מיכאלה ומשחק החיים

tatosh1

New member
מיכאלה ומשחק החיים

יש לי בדיחה למי שראה גם משחק החיים: נכון רענן אמר למיכאלה "פעם מת לי עוד אחד כזה בסלון" אז..... זה היה גנגנה חחחחחחחחחחח נקרעתי שסיפרו לי את זה!!!!!!!!

גם בהשיר שלנו פעם חיברו את משחק...

החיים... עשו כזה כאילו אחת השחקניות באה לפסיכולוגית והפסיכולוגית הייתה בתיה ממשחק החיים וזה כאילו השיר שלנו קורה בזמן שקורה מה שקרה במשחק החיים וכזה גם שם קראו לפסיכולוגית בתיה וזאת אותה שחקנית ואז כזה בתיה דיברה משהו על בית משוגעים זה כאילו משחק החיים...

נצל"ש- הבנתי משו!!

מאז שמיכאלה התעוררה חשבתי שאני דומה לה כי אני "די" מגעילה כמוה לפעמים, טוב לא די, די הרבה! ולפעמים אני יכולה להיות ממש מגעילה לאנשים 0איזה מרשעת אני)!! אבל אחרי הפרק של אתמול הבנתי שאני בכלל לא דומה לה- הבן אדם פשוט בהמה מפלצתית!! ככה להרוג את אחותך!! גא"דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

חן הדגה

New member
אבי, אבי, אבי...

את לא מרשעת את פשוט.... קצת... עוקצנית לפעמים....טוף תמיד
אני אני אוהבת אותך ככה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גא"ד

j e n n y lopez

New member
חן חן חן חן כנסי

שמעתי אותך באירוח של חני שיהההההההההה איך היתפוצצתי איזה מאמי את חח איך היתרגשת ואני כזה איזה חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח

חן הדגה

New member
חחחחחחח יו תודה../images/Emo9.gif

דייי אני מסמיקה רק מלחשוב את זה...ואמרתי את זה גם להילה

j e n n y lopez

New member
חחח אבא אמר לי

שאני רעה כמו מיכאלה !!!!!!!!!!!!! אמרתי לו לפחות אני לא רוצה לרצוח את שירה!!!!!!!!!!1(אחותי) אז הוא אמר אני לא כל כך בטוח........ חוצפה!!!!!אוקי לפעמים אני חרא אבל זה לא אומר שאני ירצח!! למרות שההי לי חלום מזה מוזר שרצחתי את אחי והחבאתי אותו במיקלחת כי הוא עיצבן אותי!!1 ואז רצחתי עוד מלא אנישם שאני מכירה וחיפשו אותם וזה וזרקתי אותם לזבל אמאאאאאאאאאאא בהתחלה חשבתי שה המציאות!!!!כי לפעמים אני לא מבדילה בין חלום למציאות וזה היה ממש מפחייייייייייייד

שיר 100

New member
חשבתי שנגמרו

כל השטויות הפסיכופטיות שקופצות לכמה מהפורום

תיפי1

New member
את....

tatosh1 וסתם אמרתי לאכזב ואני "מאכזבת" אותו כי הוא בה כאילו שיש לו איזה משהו שאף אחד לא ידע בקיצר עזבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

S A N s h i n e

New member
בילבי על ספידים!

אני חייבת לומר לך שאת ממש תוקפנית!!!! וזאת גישבה הכי מגעילה שיכולה להיות כלפיי אדם...זה מגעיל התקיפות הזאת!

למעלה