידרה... זה קורה..
ולמה את מתעצבנת? שמת לב שאת (ועוד כמה) לא מסוגלים לקבל דעה שונה משלכם? פשוט סגורים על משהו וזהו. יש לי דיעה משלי ואני ממש לא שואל לא אותך ולא אף אחד אחר מה להגיד. אני חושב שהסידרה הזו היא הטלנובלה הפחות טובה מאלה שעשו עד היום בארץ (לא ראיתי את הראשונה שהייתה ואלה שבערוץ 22). זו ממש אבל ממש בעיה שלך שאת לא מסוגלת לקבל דיעה שונה. אבל אין מה לעשות. אני לא זז לשום מקום

Honkeyman

New member
לא מעוניינת בדעה שלי? אל תקראי.

אני אכתוב פה כמה שבא לי ואני ממש לא הולך לשאול אותך מה מותר לי לעשות פה ומה לא. ואם המנהלים ימחקו את ההודעות שלי... אז שיהיה להם בכיף. רק אל תשכחו שיש לי זכות מלאה להביע דעה משלי. ובטח שאני לא אשאל אותך! מפגרת...

Honkeyman יאאלה סתום סתום ת'פה!!!!!

אף אחד לא מעוניין בדעה שלך!!!!! נבקש שיחסמו אותך כי אתה פשוט לא מעניין!!! אתם אומר דברים מפגרים פחחחחחח עלק! הבנת?! אז תחליט מה אתה רוצה ו.....גם אם לא נחסום תכתוב כמה שאתה רוצה נשים עליך זיןןןןןןןןןןןן(סליחה על המילה אני לא נוהגת לנבל את הפה אבל זה היה הכרחי.......)

Honkeyman

New member
חחח

מדהימה אותי הבורות שלך!!! לחסום עאלק. בעיה שלך שאת לא מוכנה לקבל דעה שונה משלך. אם המנהלים יחסמו... פשוט יעיפו אותם. חוץ מזה, גם ככה יום ראשון זה היום האחרון שלי פה
ובאמת חבל שאת לא מסוגלת לקבל דעה שונה ומתנהגת כמו איזה ילדה קטנה ומפגרת... אבל מה לעשות? לא אני עשיתי את הסידרה... שיצאה דיי דפוקה בסה"כ.... אני לא אומר שאם אני הייתי אחד התסריטאים (באת להגיד את זה, הא?
) זה היה יותר טוב. בכל זאת, אין לי ניסיון בנושא. אבל אין מה לעשות, סידרה לא משהו. ותעשי טובה לעצמך - תראי קצת בגרות ודיי להתנהג כמו ילדה קטנה ומפגרת. רק קצת בגרות...

Honkeyman

New member
יכול להיות שהתבלבלתי...

בכל מקרה - התכוונתי לריקי ממשחק החיים.

ל נופר פרג!!

מה זה השטויות האלו שאת אומרת "אני מוכנה לחתוך לעצמי את הורידים.."?!?! סליחה שאני אומרת את זה אבל מי שמדבר ככה, הוא ממש אידיוט, מיכאלה זאת טלנובלה, גם אני אוהבת אותה, וגם אני רואה אותה, אבל אני לא ימות בשביל הסדרה, כי אני לא טיפשה!!! אז דיי עם השטויות האלה..!!

Honkeyman

New member
סתכלי לה בפרטים...

ילדה קטנה... וכנראה גם מפגרת..מצטער שאני אומר. אבל באמת מי שמדבר ככה (וזה דיי ברור שהיא לא באמת התכוונה) פשוט מפגר.

ייאלה

סתום סתום למי מי אתה בכלל שתעביר עליי ביקרות לא שאלתי את דעתך אז שמור על עצמך!

תקראי את ההודעה...

אני אמרתי שבשביל אפרת כהן אני אחתוך לעצמי את הוורידים ולא לסדרה חסה וחסיסה

למעלה