מיכאלה - הסרט

yoooni

New member
אין סרט.

אם היה סרט היינו שומעים עידכונים. הכתבה שהוא הביא היא מלפני כמעט חצי שנה.

גלושש

New member
אהה אוף רז רגע

עכשיו אין גם סרט וגם אין דיוידי... אווף נו...

לאאאאאאאאאאא לפחות ל-2 וחצי שניות..

שמחתיייייייייייי! חראאאאאאאאא למה אין גם סרט וגם די וי די??????!!!!!!! שונאת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך פראןןןןןןן יאוווווו טוב אני דווקא לאאאאאא עשית את מיכאלה אז....... אבללללל שיעשו סרטטטטטט יאווו אמן!

י-ו-נ-י וכולם כ-נ-0ו<../images/Emo51.gif> ../images/Emo163.gif

יוני,אמרת שאין די.וי.די.נכון?! אז מה כולם עצובים?! מזה משנה לכם???? לי זה ממש לא. מכמה סיבות: 1.הDVD שלי לא טוב אבל יש לי DVD ותוכנות לצפיה בDVD במחשב ככה שבכל זאת תיכננתי לצפות בDVD במחשב. 2.זה עולה הרבה יותר זול.לפחות בכמה עשרות שקלים מאשר הDVD. 3.אפשר לראות אותו כבר מיום חמישי,ולא צריכים לחכות עד שהוא יצא ועד שהוא יגיע לחנות שקרובה לבית שלנו. 4.אפשר לקנות את זה 3-4 פעמים באינטרנט באותו סכום של קנייה אחת את הדיסק של הDVD. 5.אפשר לרכוש את זה כמה פעמים שרוצים,ככה שתמיד יהיה אפשר לצפות בזה ולא צריכים לחכות (כמו בחנויות שנגמר המלאי) שיביאו עוד. מה אתם אומריםם?!!??

מיכל1082

New member
אבל!!!!! כנסו../images/Emo26.gif

אני אישית רואה כל סצנה של אסי וגיא לפחות כמה עשרות פעמים! את יודעת כמה זה יעלה לי?!?!?! הם ממש מטומטמים. מהסיבה הפשוטה שתוך שנייה האקר טיפוסי מוריד את זה למחשב שלו ושם את זה בקאזה. ואם תכננתי לקנות את ה DVD המקורי מתוך הערכה לדרסט הפקות וליצירתם המופלאה, עכשיו כשאני יודעת שסתם מנסים להרוויח עלינו כסף בצורה מלוכלכת, לא יהיו לי שום ייסורי מצפון להוריד את זה פירטית למחשב שלי!

בולשיט אחד ע-נ-ק!!!אבל ענקקקקקק

אני תחננתי כבר להחזיק את הקופסא ולבכיין כמו ילדה בת שנה!!!!! ולראות את זה כל יום בשמונה וחמישה במקום הפרקים של מיכאלהההההה! רציתי לאכול לי ארטיק טעים ולחכות ולראות את הנשיקות של אסי וגיא
גרררררררררררר דרסט הפקותתתתת

בולשיטטטטטטטט

אני ממש לא מסכימה עם מה שאמרת, כי ה-די וי די יהיה באיכות פי אלף ואין כמו לשים בבית את הדי וי די ולראות מתי שבא לך ולא ליהיות תלויים בזמני שידור באינטרנט, ושקונים את הדיוידי יהיה אפשר לראות כמה שרוצים, ותמיד בדיוידי יש תוספות....בטח יהיה פיספוסים ומאחורי הקלעים ועכשיו לא יהיה!!!!!!!!!!!

למעלה