מיכאלה-חובה עונה 2!!!

צחי MJ

New member
מיכאלה-חובה עונה 2!!!

פשוט סידרה מצויינת והרבה יותר טובה מאהבה מעבר לפינה. אני מקווה שאתם חושבים כמוני ואולי נוכל ביחד להעביר את המסר של עונה נוספת למיכאלה!!! בעלי המניות בHOT - תראו את ההודעה ותפיקו עונה נוספת! תודה.

Honkeyman

New member
אפשר לעשות....

"אסי" - המשך למיכאלה. חוץ מזה אני חושב שמיכאלה זו סידרה אעעע... כזאתי. הלוואי יעשו משחק החיים 2!!! הטלנובלה הכי טובה שיש!!!!!!!!!!

Honkeyman

New member
אבל מיכאלה לא משהו...

בכלל התסריטאים כאן ממש גרועים... כלכך הרבה דברים דפוקים... כלכך הרבה העתקות מדברים אחרים.... זה ממש דפוק. משחק החיים למשל זה כבר קלאסיקה! היום קראתי ששרון דורני (זאת ששיחקה את ריקי במשחק החיים) הייתה אמורה לשחק את אסי ומיכאלה אבל סירבה בסוף. אני בהחלט מבין למה היא עשתה את זה. גם אני הייתי מסרב.

סליחה!!!

היא שחקנית גרועה זאת גם כן (ריקי) ייאלה מי צריך את ריקי?!?!? ש----ץ -י אני פשוט חולה על אפרת כוהן פשוט חולהההההההההההה מתה היא הנשמה שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ושל הרבה פה בפורום אז בבקשה אין על הסדרה ועל השחקנית בכללללללל אין

Honkeyman

New member
נו באמת...

את בכלל ידעת מי זו אפשרת כהן לפני הסידרה? שנינו יודעים טוב שלא. וסביר להניח שאין אחד בפורום שהכיר אותה לפני כן. אם שרון דורני הייתה משחקת במקומה היית חולה עליה בדיוק באותה מידי. פשוט נדוש...

אההמ!!!!!!!1

אני ממש ממש לא חושבת כמוך אני לא מאוהבת בסדרה אלא באפרת כוהן היא פשוט 10!!1 שרון דוראני סתם אהבלה והיא גם יכולה לראות את הוודעה הזאת זה לא מזיז לי את ה-***

Honkeyman

New member
ואם שרון דורני הייתה מיכאלה...

היית אומר בדיוק הפוך, נכון? ואל תשקר. אם אתה באמת מאמין שלא... אז חבל. כי זה דיי ברור שאתה מעריץ את הדמות ולא את השחקנית. לא משנה מי ישחק אותה.

אני בת חחחחח

שרון דואני לא הלהיבה אותי כמו אפרת כוהןןןןןןןןןןןןן למרות שזאת הטלנובלה החדשה שקמה פה בארץ היא לא מדברת אליי בכללללללל ז"א היא אהבלה מדרגה ראשונהההההההה סתם פקצה מי שראה בחופש הגדול אותה מנחה היא פשוט פ-ק-צ-ה

Honkeyman

New member
שרון דורני לא מלהיבה אותך...

כי היא לא הייתה שחקנית ראשית!

משהו גם בקשר לזה .........

האמת היא שזה נכון כי הרבה אנשים שאנו אוהבים מתו כמו משה ומיכאלה ומי שאהב את זוהר אז גם אותה .

????? ../images/Emo12.gif

חח נכון צודק זוהר סתם קקי גי'נגי' מצוי ברחוב ועוד דבר אחד! אני חושבת שצריך לעשות ה"אגודה למען אפרת כוהן" שצריך לעשות מיכאלה 2 3 4 5 6 7 8 (טוב שלא נסחפתי קצת...)

Honkeyman

New member
כן.. ממש

מיכאלה 2 יחזיק אולי 5 פרקים. לא יותר. אלא אם כן יחליפו תסריטאים... וגם אז לא בטוח.

Honkeyman סתום סתום ת'פה שלך!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לפני שאני יהרוג אותך!!!!!!!!!!!
גרררררר יא חתיכת דפוק!!!!!
כדי שתעוף מפה ועכשיו!!!!!
אתה לא רצוייייייייי פה!!!!!
גררררררר אדיוט!!!!!!
מיכאלה זאת סדרה מדהימה פשוט מושלמת!!
ועלק התסריאים כאן ממש גרועים לך לך לישון!!!!!!
ועלק כל-כך הרבה דברים דפוקים את דפוק!!!!!!!!
עלק העתקות
מדברים אחרים רוצה מכות??????כי תקבל אם תישאר פה
גררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!
וזאת לא שרון דורני יא מפגררררררר זאת יעל!!!!!!!(ריקי פחחח אדיוט)
והיא עשתה את הטעות של החיים שלה שהיא לא לקחה את התפקיד!!!!! אבל הביאו את אפרת המושלמתתת
אאאאאאא אפרת איזה שלמות!!!!!
הקיצר אני לא רוצה לנבל ת'פה אז כידי שתתחפף מכאן ועכשיו!!!!!
סורי הצד המרוקאי שלי מתחיל להשטלת עליייייייי גרררררררר
אמן תחנק מ-
ולסיום: לא מכפישים את שם הסדרה הבנת אותי?????????!יפה!!!!!!!!!!!!
אפרתת
אאאאאאא איזה שלמותתתתתתתתתתת

לריקי קוראים יעל שורני ולא שרון...

דורני פחחחחחחחח אדיוט Honkeyman אזזזזז תחפף!!!אתה לא רצוי פהההההה

Honkeyman

New member
תסלחי לי שאני לא מתכחש לאמת

סידרה ד-פ-ו-ק-ה. בכלל לא ראיתי מהתחלה... התמכרתי בגלל חבר שלי
חפיף..... יש דברים נחמדים, אני לא אכחיש, אבל כלכך הרבה דברים מטומטמים.. בכל מקום אחר בעולם הסידרה הזו לא הייתה מצליחה מרמת הפיגור הכה גבוהה שלה.

Honkeyman אני רואה שאתה באמת...

רוצה מכות!!!!!! שמע אין לי מצב רוח אז כדי שתתחפף מכאן ועכשיו!!!!!!!!!!! עלק פיגור כה גבוהה שלה חעחעחע יאאלה לך לך לישון בטח אמאל'ה לא מרשה לך לראות מיכאלה... טוב לך לך למצוא לך חיים!!!!!גרררררר לך מפהההההההההההההה לפני שאני יעיף אותך גרררר

../images/Emo163.gif Honkeyman כנססססס ../images/Emo26.gif

בואנה אחותך דפוקה יחתיכת....נשנש
למה אז אתה רואה עם היא כל כך 'דפוקה'?! הא?! הא?? אינלך תשובה?!! 'התמכרתי בגלל חבר שלי'?~! שמת לב מה אמרת? ה-ת-מ-כ-ר-ת-י לא אמרת אני רואה בגלל חבר שלי או משו כזה
שמע חמוד..אתה רגיל לרמת פיגור גבוהה..אבל סורי בייבי
לא כולם כמוך..
וסיגל?! אחת המוכשרות
מה לעשות?! הקנאה אוכלת אנשים.. מה אני יגיד לך?! שיהיה לך בתיאבון
אני עפה אבל חכה חכה..אני עוד יחזור
ביי..

למעלה